Gamato: Πως να παρακολουθείς δωρεάν ταινίες και σειρές

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παρακολουθείς δωρεάν ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους είναι μέσω του Gamato, μια ιστοσελίδα που παρέχει εκατοντάδες μεγάλους και μικρούς τίτλους ταινιών και σειρών.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, υπάρχουν δύο ιστοσελίδες που ονομάζονται Gamato, το gamatotv1.com και το gamato-movies.gr. Και οι δύο ιστοσελίδες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο αλλά έρχονται με διαφορετικούς σχεδιασμούς. Ως εκ τούτου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν που σου αρέσει περισσότερο.

Σημείωση: Η παρούσα ιστοσελίδα δεν σχετίζεται με καμία από τις παρακάτω ιστοσελίδες και το άρθρο γράφεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς λόγους. Η παρακολούθηση ταινιών ή σειρών μέσω των παρακάτω ιστοσελίδων είναι μέχρι και σήμερα παράνομη.

Πως να παρακολουθείς δωρεάν ταινίες και σειρές στο gamato-movies.gr

Πρώτα απ’ όλα, θα χρειαστεί να επισκεφτείς την ιστοσελίδα. Με το που την επισκεφτείς, το πρώτο πράγμα που θα δεις είναι οι πιο πρόσφατες ταινίες και σειρές που έχουν προστεθεί στην ιστοσελίδα.

Πως να παρακολουθείς δωρεάν ταινίες και σειρές στο gamato-movies.gr
Η αρχική σελίδα του gamato-movies.gr

Αν θέλεις να αναζητήσεις μια συγκεκριμένη ταινία ή σειρά, τότε μπορείς να κάνεις κλικ στο εικονίδιο της αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Με το που κλικάρεις στο εικονίδιο, θα εμφανιστεί το πεδίο αναζήτησης στο οποίο μπορείς να γράψεις την ταινία ή την σειρά που ψάχνεις και να πατήσεις Enter για αναζήτηση.

Αναζήτηση

Αν δεν είσαι σίγουρος για την ταινία ή την σειρά που θέλεις να παρακολουθήσεις, τότε μπορείς να σερφάρεις στην ιστοσελίδα και να ψάχνεις αποκλειστικά για ταινίες η σειρές, κάνοντας κλικ στην κατηγορία “Ταινίες” η στην κατηγορία “Σειρές”. Υπάρχει επίσης και η κατηγορία η οποία περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες ενότητες ταινιών (ονομάζεται “Κατηγορίες”), έτσι ώστε να αναζητάς ταινίες και σειρές είτε βάση του είδους τους, είτε με χρονολογική σειρά.

Κατηγορίες, είδος και χρονολογία

Για να παρακολουθήσεις μια ταινία ή μια σειρά στο Gamato-movies.gr, κάνε κλικ για να μπεις στην σελίδα της και στη συνέχεια επέλεξε την ποιότητα και την ιστοσελίδα απ’ την οποία θέλεις να την παρακολουθήσεις. Οι ταινίες με ποιότητα “BR/1080pέχουν προφανέστατα καλύτερη ποιότητα από αυτές μεBR/720p” ή “BR/HDRIP“. Όσο πιο καλή είναι η ποιότητα μιας ταινίας, τόσο πιο πολύ θα αργήσει να φορτώσει, οπότε αν έχεις αργή σύνδεση στο ίντερνετ, τότε προτίμησε τις ταινίες με χαμηλότερη ανάλυση.

Σύνδεσμοι και ποιότητα ταινιών

Σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και αν πατήσεις για να μπεις να παρακολουθήσεις την ταινία, ο τρόπος είναι ο ίδιος: κάνεις ορισμένα κλικ πάνω στο “play κουμπί” για να ξεκινήσει η ταινία, αλλά έως ότου ξεκινήσει θα χρειαστεί να κάνεις περίπου 2-4 κλικ καθώς στα πρώτα κλικ θα βγαίνουν διαφημίσεις, τις οποίες μπορείς άφοβα να κλείσεις.


Gamatotv1.com

Πρώτα απ’ όλα, θα χρειαστεί να επισκεφτείς την ιστοσελίδα. Στην αρχική του σελίδα, το Gamatotv1.com περιλαμβάνει μερικές από τις δημοφιλέστερες ταινίες. Αυτές είναι τα μεγάλα hit του Χόλιγουντ, οπότε ό,τι είναι trend αυτή την στιγμή, θα το βρεις κατευθείαν από την αρχική σελίδα.

Gamatotv1.com

Για να αναζητήσεις μια συγκεκριμένη ταινία η σειρά, μπορείς πολύ απλά να γράψεις στο λευκό πεδίο της αναζήτησης αυτό που ψάχνεις και να πατήσεις Enter.

Gamatotv1.com

Από το επάνω μενού της ιστοσελίδας θα έχεις επίσης την δυνατότητα να μπεις στην σελίδα που περιλαμβάνει μόνο ταινίες, μόνο σειρές, ή μόνο παιδικά, ανάλογα με την διάθεση σου και αυτό που θέλεις να δεις περισσότερο. Αν πας στις κατηγορίες, τότε θα έχεις την δυνατότητα να αναζητήσεις ταινίες βάση του είδους τους αλλά και της χρονολογίας τους.

Gamatotv1.com

Τέλος, στο μενού θα βρεις επίσης την σελίδα “Προτείνετε” στην οποία διάφοροι χρήστες μπαίνουν και προτείνουν ταινίες που τους αρέσουν ή είδαν πρόσφατα, μεταξύ άλλων. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη σελίδα είναι επίσης τιγκαρισμένη από ανθρώπους που ζητάνε να προστεθούν ταινίες ή να διορθωθούν υπότιτλοι σε συγκεκριμένες ταινίες, αλλά τους προσπερνάμε αυτούς.

Διάβασε επίσης: Επεξεργασία βίντεο: 10 Δωρεάν προγράμματα

Για να παρακολουθήσεις μια ταινία στο Gamatotv1.com, απλά κάνε κλικ σε έναν από τους διαθέσιμους συνδέσμους για να μεταφερθείς στην σελίδα με την ταινία. Όπως ανέφερα και παραπάνω, το ίδιο ισχύει και εδώ με την ποιότητα, οπότε φρόντισε να επιλέξεις την ανάλογη βάση της ταχύτητας του ίντερνετ σου – αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αντιμετωπίσεις μεγάλο πρόβλημα με το φόρτωμα των ταινιών.

Gamatotv1.com

Περισσότερες ιστοσελίδες για να παρακολουθείς δωρεάν online ταινίες και σειρές θα βρεις στο προηγούμενο άρθρο μας εδώ και εδώ.

Εσύ ποια ιστοσελίδα προτιμάς για να παρακολουθείς δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους; Θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

3 σκέψεις στο “Gamato: Πως να παρακολουθείς δωρεάν ταινίες και σειρές”

  1. στη σημείωση κανε μια διόρθωση και γράψε..”η παρούσα σελίδα” και όχι η παρόν σελίδα που γράφεις….

    Απάντηση
  2. Παιδιά, καλησπέρα. Σε πολλες σειρές μου βγάζει μια λαλακία περί ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και όσα κλικ και να κανω ΔΕΝ μου ανοιγει. Πώς μπορώ να το παρακάμψω? Σάς ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

    Απάντηση

Σχολιάστε