Grecontrek: “Τρέξε τρέξε μικρούλη – Run Forest Run” Podcast επεισόδιο

Με άλλη μια αναφορά στην κατηγορία “Είπαν για εμάς,” ο Χάρης και ο Αργύρης από το Trip Flakes podcast Κανάλι, και από το Grecontrek.com blog, στο νέο podcast επεισόδιο τους για το 2020, αναφέρονται στο Inkstory και στο The Blogging Dispatch, μεταξύ άλλων θεμάτων που λατρεύω να ακούω.

Στο podcast επεισόδιο τους, θα ακούσεις επίσης για τον Tom Hanks και την υπέροχη ελληνική προφορά του (χεχε), για την Ιρλανδία και την υπέροχη Guinness μπύρα, για μια από τις αγαπημένες μου ταινίες, το “The Secret Life of Walter Mitty” και πολλά ακόμα τα οποία αντί να σποϊλάρω, σε προτρέπω να μπεις και να τα ακούσεις στο επεισόδιο τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που με ανέφεραν στο επεισόδιο τους και εύχομαι να συνεχίσουν να κάνουν νέα podcast επεισόδια και να μας ταξιδεύουν μαζί τους σε όλα τα μέρη που επισκέπτονται.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης είναι ο διαχειριστής του Inkstory και ειδικεύεται στη γραφή αναλυτικών οδηγών για το Blogging, το Vlogging, το Podcasting, το SEO και το WordPress. Το πάθος του για το blogging ξεκίνησε κάπου στα τέλη του 2006, όπου άνοιξε το πρώτο του blog και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Web Designing και Development.
Social Media:

Σχολιάστε