Σχετικά

Hello Blogger! Καλώς ήρθες στο Inkstory, το blog που έχει ως σκοπό να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το γράψιμο σου, να βρεις νέες ιδέες και να χτίσεις ένα επιτυχημένο blog.

Επέτρεψε μου όμως να σου συστηθώ πρώτα!

Σχετικά με εμένα

Είμαι ο Παναγιώτης, ένας 24χρονος blogger και web designer. Κατάγομαι από την μικρή πόλη του Κιλκίς και ασχολούμαι επαγγελματικά με το blogging από το 2006. Μέχρι και σήμερα, είμαι full-time blogger και συντάκτης σε διάφορα περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων και του Inkstory, το οποίο είναι το κύριο blog μου.

Θα βρεις άρθρα μου στο Tsouk, στο SkyWalker Press, στο ΣΕΝΤΟΡΑΣ, στο MaxMag, στο CITIZEN MAG, στο Online-Shopping, στο MommyJammi και σε πολλά ακόμα.

Η καθημερινότητα μου είναι αρκετά διαφορετική από την δουλειά μου, καθώς μέχρι και αυτή την στιγμή, είμαι front-man σε PunkCore/Hardcore μπάντα, ζώντας συνεχώς μια ενδιαφέρον ζωή γεμάτη από εκπληκτικούς ανθρώπους και μπόλικη μουσική. Είμαι επίσης μεγάλος λάτρης σειρών (αυτή την στιγμή παρακολουθώ 56 σειρές) και μεγάλος φαν της Marvel και της DC.

“Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.”

Παναγιώτης

Αυτό είναι το σλόγκαν μου τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν υπάρχει τίποτα που λατρεύω περισσότερο από τη σύνταξη άρθρων. Δεν είμαι τέλειος – ποιος είναι άλλωστε; – αλλά προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνω το γράψιμο μου και να κρατάω μια μοναδική φωνή.


Σχετικά με το Inkstory

Inkstory Logo – 2017

Το Inkstory είναι η μεγαλύτερη blogging κοινότητα της Ελλάδας, με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μηνιαίως. Ως κοινότητα, το Inkstory κατάφερε να παρουσιαστεί σε αρκετές ιστοσελίδες και εφημερίδες (συμπεριλαμβανομένων των άρθρων του, που εμφανίστηκαν στο Skywalker Press και στο ΣΕΝΤΟΡΑΣ) και μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με πάνω από 16 διαφορετικά brands και online επιχειρήσεις.

Το Inkstory έχει βοηθήσει επίσης εκατοντάδες αναγνώστες του με τα blogs τους, καθώς επίσης και αρκετούς vloggers και podcasters. Παρέχοντας ποιοτικό περιεχόμενο που αφορά το blogging, το vlogging και το podcasting, το Inkstory καλύπτει κάθε θέμα που αφορά την μπλογκόσφαιρα, εστιάζοντας κυρίως στην ελληνική. Με τους αναλυτικούς οδηγούς και τα εργαλεία που παρέχονται, κάθε blogger έχει την δυνατότητα να πάρει πληροφορίες, να μάθει πως να διαχειρίζεται το blog του, να μάθει τα μυστικά του μάρκετινγκ και να βελτιώσει σημαντικά την blogging φωνή του.

Inkstory.gr – Ανακάλυψε την τέχνη του blogging!

Αυτό είναι το σλόγκαν με το οποίο ξεκίνησε το Inkstory, από την πρώτη κιόλας ημέρα, και θα παραμείνει έτσι για όσο θα υπάρχει το blog.


Guest άρθρα και αρθρογράφοι

Στο Inkstory θα βρεις αρκετά guest άρθρα από άλλους bloggers που θέλουν να επεκτείνουν το κοινό τους και τα backlinks προς τα blogs τους. Καθένας μπορεί να γράψει στο Inkstory, εφόσον φυσικά έχει μια ιστορία να διηγηθεί ή γνώσεις που θέλει να δώσει στους αναγνώστες του blog. Κάθε guest αρθρογράφος έχει την δυνατότητα να γράψει όσα άρθρα επιθυμεί, προσθέτοντας στα άρθρα του το όνομα του, συνδέσμους προς το blog του (do-follow για backlink), καθώς επίσης και affiliate συνδέσμους.

Μπορείς να δεις όλους τους διαχειριστές, τους συντάκτες και τους guest bloggers στην σελίδα Meet The Team!


Ειλικρινά, δεν γνωρίζω κάποιον που να απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία. Ακόμη κι αν νιώθεις άνετα με το να γράφεις για τον εαυτό σου, είναι δύσκολο να ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε, αλλά αυτό φαίνεται να κάνει την διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη. Οπότε, η παρούσα σελίδα είναι ότι καλύτερο κατάφερα να δημιουργήσω για να πάρεις μια ιδέα για εμένα, την δουλειά μου και το blog μου.

Το Inkstory φιλοξενείται στους servers του Vootiro.

Pin It