Σχετικά

Hello Blogger! Καλώς ήρθες στο Inkstory, το blog που έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το γράψιμο σου, να βρεις νέες ιδέες και να χτίσεις ένα επιτυχημένο blog, vlog ή podcast κανάλι.

Σχετικά με τον Παναγιώτη Σακαλάκη

Παναγιώτης Σακαλάκης - Inkstory.gr

Είμαι ο Παναγιώτης Σακαλάκης, ένας 26χρονος full-time blogger, web developer, vlogger και podcaster. Κατάγομαι από την μικρή πόλη του Κιλκίς και ασχολούμαι επαγγελματικά με το blogging από το 2006. Μέχρι στιγμής, έχω γράψει σε διάφορες ιστοσελίδες, περιοδικά και εφημερίδες, ενώ το Inkstory ξεκίνησε ως ένα προσωπικό blog, από το οποίο ήθελα να μοιράζομαι συνεχώς τις γνώσεις μου με τους αναγνώστες που με διάβαζαν. Πλέον, είναι μια εταιρεία με έδρα την Καβάλα.

Θα βρεις άρθρα μου στο Tsouk, στο SkyWalker Press, στο ΣΕΝΤΟΡΑΣ, στο MaxMag, στο CITIZEN MAG, στο Online-Shopping, στο MommyJammi, μεταξύ άλλων στα οποία υπήρξα και ως guest blogger.

Αν και δουλεύω ως full-time blogger στο Inkstory, παράλληλα είμαι και web developer, φτιάχνοντας ιστοσελίδες για εκατοντάδες bloggers, αλλά και για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Μπορείς να δεις μερικές από τις ιστοσελίδες, τα blogs και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχω φτιάξει στο Portfolio μου.

Σημείωση: Αυτή την στιγμή αναλαμβάνω μόνο συγκεκριμένα projects και ιστοσελίδες λόγο έλλειψης χρόνου.

“Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.”

Παναγιώτης ΣΑΚΑΛΑΚΗΣ

Αυτό είναι το σλόγκαν μου τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν υπάρχει τίποτα που λατρεύω περισσότερο από τη σύνταξη άρθρων. Δεν είμαι τέλειος – ποιος είναι άλλωστε; – αλλά προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνω το γράψιμο μου και να κρατάω μια μοναδική και ξεχωριστή “φωνή.” Είναι αυτή που αγαπήσατε όλοι όλα αυτά τα χρόνια, και αυτή που με εκφράζει πλήρως.

Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram | Pinterest | Spotify |


Inkstory

Το Inkstory είναι η μεγαλύτερη blogging κοινότητα της Ελλάδας, με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα σε μηνιαία βάση. Ως κοινότητα, το Inkstory κατάφερε να παρουσιαστεί σε αρκετές ιστοσελίδες και εφημερίδες (συμπεριλαμβανομένων των άρθρων του, που εμφανίστηκαν στα έντυπα περιοδικά του Skywalker Press και ΣΕΝΤΟΡΑΣ) και μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με πάνω από 56 διαφορετικά brands και online επιχειρήσεις.

Inkstory Logo 2018 Simple
Το λογότυπο του Inkstory.

Το Inkstory έχει βοηθήσει εκατοντάδες αναγνώστες του με τα blogs τους, καθώς επίσης και αρκετούς vloggers και podcasters. Παρέχοντας ποιοτικό περιεχόμενο που αφορά το blogging, το vlogging και το podcasting, το Inkstory καλύπτει κάθε θέμα που αφορά την μπλογκόσφαιρα, εστιάζοντας αποκλειστικά στο ελληνόφωνο κοινό. Με τους αναλυτικούς οδηγούς και τα εργαλεία που παρέχονται, κάθε blogger έχει την δυνατότητα να πάρει πληροφορίες, να μάθει πως να διαχειρίζεται το blog του, να μάθει τα μυστικά του μάρκετινγκ και να βελτιώσει σημαντικά την blogging φωνή του.

