Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Grecontrek: “Τρέξε τρέξε μικρούλη – Run Forest Run” Podcast επεισόδιο

Share

Με άλλη μια αναφορά στην κατηγορία “Είπαν για εμάς,” ο Χάρης και ο Αργύρης από το Trip Flakes podcast Κανάλι, και από το Grecontrek.com blog, στο νέο podcast επεισόδιο τους για το 2020, αναφέρονται στο Inkstory και στο The Blogging Dispatch, μεταξύ άλλων θεμάτων που λατρεύω να ακούω.

Στο podcast επεισόδιο τους, θα ακούσεις επίσης για τον Tom Hanks και την υπέροχη ελληνική προφορά του (χεχε), για την Ιρλανδία και την υπέροχη Guinness μπύρα, για μια από τις αγαπημένες μου ταινίες, το “The Secret Life of Walter Mitty” και πολλά ακόμα τα οποία αντί να σποϊλάρω, σε προτρέπω να μπεις και να τα ακούσεις στο επεισόδιο τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που με ανέφεραν στο επεισόδιο τους και εύχομαι να συνεχίσουν να κάνουν νέα podcast επεισόδια και να μας ταξιδεύουν μαζί τους σε όλα τα μέρη που επισκέπτονται.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;