ΣΧΕΤΙΚΑ

Hello Blogger! Καλώς ήρθες στο Inkstory, το blog που έχεις ως σκοπό να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το γράψιμο σου, να βρεις νέες ιδέες και να χτίσεις ένα επιτυχημένο blog.

Επίτρεψε μου όμως να σου συστηθώ πρώτα! Είμαι ο Παναγιώτης, ένας 23χρονος blogger & web designer από την μικρή πόλη του Κιλκίς που ασχολείται με το blogging τα τελευταία 9 χρόνια. Γράφω επίσης σε άλλα blogs, σε εφημερίδες και περιοδικά. Λατρεύω τις σειρές, λιώνω για κωμωδίες και είμαι front-man σε hardcore μπάντα.

“Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.”

FEATURED IN

PORTFOLIO

TESTIMONIALS

Γνώρισα τον Παναγιώτη ψάχνοντας στο internet κάποιον που θα με βοηθούσε να “στήσω” και να σχεδιάσω το blog μου. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερον!

Έκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν δίπλα μου σε κάθε απορία και δυσκολία που αντιμετώπισα. Ακόμα και τώρα, οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστώ, ξέρω πως ο Παναγιώτης θα ανταποκριθεί άμεσα και με προθυμία. Έχει πολλές γνώσεις και το ταλέντο να μπορεί να τις μεταδώσει!

Τζίνα Βαρότση

Travel Blogger

Panos revamped my blog, moved it from Blogspot to WordPress (a night and day aesthetic improvement), then did all this invisible stuff to maximize my search engine potential. His work has brought my blog to a completely different level – optimized all features – so I can offer my clients the best possible exposure without feeling even a little bit like an advertisement, and offer my readers the most genuine, authentic experiences. His work has freed me up to spend more time on research and develop quality content.Oh – he is also extremely responsive – I’ve never had to ask him for anything twice. In fact, I never have to ask him for anything at all- he is continually pursuing new useful avenues on his own and lets me know how to take advantage of them.

Amber Charmei

Travel Blogger

Συνεργασία, έμπνευση, ευρηματικότητα, τελειομανία, υπευθυνότητα είναι κάποιες λέξεις που χαρακτηρίζουν την δουλειά του Παναγιώτη. Θα μπορούσα να γράψω περισσότερες, αλλά θα ήταν τόσες πολλές που θα γέμιζε ένα…blog, κάτι στο οποίο δεν είμαι καλός και θα με βοηθούσε πάλι ο Παναγιώτης.Ξεκίνησα μαζί του να υλοποιώ την ιστοσελίδα μου angelkjewelry.com και είχα κατά νου ένα συγκεκριμένο μοτίβο που ήθελα να ακολουθήσω στον σχεδιασμό. Τελικά το τελειώσαμε. Αλλά δεν μου άρεσε το τελικό αποτέλεσμα! Μου λέει “εξ αρχής ήξερα ότι δεν θα σου αρέσει το αποτέλεσμα που είχες κατά νου, αλλά σε άφησα να δεις τα λάθη σου“. Εφόσον είδα την ευρηματικότητα του… λέω OK! Το αφήνω πάνω σου! Πραγματικά είδα την σελίδα τελειοποιημένη κατά την δική του άποψη και έμεινα έκπληκτος! Layouts πανέμορφα, κατηγοριοποίηση που θα ζήλευε και ο καλύτερος web designer, και ένα καταπληκτικό SEO, μία έννοια που γνώρισα από τον ίδιο, που έκανε τη δουλειά μου να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες των σελίδων αναζήτησης, όπως επίσης και βοήθεια στις φωτογραφήσεις των κοσμημάτων.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία και υπευθυνότητα από κάποιον αντίστοιχο που έχει εμπειρία ετών! Βρίσκεται πάντα “ετοιμοπόλεμος” σε κάθε πρόβλημα που έχω με το website μου και πάντοτε η βοήθεια του είναι πολύτιμη. Συνεργάζομαι ακόμη μαζί του και σίγουρα θα έκανα κάποια μελλοντική επαγγελματική δουλειά μαζί του.

