Σχετικά

Καλώς όρισες στο Inkstory, το blog που έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το γράψιμο σου, να βρεις νέες ιδέες και να χτίσεις ένα επιτυχημένο blog, vlog ή podcast κανάλι.

Σχετικά με το Inkstory και τον Παναγιώτη Σακαλάκη

Inkstory Tech και Inkstory Dispatch

Από το 2015, το Inkstory παρέχει ποιοτικό περιεχόμενο με αναλυτικές βήμα προς βήμα πληροφορίες, ιδανικές για κάθε νέο ή παλιό blogger. Έως και σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί, να ανανεώνει και να αναπτύσσει το περιεχόμενο της με νέες θεματολογίες, διατηρώντας παράλληλα τον κλασικό μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό που έχετε συνηθίσει να βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι ο Παναγιώτης Σακαλάκης, ο ιδρυτής και διαχειριστής του Inkstory.gr. Θεωρώ πως οι bloggers διαχειρίζονται όλο το περιεχόμενο στο διαδίκτυο, μοιράζοντας τις γνώσεις, τις ιστορίες και τις ιδέες τους με ολόκληρο τον κόσμο. Για να τους βοηθήσω να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, δημιούργησα το Inkstory ως απάντηση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ένας νέος blogger.

Τα μεγάλα και αναλυτικά άρθρα θα σε βοηθήσουν να βρεις απαντήσεις σε ορισμένα από τα συχνότερα ερωτήματα ή προβλήματα. Παράλληλα, θα σου διδάξουν πως να βελτιστοποιείς τα άρθρα, τα βίντεο και τα επεισόδια σου για τις μηχανές αναζήτησης, πως να βγάζεις χρήματα από το περιεχόμενο που δημιουργείς, πως να προωθείς τη δουλειά σου, και πολλούς ακόμα οδηγούς και συμβουλές για να ξεκινήσεις.

Το Inkstory αποτελεί τη νούμερο ένα στάση για κάθε blogger, vlogger ή podcaster.

Παρόλο που η αρχική ιδέα του Inkstory ήταν να εστιάσει αποκλειστικά στο blogging, με τα χρόνια η θεματολογία του μεγάλωσε. Πλέον θα βρεις και νέες κατηγορίες όπως το Vlogging και το Podcasting, υποσελίδες όπως το Inkstory Tech και καταλόγους όπως το Inkstory Dispatch.

Το Inkstory επεκτείνεται! Πες γεια στο Tech και στο Dispatch

Οι θεματολογίες και τα blogs του Inkstory

Αυτή την στιγμή, θα βρεις στο Inkstory τις παρακάτω θεματολογίες / blogs:

ΙστοσελίδαΘεματολογία
Inkstory.grBlogging – Vlogging – Podcasting
Inkstory.gr/techΤεχνολογικοί οδηγοί – Παρουσιάσεις – Reviews
Inkstory/dispatchΈνας κατάλογος με ελληνικά podcast κανάλια
Inkstory/magΤο νέο e-mag του Inkstory (βρίσκεται σε υπό κατασκευή)

Παράλληλα, δημιουργώ και αναπτύσσω νέα ιδιωτικά projects τα οποία κάποιες φορές κυκλοφορώ, ενώ άλλες φορές τα εγκαταλείπω ή χρησιμοποιώ μόνο όσα μου παρείχαν θετικά αποτελέσματα. Ορισμένα από αυτά τα projects τα οποία δημοσιεύθηκαν ήταν το Inkstory Tech και Inkstory Dispatch. Το Inkstory Mag(azine) είναι επίσης ένα από αυτά, ενώ βρίσκονται και άλλα στα “σκαριά” τα οποία ακόμα δοκιμάζω.

