Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Τα καλύτερα WordPress Plugins που χρησιμοποιώ [PODCAST]

Share

Υπάρχουν εκατοντάδες WordPress plugins που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να επεκτείνεις τις δυνατότητες του blog σου. Παρόλα αυτά, όσο πιο πολλές επιλογές έχεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις ποιο είναι καλό και ποιο όχι.

Στο σημερινό podcast επεισόδιο αναφέρω μερικά από τα καλύτερα WordPress plugins που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια. Για κάθε plugin αναφέρω αρχικά για το αν είναι δωρεάν ή premium, τι ακριβώς κάνει και ποιες είναι οι δυνατότητες του.

Όλα τα plugins που αναφέρονται στο podcast, και μερικά ακόμα, θα τα βρεις στον Κατάλογο με τα blogging εργαλεία που έφτιαξα πριν από μερικούς μήνες. Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με καινούργια εργαλεία, υπηρεσίες, plugins και ιστοσελίδες, έτσι ώστε να κάθε φορά που μπαίνεις, να βρίσκεις κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον.

Ορισμένα από τα plugins που αναφέρονται στο επεισόδιο είναι γνωστά, ενώ άλλα όχι και τόσο. Πολλά θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το SEO του blog σου, άλλα θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ταχύτητα σε σημαντικό βαθμό, ενώ αλλά θα σου παρέχουν έξτρα επιλογές, όπως την δυνατότητα για να παρέχεις μια φόρμα άρθρων στους αναγνώστες σου ώστε να γράφουν guest posts, την επιλογή στους συντάκτες σου να αλλάζουν τις φωτογραφίες τους, widgets για ψηφοφορίες και σύστημα για reviews στα άρθρα και πολλά ακόμα.

Μιας και τα plugins είναι πάρα πολλά, πήρα την απόφαση να χωρίσω τα podcasts επεισόδια σε διάφορα μέρη. Αυτό είναι το πρώτο μέρος και σύντομα θα δημοσιεύσω και το δεύτερο μέρος. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελευταίο podcast επεισόδιο στο οποίο θα σταματήσω να αναφέρω τα καλύτερα WordPress plugins, αλλά προς το παρόν θα συνεχίσω δυναμικά παρουσιάζοντας όλα τα plugins που αγαπώ να χρησιμοποιώ.

Αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο plugin που χρησιμοποιείς στο blog σου και θέλεις να το παρουσιάσω στο επερχόμενο podcast επεισόδιο, μη διστάσεις να μου το προτείνεις στα σχόλια παρακάτω, ή ακόμα και στα σχόλια του Καταλόγου.

Μπορείς επίσης να ακούσεις τα podcast επεισόδια του Inkstory και από τις παρακάτω υπηρεσίες:


SPOTIFY

ANCHOR

ITUNES

GOOGLE PODCASTS

STITCHER

BREAKER

RADIOPUBLIC

POCKETCASTS

CASTBOX

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;