Πολιτική σχολίων

Καλώς ήρθες στο Inkstory, το μεγαλύτερο blog της Ελλάδας που εστιάζει στο blogging και το vlogging. Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε τις συζητήσεις στα άρθρα και το forum μας φιλικές, ενδιαφέρον και βοηθητικές. Προσπαθούμε συνεχώς να αφαιρέσουμε και να μπλοκάρουμε χρήστες που βρίζουν ή επιτίθενται άλλα μέλη της κοινότητας μας.

Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε μια φιλική κοινότητα έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να μπαίνει και να συζητάει με άλλα μέλη ή να ζητάει βοήθεια. Προτού σχολιάσεις, παρακαλούμε να ρίξεις μια γρήγορη ματιά στις παρακάτω προϋποθέσεις μας:

  • Να είσαι ευγενικός – Μην είσαι αγενής και φέρσου με σεβασμό τους υπόλοιπους. Μην λες αυτά που δεν θα ήθελες να σου πουν. Θυμήσου πως πίσω από κάθε οθόνη, υπάρχει και ένας άνθρωπος με συναισθήματα και καρδιά και αυτά που λες τον επηρεάζουν.
  • Μην τρολάρεις – Είμαστε ανοιχτοί προς κάθε κριτική (καλή ή κακή) για τους συντάκτες μας και τα άρθρα μας. Αλλά τα σχόλια θα πρέπει να αφορούν το άρθρο και όχι τα λάθη.
  • Κράξιμο και παρατηρήσεις – Αν θέλεις να διορθώσεις ή να κάνεις μια παρατήρηση, στείλε μας ένα μήνυμα. Τέλος, οι συντάκτες μας προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν το γράψιμο τους, αλλά μην ξεχνάς πως εστιάζουν στο να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους χωρίς να περιμένουν κάτι ως αντάλλαγμα.
  • Spam; Όχι ευχαριστούμε! Καταλαβαίνουμε ότι πολύ πιθανόν να δουλεύεις από το σπίτι, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε για διαφημίσεις, blogs, affiliate προϊόντα και πάει λέγοντας.

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, οι όροι των σχολίων μας είναι πολύ απλοί και κατανοητοί: Μην γίνεσαι μαλάκας. Τα σχόλια περνάνε πάντα από έγκριση, οπότε κακοδεχούμενα σχόλια θα διαγράφονται και, φυσικά, ο χρήστης θα μπλοκάρετε.

Αν βρεις σχόλια τα οποία θεωρείς πως σε προσβάλουν, μη διστάσεις να τα υποβαθμίσεις στις ψηφοφορίες και να μας ενημερώσεις μέσω του Disqus.

Happy commenting!