Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Dwrean.net – Όταν ένα blog κάνει τη διαφορά

Share

Όπως και με το Neuvoo, έτσι και τώρα με το Dwrean.net, προτείνω μόνο blogs που διαβάζω και αξιόπιστες υπηρεσίες που έχω χρησιμοποιήσει.

Πολύ πιθανόν να έχεις ξανά επισκεφτεί το συγκεκριμένο blog, πολύ πιθανόν να το διαβάζεις ήδη, αλλά αν δεν το γνωρίζεις (κάτι το οποίο θεωρώ έγκλημα), ήρθε ο καιρός να το μάθεις.

Θα ξεκινήσω αναφέροντας πως μόνο από την ονομασία του μπορείς να μαντέψεις και τη θεματολογία του. Το Dwrean.net είναι ένα blog το οποίο δημοσιεύει σε καθημερινή βάση δωρεάν προγράμματα – τα οποία είναι απόλυτα νόμιμα στην περίπτωση που έχεις δεύτερες σκέψεις – για να σου διευκολύνει την ιντερνετική σου ζωή.

Ως blog, το Dwrean.net περιέχει μια γκάμα κατηγοριών για να βρίσκεις πάντα αυτό που αναζητάς, ξεκινώντας από τα βασικά: δωρεάν προγράμματα, mobile εφαρμογές (για Android, iOS και Windows Phone), βιβλία, παιχνίδια κ.α. Παρέχει επίσης και μια κατηγορία από την οποία μπορείς να ενημερώνεσαι για όλες τις προσφορές που κυκλοφορούν για διάφορα προγράμματα στο διαδίκτυο.

Dwrean.net - Όταν ένα blog κάνει τη διαφορά
Πανέμορφος, κλασικός και λιτός σχεδιασμός.

Τι κάνει όμως το Dwrean.net να διαφέρει από τα υπόλοιπα blogs του είδους του;

Αρχικά, όλα τα προγράμματα που δημοσιεύουν έχουν χρησιμοποιηθεί από εκατοντάδες χρήστες, είναι αξιόπιστα, νόμιμα και εκατό τοις εκατό δωρεάν. Κατά δεύτερον, ο αγαπητός Κυριάκος Οικονομίδης, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του blog, αλλά και η υπόλοιπη συντακτική ομάδα είναι πρόθυμη να σε βοηθήσει με οτιδήποτε ψάχνεις, να απαντήσει σε ερωτήσεις που κάνεις στα σχόλια και να σε κρατάει πάντοτε ενήμερο για οτιδήποτε καινούργιο κυκλοφορεί.

Επίσης, κάτι το οποίο θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό, είναι τα άρθρα τους, τα οποία δεν περιέχουν πάνω από 300 λέξεις με αποτέλεσμα να μην κουράζεσαι με ανούσιες πληροφορίες. Για κάθε πρόγραμμα ή εφαρμογή που γράφουν, αναφέρουν τα βασικά, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να διαβάσεις για αρκετά προγράμματα χωρίς να σπαταλήσεις αρκετό ποιοτικό χρόνο σε λεπτομέρειες και περιττές πληροφορίες.

Γιατί διαβάζω το Dwrean.net;

Ως blogger, βρίσκομαι πίσω από μια οθόνη για περισσότερες από οκτώ ώρες την ημέρα. Χρησιμοποιώ πάρα πολλά προγράμματα σε καθημερινή βάση για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Πρέπει να κρατάω συνεχώς σημειώσεις, να φτιάχνω λίστες, να δημιουργώ πελατολόγια, να γράφω κώδικα κ.α. Κάθε ένα όμως από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ απαιτεί και ένα μηνιαίο ή ετήσιο κόστος, και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, δεν έχω την άνεση να ψάχνομαι επί ώρες για να βρω δωρεάν εναλλακτικές (και αν υπάρχουν, και αν είναι δωρεάν). Οπότε, εδώ μπαίνει το Dwrean.net, το οποίο με ενημερώνει για όλα τα δωρεάν προγράμματα που υπάρχουν και τι εναλλακτικές μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω τη δουλειά μου.

Αν το μήνα έδινα 100 ευρώ για προγράμματα που χρησιμοποιούσα, τώρα δίνω μόλις 20. Μερικά λεπτά αναζήτησης στο blog μπορούν να σε απαλλάξουν από πολύ κόπο και χρήμα.

Σε γενικές γραμμές, το Dwrean.net είναι το απόλυτο blog για να ενημερώνεσαι για όλα τα δωρεάν (νόμιμα) προγράμματα που υπάρχουν, τις νέες προσφορές που βγαίνουν, τις καλύτερες mobile εφαρμογές, χρήσιμες ιστοσελίδες, μαθήματα ξένων γλωσσών και πολλά ακόμα.

Εσύ ποιο blog θεωρείς χρήσιμο; Άσε το σύνδεσμο του στα σχόλια παρακάτω για να βοηθήσεις άλλους χρήστες.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
2 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Top Σε Ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;