Εισόδημα

Βγάλε χρήματα προβάλλοντας διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο blog σου

Ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 3 έτη από τον/ην Παναγιώτης Σακαλάκης

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να βγάλεις χρήματα από το blog σου, αλλά κανένας τρόπος δεν περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση των αναγνωστών σου όπως αυτός. Μέσω του Neuvoo (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω), μπορείς να προβάλλεις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στους επισκέπτες σου από δουλειές στο εξωτερικό ή ακόμα και την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πάνω από 15 εκατομμύρια ανοιχτές θέσεις εργασίας, από συνολικά 41 χώρες, και είναι elite στον τομέα της. Με την εγγραφή σου, θα σου σταλθεί ένα widget αναζήτησης από το οποίο θα μπορείς να προβάλλεις όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στους αναγνώστες σου, να το προσαρμόσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και να “παίξεις” με τις ρυθμίσεις του. (Μπορείς να δεις το widget αναζήτησης στο τέλος του άρθρου).

Το widget μπορείς να το προσθέσεις είτε στη πλευρική στήλη (sidebar) του blog σου, είτε σε κάποιο μέρος της αρχικής σελίδας, είτε να δημιουργήσεις μια σελίδα αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό, είτε κάτω από κάθε άρθρο (οι επιλογές είναι απεριόριστες). Αν χρησιμοποιείς το WordPress, τότε απλά κάνεις μια εγκατάσταση το plugin της ιστοσελίδας και στη συνέχεια προσθέτεις το shortcode στο σημείο που επιθυμείς.

Γιατί να γίνω publisher στη Neuvoo; Η ιστοσελίδα απαντάει στις ερωτήσεις των χρηστών της:

Γιατί το neuvoo.gr και όχι κάποιο άλλο site;

Η αναζήτηση σε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες, εφημερίδες καθώς και γραφεία καριέρας έχει αρχίσει, σίγουρα, να κουράζει τον κόσμο. Στο neuvoo ο επισκέπτης μπορεί να βρει συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας από πολλά διαφορετικά sites. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης δεν χρειάζεται να έχει ανοιχτές παραπάνω από μία ιστοσελίδες, παρά μονό το site του neuvoo.

Και αν δεν βρω στην Ελλάδα αυτό που θέλω;

Τότε σίγουρα θα το βρεις στις άλλες 38 χώρες που το neuvoo έχει ανοίξει. Η ανεργία στην Ελλάδα είναι σίγουρα μεγάλη, και πολλοί είναι αυτοί που κοιτάνε την προοπτική του εξωτερικού για μια καινούργια σελίδα στη ζωή και τη καριέρα τους. Το Neuvoo έχει ανοίξει τις πύλες του σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική καθώς επίσης και σε χώρες όπως την Ιαπωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Είμαι εργοδότης και θέλω να προβάλω τη θέση εργασίας μου, γιατί στο neuvoo;

Γιατί εδώ επιτυγχάνεται η πιο άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική προώθηση των θέσεων εργασίας σας. Δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε τόσο εύκολη διαδικασία στην δημοσίευση της θέσης. Ο κόσμος μπορεί μέσα σε 2 λεπτά να δει την θέση εργασίας του δημοσιευμένη και στοχευμένη στους κατάλληλους υποψηφίους. Επίσης, το σύστημα των newsletters του neuvoo δεσμεύεται να φέρει τους εργοδότες με τους υποψήφιους ακόμα πιο κοντά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους publishers της ιστοσελίδας αλλά και το API, μπορείς να μάθεις είτε επικοινωνώντας μαζί τους είτε υποβάλλοντας μια αίτηση. Τέλος, παρακάτω έχω προσθέσει το widget για δεις πως εμφανίζεται, πως λειτουργεί κ.τ.λ.


Θέσεις εργασίας από το neuvoo.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Θέλεις να υποστηρίξεις το Inkstory;
Κάνε τις αγορές σου από τον Κατάλογο μας..

Avatar of Παναγιώτης Σακαλάκης

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.

Pin It