Επικοινωνία

HEY YOU!

Σε ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σου στο να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου! Προτού στείλεις το μήνυμα σου, παρακάτω θα βρεις μερικές απαντήσεις σε σχετικά συχνές ερωτήσεις που μου κάνουν όταν επικοινωνούν μαζί μου, καθώς και οδηγίες για το πως να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου.

Guest posting

Αυτή την στιγμή δέχομαι guest άρθρα από άλλους bloggers, με τη προϋπόθεση πως θα είναι άνω των 600 λέξεων και το θέμα τους θα βασίζεται στη θεματολογία του Inkstory. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ.

Συμβουλές για το blog σου

Οι πιθανότητες είναι, ότι πιθανώς έχω ήδη απαντήσει στις ερωτήσεις σου με άρθρα που έχω γράψει στο Inkstory. Προτού μου στείλεις κάποιο email, παρακαλώ αναζήτησε αυτό που ψάχνεις από τη φόρμα αναζήτησης του blog.

Αξιολογήσεις προϊόντων & Διαφημιστές

Στο Inkstory αξιολογώ αρκετά συχνά προϊόντα από διάφορες εταιρείες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μου αποστείλεις το προϊόν ώστε να το τσεκάρω και στη συνέχεια να γράψω την αξιολόγηση μου γι ‘αυτό. Δεν δέχομαι προϊόντα που δεν αφορούν καθόλου την τεχνολογία ή το blogging.

Αυτή την στιγμή, δεν δέχομαι διαφημιστικά banners ή text links στο Inkstory. Ωστόσο, υπάρχει πάντα χώρος για ανταλλαγή backlinks.

Επικοινωνία

Στην περίπτωση που καμιά από τις παραπάνω απαντήσεις δεν είναι για εσένα, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου μέσω email χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Email: info@inkstory.gr