Facts

  1. Η εταιρεία υδρεύει στη Νέα Ηρακλείτσα, Καβάλα.
  2. Το πρώτο άρθρο του Inkstory δημοσιεύθηκε στις 6 Ιουνίου του 2015.
  3. Πολλά από τα άρθρα του Inkstory έχουν εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά και έντυπες εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων στο Skywalker και το ΣΕΝΤΟΡΑΣ.
  4. Ορισμένοι οδηγοί του Inkstory χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορα σχολεία για την εκμάθηση συγκεκριμένων προγραμμάτων και εργαλείων. Πολλά από τα άρθρα περιλαμβάνουν επίσης και βίντεο.
  5. Το Inkstory προοριζόταν αρχικά για να γίνει ένα personal online journal, αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε μια “βιβλιοθήκη” βοηθητικού περιεχομένου για το blogging, το vlogging και το podcasting.
  6. Στις 13/10/2019 το Inkstory κυκλοφόρησε το Inkstory Tech, μια καινούργια υποσελίδα με τεχνολογική θεματολογία, οδηγούς, reviews και βίντεο tutorials, η οποία μέσα στους πρώτους 4 μήνες έφτασε τους 35 χιλιάδες μηνιαίους αναγνώστες μόνο από τις μηχανές αναζήτησης – την οποία δεν ανέφερα έως και στα μέσα του 2020.
  7. Ορισμένα από τα άρθρα του Inkstory χρειάστηκαν από μήνες έως και χρόνια για να γραφτούν. Ο λόγος γι ‘αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα είναι οι μελέτες και οι δοκιμές που έπρεπε πρώτα να γίνουν ώστε να καταλήξω στα τελικά και σωστά αποτελέσματα.

Η μικρή ομάδα του Inkstory

Panos Sakalakis (Πάνος Σακαλάκης) / Inkstory

Παναγιώτης Σακαλάκης

Διαχειριστής / Αρχισυντάκτης / Host στο The Blogging Dispatch.

Σοφία Πολυχρονίδου

Σοφία Πολυχρονίδου

Η Σοφία Π. έκανε την εμφάνιση της ως η φωνή πίσω από το βασικό intro στην πρώτη σεζόν του The Blogging Dispatch.

Ελένη Μ.

Η Ελένη Μ. έκανε την εμφάνιση της ως η φωνή πίσω από το βασικό intro στην δεύτερη σεζόν του The Blogging Dispatch. Είναι η επίσης η φωνή πίσω από το intro της τρίτης σεζόν και τα διαφημιστικά ad spots και sponsored περιεχόμενα.

Τι λένε για εμάς;

“Πληροφορίες που μοιράζονται απλόχερα άρα δεν μπορείς να τις βρεις πουθενά αλλού.”

Χριστίνα Μακρή / Art Decoration Crafting

“Το Inkstory βρίσκεται στα αγαπημένα μου διότι ως blogger θέλω να ενημερώνομαι σωστά σχετικά με τεχνικά θέματα, τρόπους βελτίωσης και ιδέες ανάπτυξης. Θεωρώ πως είναι ένα από τα βασικά μου βοηθήματα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι πως οι οδηγοί, οι συμβουλές, τα βήματα και όλα όσα καταγράφονται στα άρθρα είναι πλήρως κατανοητά ακόμα και για κάποιον ο οποίος είναι στο ξεκίνημα του blogging! Thank you!”

Μαρία Λιόδου / MommyJammy

“Το διαβάζω κυρίως για τα τεχνολογικά tips και για το blogging. Το θεωρώ από τα τοπ στην Ελλάδα. Πολύ καλό και προσεγμένο υλικό ανεβαίνει. Πολύ καλή δουλειά! Μου αρέσει!”

Γρηγόρης Βαρνάβας / Nevoo & MaxMag

“Έχεις τρέξει – αναλύσει και απαντήσει τόσα θέματα που απασχολούν τους περισσότερους! Μπράβο σου και συγχαρητήρια!”

