Άκου τον Παναγιώτη Σακαλάκη και τον Θοδωρή Αραμπατζή σε μια live συζήτηση

Την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου του 2020, βρέθηκα προσκεκλημένος σε μια live συζήτηση με τον αγαπητό Θοδωρή Αραμπατζή απ’ το GreekCoach.gr στο YouTube και το Facebook.

Ο Θοδωρής είναι ένας εξαιρετικός coach από του οποίου το περιεχόμενο (βίντεο, άρθρα, live βίντεο, μεταξύ άλλων) μπορείς να μάθεις αρκετά για την επιχειρηματικότητα, την παραγωγικότητα, την θέληση, την στρατηγική, τα πλάνα, την προσωπική και ψυχολογική βελτίωση και πολλά ακόμα.

Στην περίπτωση που δεν κατάφερες να δεις το live της Τετάρτης, το παραθέτω εδώ από το YouTube Κανάλι του Θοδωρή Αραμπατζή ώστε να το παρακολουθήσεις με την ησυχία σου.

Περιεχόμενο:

  • Η σημασία του να χτίσουμε ένα ακαταμάχητο website – το πως μπορούμε να βρούμε πελάτες μέσα από αυτό – και το πως να ανέβουμε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.
  • Το αν θα πρέπει να έχουμε δικό μας e-shop ή αρκεί να ανεβάζουμε τα προϊόντα μας στο Facebook ή στο Instagram.
  • Πως να κατάφερα να φτάσω το Inkstory τόσο ψηλά.
  • Απαντάω στις ερωτήσεις όσων μας έβλεπαν live.
  • Απαντάω ή αναφέρομαι και σε άλλα θέματα.

Και όπως πάντα, αν έχεις περαιτέρω απορίες ή ερωτήσεις, θα χαρά να σου τις απαντήσω στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης είναι ο διαχειριστής του Inkstory και ειδικεύεται στη γραφή αναλυτικών οδηγών για το Blogging, το Vlogging, το Podcasting, το SEO και το WordPress. Το πάθος του για το blogging ξεκίνησε κάπου στα τέλη του 2006, όπου άνοιξε το πρώτο του blog και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Web Designing και Development.
Social Media:

Σχολιάστε