Τι λένε για εμάς

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις τους αγαπημένους σου bloggers να γράφουν για τη δουλειά που κάνεις. Μερικά από τα πιο έμπιστα και αγαπητά ελληνικά blogs έχουν να πουν κάποια πράγματα για το Inkstory:

Το λατρεύω [το Inkstory] μου έχει σώσει τη ζωή και κάθε φορά διαβάζω ξανά και ξανά όλα τα άρθρα. Πολλά μπράβο, γιατί κάνεις κάτι τέλειο!!


Η Τίνα Μιχαηλίδου από το TinaMichaelidou.gr

Το Inkstory βρίσκεται στα αγαπημένα μου διότι ως blogger θέλω να ενημερώνομαι σωστά σχετικά με τεχνικά θέματα, τρόπους βελτίωσης και ιδέες ανάπτυξης. Θεωρώ πως είναι ένα από τα βασικά μου βοηθήματα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι πως οι οδηγοί, οι συμβουλές, τα βήματα και όλα όσα καταγράφονται στα άρθρα είναι πλήρως κατανοητά ακόμα και για κάποιον ο οποίος είναι στο ξεκίνημα του blogging! Thank you!


Η Μαρία Λιόντου από το MommyJammi.gr

Πέντε αστεράκια, για τη θεματολογία, για τη βοήθεια που προσφέρουν τα άρθρα στους νέους blogger, για τις σαφέστατες οδηγίες και για την καλή δουλειά που γίνεται.. Πολλά Μπράβο!!!


Η Ιωάννα Καντάρα από το BeaPinkFlamingo.gr

Το διαβάζω κυρίως γα τα τεχνολογικά tips και για το blogging. Το θεωρώ από τα τοπ στην Ελλάδα. Πολύ καλό και προσεγμένο υλικό ανεβαίνει. Πολύ καλή δουλειά!


Ο Γρηγόρης Βαρνάβας από το Neuvoo.gr

Αν δεν πάρει 5 αστέρια το inkstory, ποιο θα πάρει; Θεματολογία ποιότητας και όποιος τον ακολουθεί πιστά, σίγουρα θα έχει επιτυχία στη σελίδα του!

To inkstory.gr είναι ένα υπέροχο, μινιμαλιστικό blog, που κύριο μέλημα του δημιουργού του Παναγιώτη Σακαλάκη είναι να σας μυήσει στον κόσμο του blogging και όπως λέει ο ίδιος, «να ανακαλύψετε τη τέχνη του blogging». Ο Παναγιώτης, είναι ένα έμπειρος blogger, που έχει γράψει χιλιάδες άρθρα και έχει συνεργαστεί με πολλά μικρά και μεγάλα sites του χώρου.


Ο Κυριάκος Οικονομίδης από το Dwrean.net