Τι λένε για εμάς

Όλα τα θετικά και τα αρνητικά που έχουν γραφτεί για το Inkstory.gr σε μια σελίδα..

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις τους αγαπημένους σου bloggers να γράφουν για τη δουλειά που κάνεις. Μερικά από τα πιο έμπιστα και αγαπητά ελληνικά blogs έχουν να πουν κάποια πράγματα για το Inkstory:

Η Τίνα Μιχαηλίδου από το TinaMichaelidou.gr

20 ερωτήσεις με την Τίνα Mιχαηλίδου από το TinaMichaelidou.gr

Η Τίνα μιλάει για τους λόγους για τους οποίους λατρεύει το Inkstory:

Το λατρεύω [το Inkstory] μου έχει σώσει τη ζωή και κάθε φορά διαβάζω ξανά και ξανά όλα τα άρθρα. Πολλά μπράβο, γιατί κάνεις κάτι τέλειο!!


Η Μαρία Λιόντου από το MommyJammi.gr

20 ερωτήσεις με την Μαρία από το MommyJammi.gr

Η απόλυτη mommy blogger μιλάει για όλα όσα τις αρέσουν στο Inkstory:

Το Inkstory βρίσκεται στα αγαπημένα μου διότι ως blogger θέλω να ενημερώνομαι σωστά σχετικά με τεχνικά θέματα, τρόπους βελτίωσης και ιδέες ανάπτυξης. Θεωρώ πως είναι ένα από τα βασικά μου βοηθήματα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι πως οι οδηγοί, οι συμβουλές, τα βήματα και όλα όσα καταγράφονται στα άρθρα είναι πλήρως κατανοητά ακόμα και για κάποιον ο οποίος είναι στο ξεκίνημα του blogging! Thank you!


Η Ιωάννα Καντάρα από το BeaPinkFlamingo.gr

Be a Pink Flamingo

Η πιο travel Ελληνίδα blogger όχι μόνο ταξιδεύει και μας εκπλήσσει με τα ταξίδια της, αλλά γράφει και για εμάς:

Πέντε αστεράκια, για τη θεματολογία, για τη βοήθεια που προσφέρουν τα άρθρα στους νέους blogger, για τις σαφέστατες οδηγίες και για την καλή δουλειά που γίνεται..Πολλά Μπράβο!!!


Ο Γρηγόρης Βαρνάβας από το Neuvoo.gr

Neuvoo - Αναζήτηση εργασίας

Ο Γρηγόρης εκτός από το Neuvoo έχει το MaxMag, οπότε όταν τον βλέπεις να εκφέρει μια γνώμη, ξέρεις ότι θα αξίζει..

Το διαβάζω κυρίως γα τα τεχνολογικά tips και για το blogging. Το θεωρώ από τα τοπ στην Ελλάδα. Πολύ καλό και προσεγμένο υλικό ανεβαίνει. Πολύ καλή δουλειά!


Ο Κυριάκος Οικονομίδης από το Dwrean.net

Dwrean.net - Όταν ένα blog κάνει τη διαφορά

Όταν ένα από τα πιο έμπιστα και δημοφιλή blogs της Ελλάδας σε αναφέρει με τόσο καλά λόγια, πως να μην πετάς μετά απ’ την χαρά σου;

Αν δεν πάρει 5 αστέρια το inkstory, ποιο θα πάρει; Θεματολογία ποιότητας και όποιος τον ακολουθεί πιστά, σίγουρα θα έχει επιτυχία στη σελίδα του!

To inkstory.gr είναι ένα υπέροχο, μινιμαλιστικό blog, που κύριο μέλημα του δημιουργού του Παναγιώτη Σακαλάκη είναι να σας μυήσει στον κόσμο του blogging και όπως λέει ο ίδιος, «να ανακαλύψετε τη τέχνη του blogging». Ο Παναγιώτης, είναι ένα έμπειρος blogger, που έχει γράψει χιλιάδες άρθρα και έχει συνεργαστεί με πολλά μικρά και μεγάλα sites του χώρου.