Άγγελος Κουτσός

Αργυροχρυσοχόος

Η συνεργασία μου με τον Παναγιώτη ξεκίνησε όταν αποφάσισα να μπλογκάρω. Άρχισα να ψάχνω blog που προσπαθούν να βοηθήσουν bloggers και ενώ έστειλα δυο τρία email σε διάφορους, ο Παναγιώτης ήταν ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε.Έτσι λοιπόν έδωσε υπόσταση στην ιδέα μου, με έμαθε να μπλογκάρω, μου μετάδωσε τις γνώσεις του, έλυνε τις απορίες μου ξανά και ξανά ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας. Ο Παναγιώτης ήταν πάντα εκεί την ώρα που τον χρειαζόσουν και πάντα πρόσχαρος. Ένας τέλειος επαγγελματίας μπλογκίστας. Γιατί όσο του αρέσει να μπλογκάρει άλλο τόσο του αρέσει να βοηθά να μπλογκλαρουμε και οι υπόλοιποι.

Ιωάννα Καντάρα

Travel Blogger

Τον Παναγιώτη μας τον σύστησε μια φίλη blogger, που η γνώμη της είχε βαρύτητα. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μαζί του αφού είδαμε με προσοχή δείγματα της δουλειάς του. Καταλυτικό παράγοντα στην απόφασή μας έπαιξε η αμεσότητά του. Μας εξήγησε με απλά λόγια τις ανάγκες που θα έπρεπε να καλύψουμε, μας έδωσε πρακτικές επιλογές και έλυσε κάθε μας απορία. Ασχολήθηκε μαζί μας σαν να επρόκειτο για δικό του blog, και φυσικά το εκτιμήσαμε. Θα συστήναμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα blog, ή αναζητά εναλλακτικές για το blog που ήδη έχει, να έρθει σε επαφή μαζί του.

Μαρία

Blogger

Γνώρισα τον Παναγιώτη τυχαία μέσω internet όταν έψαχνα πληροφορίες για τα blog. Το blog του "inkstory.gr" μου φάνηκε χρήσιμo απ' την πρώτη στιγμή μιας και τα άρθρα του είναι πολύ κατατοπιστικά, απλά γραμμένα και γεμάτα χρήσιμες πληροφορίες. Η πρώτη μας επαφή έγινε μέσω κάποιου social media.

Όταν αντιμετώπισα τα πρώτα μου προβλήματα, στο ήδη υπάρχον (τότε) blog μου, πήρα το θάρρος να του στείλω το πρώτο μήνυμα. Η απάντηση του ήρθε σχεδόν αμέσως!!! Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση η προθυμία του να με βοηθήσει και η ευγένεια του, Μην ξεχνάτε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν δυο εντελώς άγνωστοι άνθρωποι. 'Όσο τα προβλήματα συνεχιζόντουσαν τόσο τα μηνύματα έδιναν και έπαιρναν!! Κι εκείνος ήταν πάντα το ίδιο ευγενικός και πρόθυμος να απαντάει σε κάθε "χαζή" μου ερώτηση.

Όταν τα πράγματα σοβάρεψαν και αποφάσισα να δω λίγο πιο επαγγελματικά το θέμα του blog ήμουν πια σίγουρη ότι ο κατάλληλος άνθρωπος να με βοηθήσει ήταν ο Παναγιώτης. Του ζήτησα λοιπόν να μου φτιάξει ένα blog απ' την αρχή!!! Δέχτηκε με χαρά και ξεκίνησε αμέσως!!! Ήμασταν σε διαρκεί επικοινωνία, τίποτα δεν άφησε στην τύχη και αν και χιλιομετρικά μας χωρίζει μεγάλη απόσταση ούτε λεπτό δε ένιωσα ότι με "αφήνει απ' έξω" .... ο χρόνος με πίεζε κι εγώ πίεζα τον Παναγιώτη, όμως εκείνος ποτέ δεν παραπονέθηκε, ποτέ δεν γκρίνιαξε ούτε θύμωσε, αντιθέτως διατηρούσε πάντα αυτή την ευγένεια και τον θετικό τρόπο σκέψης που είχε απ' την αρχή!!!Μου έφτιαξε το blog μέσα σε λίγες μόνο μέρες!!! Συνεργαστήκαμε άψογα και ακόμα συνεργαζόμαστε!!!

Η ποιότητα της δουλειάς του είναι μοναδική καθώς και η υποστήριξη που προσφέρει!!! Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με 2 λέξεις θα έλεγα ότι είναι: γρήγορος και αποτελεσματικός!!!

Σοφία Σάντα

Blogger

Ειλικρινά, δεν γνωρίζω κάποιον που να απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία. Ακόμη κι αν νιώθεις άνετα με το να γράφεις για τον εαυτό σου, είναι δύσκολο να ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε, αλλά αυτό φαίνεται να κάνει την διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη. Οπότε, η παρούσα σελίδα είναι ότι καλύτερο κατάφερα να δημιουργήσω για να πάρεις μια ιδέα για εμένα, την δουλειά μου και το blog μου.