Επικοινωνία

Hey, you! Για να γλιτώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται, καθώς επίσης και για να διευκολυνθεί η ομάδα μας, παρακάτω έχουμε απαντήσει σε μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις που μας κάνετε. Οι απαντήσεις αφορούν επίσης και τα brands που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εταιρεία μας.

Guest posting

Υποστηρίζουμε και αγαπάμε όλους τους bloggers που μας στέλνουν τα άρθρα τους. Παρόλα αυτά, λόγο των υψηλών προτύπων που έχουμε θέσει για την ποιότητα του περιεχομένου μας, εγκρίνουμε μόνο άρθρα που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Τα άρθρα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 600-1.200 λέξεις.
  • Τα άρθρα θα πρέπει να αφορούν το blogging, το vlogging ή το podcasting.
  • Δεν γίνονται δεκτά guest άρθρα τα οποία αφορούν αποκλειστικά την προώθηση άλλων ιστοσελίδων, προϊόντων ή υπηρεσιών, εκτός αν είναι σωστά δομημένα.
  • Σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουμε υλικό αν δεν είναι κατάλληλο για ανηλίκους.
  • Οι φωτογραφίες στο άρθρο θα πρέπει είτε να είναι μοναδικές (τραβηγμένες δηλαδή από τον αρθρογράφο), είτε χωρίς πνευματικά δικαιώματα από ιστοσελίδες όπως το Unsplash, Pexels, Pixabay κ.ο.κ.

Δεχόμαστε επίσης προσωπικές ιστορίες, απόψεις και ιδέες που έχει κάποιος και αφορούν το blogging, το vlogging ή το podcasting.

Συμβουλές για το blog σου

Οι πιθανότητες του να έχουμε απαντήσει ήδη μέσω κάποιου άρθρου, βίντεο ή podcast επεισοδίου στις ερωτήσεις σου είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Παρόλα αυτά, αν δεν βρίσκεις απάντηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, τότε θα χαρούμε να σου απαντήσουμε στο email ή στα σχόλια κάποιου άρθρου που αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Αξιολογήσεις προϊόντων & Διαφημιστές

Στο Inkstory αξιολογώ αρκετά συχνά προϊόντα από διάφορες εταιρείες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μου αποστείλεις το προϊόν ώστε να το τσεκάρω και στη συνέχεια να γράψω την αξιολόγηση μου γι ‘αυτό.

  • Δεν εγκρίνουμε άρθρα τα οποία δεν αφορούν την θεματολογία του blog μας.
  • Εγκρίνουμε μόνο do-follow links επιχειρήσεις που παρέχουν ποιοτικό περιεχόμενο ή έμπιστα προϊόντα / υπηρεσίες και είναι σωστά δομημένες οι ιστοσελίδες τους.
  • Σε καμία περίπτωση δεν προωθούμε / δημοσιεύουμε / αναφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες / εργαλεία τα οποία δεν έχουμε παραλάβει ή χρησιμοποιήσει.
  • Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε pop-up, pop-under ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαφήμισης θεωρούμε πως είναι εκνευριστικός ή δεν παρέχει ουσία στο αναγνωστικό κοινό μας.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Αν χρειάζεσαι βοήθεια με θέματα που αφορούν το blog σου ή γενικότερα το blogging, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα στο Facebook για να μπορέσω να σου απαντήσω πιο γρήγορα. Αν δεν με έχεις φίλο στο Facebook, παρακαλώ να με κάνεις, εναλλακτικά το μήνυμα σου θα πάει στα ανεπιθύμητα και κατά πάσα πιθανότητα είτε θα καθυστερήσω να το δω, είτε δεν θα το δω.

Σχετικά με επιδιορθώσεις υπολογιστών και laptops

Προτού στείλεις email στο Inkstory, έχε κατά νου πως αν διάβασες το άρθρο και δεν λύθηκε το πρόβλημα σου, τότε δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορώ να κάνω. Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το άρθρο και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω από εκεί.

Επικοινωνία

Στην περίπτωση που καμιά από τις παραπάνω απαντήσεις δεν κάλυψε την ερώτηση / απορία ή πρόβλημα σου, τότε μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Pin It