ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Grecontrek: “Τρέξε τρέξε μικρούλη – Run Forest Run” Podcast επεισόδιο

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 1 έτος από Παναγιώτης Σακαλάκης

Με άλλη μια αναφορά στην κατηγορία “Είπαν για εμάς,” ο Χάρης και ο Αργύρης από το Trip Flakes podcast Κανάλι, και από το Grecontrek.com blog, στο νέο podcast επεισόδιο τους για το 2020, αναφέρονται στο Inkstory και στο The Blogging Dispatch, μεταξύ άλλων θεμάτων που λατρεύω να ακούω.

Στο podcast επεισόδιο τους, θα ακούσεις επίσης για τον Tom Hanks και την υπέροχη ελληνική προφορά του (χεχε), για την Ιρλανδία και την υπέροχη Guinness μπύρα, για μια από τις αγαπημένες μου ταινίες, το “The Secret Life of Walter Mitty” και πολλά ακόμα τα οποία αντί να σποϊλάρω, σε προτρέπω να μπεις και να τα ακούσεις στο επεισόδιο τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που με ανέφεραν στο επεισόδιο τους και εύχομαι να συνεχίσουν να κάνουν νέα podcast επεισόδια και να μας ταξιδεύουν μαζί τους σε όλα τα μέρη που επισκέπτονται.

θΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ INKSTORY;

Κάνε τις αγορές σου από το ThemeForest ή το Creative Market και ακολούθησε το Inkstory στο Facebook, στο Twitter, στο YouTube και στο Instagram.
---
Επισκέψου τον Κατάλογο του Inkstory για περισσότερα εργαλεία και υπηρεσίες.

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.

Σχολίασε το άρθρο

Pin It