Γιώτα Μάρκου

Αναφορές σε ιστοσελίδες

Σύνταξη περιεχομένου

Για να διασφαλίσω την ποιότητα του περιεχομένου που δημοσιεύω, έχω ορίσει και ακολουθώ ένα βασικό πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο έχει μείνει άθικτο έως και σήμερα.

  • Κάθε χρόνο, επιστρέφω και ανανεώνω όλα τα παλιά άρθρα που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, έξτρα βήματα, αλλαγή στις φωτογραφίες ή τα βίντεο και οποιαδήποτε άλλη αλλαγή είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η ποιότητα κάθε άρθρου.
  • Ενώ δεν μπορώ να διασφαλίζω πάντοτε πως τα άρθρα μου δεν θα περιλαμβάνουν μικρά ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη, όλοι μου οι οδηγοί έχουν πρώτα μελετηθεί και δοκιμαστεί, προτού δημοσιευθούν στους αναγνώστες του Inkstory.
  • Δεν γράφω ποτέ για προϊόντα, υπηρεσίες και online εργαλεία τα οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει πρώτα. Οι συνεργάτισσες εταιρείες απαιτούνται να είτε να μου στείλουν το φυσικό προϊόν τους, είτε να μου παρέχουν πρόσβαση στην υπηρεσία που προωθούν. Αφότου γίνει πλήρης έλεγχος και το προϊόν / υπηρεσία / εργαλείο λειτουργεί όπως υπόσχονται, τότε γράφεται ο οδηγός ή το review.

Στόχος μου είναι να παρέχω περιεχόμενο και πληροφορίες που οι αναγνώστες του Inkstory μπορούν να εμπιστευτούν. Οι συντάκτες και guest bloggers του Inkstory και κάθε υποσελίδας του καλούνται να δημιουργούν υψηλής ποιότητας, πρωτότυπο, ακριβές και εξειδικευμένο περιεχόμενο που δεν περιέχει συγκρούσεις και παραπληροφόρηση, ενώ έχω αφανίσει κάθε ηθική ανησυχία ή προκατάληψη που μπορεί να εμφανιστεί από κάποιο άρθρο μου.

Όλες οι οδηγίες και οι πληροφορίες του περιεχομένου του Inkstory είναι επεξεργασμένες από επαγγελματίες του είδους και έχουν ελέγχονται προτού τη δημοσίευση τους, έτσι ώστε να διασφαλιστούν τα αυστηρά πρότυπα που έχω θέσει για την εταιρεία. Κάθε άρθρο περνάει από έλεγχο του αρχισυντάκτη προτού δημοσιευθεί ώστε να ελεγχθεί η ποιότητα, η αναγνωσιμότητα, η μορφοποίηση, η ορθογραφία, η ποιότητα των φωτογραφιών και βίντεο, καθώς επίσης και η βελτιστοποίηση του για τις μηχανές αναζήτησης.

Αν έχεις εντοπίσει κάποιο άρθρο το οποίο χρειάζεται ενημέρωση, παρακαλώ να το αναφέρεις επικοινωνώντας εδώ.

Press Kit

Ενδιαφέρεσαι να αναφέρεις το Inkstory σε κάποιο από τα άρθρα, βίντεο ή podcast επεισόδια σου; Στο Press Kit θα βρεις διαθέσιμο το λογότυπο της ιστοσελίδας σε διαφορετικές μορφές και χρώματα και διαστάσεις, το favicon, φωτογραφίες για τις υποσελίδες και φωτογραφίες μου [Παναγιώτης Σακαλάκης]. Μην ξεχάσεις να μου στείλεις τον σύνδεσμο της αναφοράς!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μου χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη φόρμα επικοινωνίας. Συνήθως, απαντάω εντός 48ωρών / εργάσιμες ημέρες. Ζητάω την κατανόηση σου σε περίπτωση καθυστέρησης, ενώ αν δεν λάβεις απάντηση εντός 3 ημερών, παρακαλώ να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω των κοινωνικών δικτύων.