Inkstory.gr – Ανακάλυψε την τέχνη του blogging!

Αυτό είναι το σλόγκαν με το οποίο ξεκίνησε το Inkstory, από την πρώτη κιόλας ημέρα, και θα παραμείνει έτσι για όσο θα υπάρχει το blog.


Inkstory Tech

Το Inkstory Tech είναι μια υποσελίδα του Inkstory που εστιάζει στους online βοηθητικούς οδηγούς, στην παρουσίαση προγραμμάτων, εφαρμογών και ιστοσελίδων, σε how-to βίντεο και στο online και offline gaming. Η υποσελίδα άνοιξε τον Οκτώβριο του 2019 και ενημερώνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση με νέους οδηγούς που εστιάζουν στον αρχάριο αλλά και τον επαγγελματία χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, το Inkstory Tech παρέχει τις εξής κατηγορίες: Προγράμματα, Κινητά (Android και iOS), Υπολογιστές (Windows, Linux και macOS), Εφαρμογές, How-To Οδηγούς και Gaming. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν επίσης την δυνατότητα να ζητήσουν βοήθεια για διάφορα τεχνολογικά θέματα, αφήνοντας το σχόλιο τους στο τέλος κάθε άρθρου.

Το Inkstory Tech έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό που έχεις αγαπήσει τα τελευταία χρόνια στο Inkstory, αλλά με μικρές παραλλαγές στο λογότυπο και τα χρώματα (αντί για το κλασικό πορτοκαλί χρώμα, το Tech έρχεται με κόκκινο χρώμα).


Inkstory Dispatch

Το Inkstory Dispatch είναι ένας κατάλογος με ελληνικά podcast Κανάλια. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια σελίδα του Inkstory.gr η οποία έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες podcasters που συζητάνε για διαφορετικές θεματολογίες και μοιράζουν τις γνώσεις, τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους μαζί σου.


The Blogging Dispatch

The Blogging Dispatch
Podcast επεισόδια που αφορούν το blogging, από το Inkstory.gr

Το The Blogging Dispatch είναι το Podcast Κανάλι του Inkstory στο οποίο ανεβαίνουν συνεχώς νέα επεισόδια τα οποία αφορούν το blogging, το vlogging και το podcasting. Θα βρεις επίσης συνεντεύξεις, ενημερώσεις, αναφορές και οτιδήποτε συμβαίνει στην μπλογκόσφαιρα.

Podcast Επεισόδια
Anchor | Spotify | iTunes | Περισσότερα

Βίντεο
YouTube Κανάλι


Guest άρθρα και αρθρογράφοι

Στο Inkstory θα βρεις αρκετά guest άρθρα από άλλους bloggers που θέλουν να επεκτείνουν το κοινό τους και τα backlinks προς τα blogs τους. Καθένας μπορεί να γράψει στο Inkstory, εφόσον φυσικά έχει μια ιστορία να διηγηθεί ή γνώσεις που θέλει να δώσει στους αναγνώστες του blog. Κάθε guest αρθρογράφος έχει την δυνατότητα να γράψει όσα άρθρα επιθυμεί, προσθέτοντας στα άρθρα του το όνομα του, σύνδεσμο προς το blog του (do-follow για backlink), καθώς επίσης και affiliate συνδέσμους.


Ειλικρινά, δεν γνωρίζω κάποιον που να απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία. Ακόμη κι αν νιώθεις άνετα με το να γράφεις για τον εαυτό σου, είναι δύσκολο να ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε, αλλά αυτό φαίνεται να κάνει την διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη. Οπότε, η παρούσα σελίδα είναι ότι καλύτερο κατάφερα να δημιουργήσω για να πάρεις μια ιδέα για εμένα, την δουλειά μου και το blog μου.

Το Inkstory φιλοξενείται στους servers της TsoHost.

Pin It