OiPeirates – Online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

Αν υπάρχει κάτι στην Ελλάδα που είναι άκρως γνωστό, αυτό είναι το OiPeirates και οι online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους που παρέχει στους χρήστες του. Και ας είμαστε ειλικρινείς, πόσες καλές εναλλακτικές υπάρχουν αυτή την στιγμή στο διαδίκτυο για να παρακολουθούμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς σε κάθε ρόλο που παίζουν;

Μην με παρεξηγείς, ξέρω πως υπάρχει το Popcorn Time, το Netflix με τα offline downloads του, τα bittorrent clients και οι υπόλοιπες ελληνικές ιστοσελίδες με online ταινίες και σειρές, αλλά μπορώ να σου δώσω χίλιους λόγους για τους οποίους η OiPeirates είναι η καλύτερη εναλλακτική. Αρχικά, δεν απαιτεί καμιά εγγραφή, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τις ταινίες ή τα επεισόδια, δεν απαιτεί τρελές συνδέσεις στο ίντερνετ και όλα περιέχουν συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Άλλωστε το OiPeirates δεν είναι μια καινούργια σελίδα, αφού αυτή την στιγμή που γράφετε το άρθρο, παρέχει στους χρήστες του μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 7,400 ταινίες και σειρές.

Γιατί το OiPeirates είναι η αγαπημένη μου σελίδα:

Ιστοσελίδα: www.oipeirates.tv

Δεν απαιτεί εγγραφή και σύνδεση

Σε αντίθεση με πολλές άλλες ιστοσελίδες, υπηρεσίες και εφαρμογές, το OiPeirates δεν απαιτεί να κάνεις εγγραφή ή σύνδεση για να δεις μια ταινία ή να παρακολουθείς τα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς.

Παρέχει ελληνικούς υπότιτλους

Τέρμα η αναζήτηση υποτίτλων, ο συγχρονισμός και η αλλαγή ονομασίας τους για να παίζουν. Απλά μπαίνεις να δεις μια ταινία και οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι και συγχρονισμένοι. Ναι, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως.

Περιέχει χιλιάδες ταινίες

Αυτή την στιγμή που γράφετε το άρθρο, το OiPeirates περιέχει μια γκάμα με πάνω από 7.400 ταινίες και σειρές, όλες έτοιμες με συγχρονισμένους υπότιτλους. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις μια ταινία που δεν υπάρχει ήδη μέσα.

Σωστή κατηγοριοποίηση

Είτε είσαι αρχάριος χρήστης είτε όχι, μπορείς να αναζητήσεις ταινίες και σειρές βάση είδους και χρονολογίας, καθώς επίσης μπορείς να ζητήσεις να ανεβάσουν μια ταινία στην περίπτωση που δεν υπάρχει. Επέλεξε μεταξύ: Περιπέτειας, κωμωδίας, κινουμένων σχεδίων, μυστηρίου, πολέμου, ντοκιμαντέρ, ρομαντισμό, φαντασίας κ.α.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις τις ταινίες και τις σειρές με τις περισσότερες προβολές, σχόλια ή αυτές που έχουν προστεθεί περισσότερες φορές στα αγαπημένα των χρηστών, καθώς επίσης να δεις και ποιες ανανεώθηκαν πρόσφατα.

Ταχύτητα και ασφάλεια

Το OiPeirates τρέχει πάνω σε WordPress και NGINX με CloudFlare. Με άλλα λόγια, η ταχύτητα στο φόρτωμα των σελίδων είναι κάτι που δεν θα σε απασχολήσει ποτέ. Τέρμα στα blogspot blogs με τις αργές ταχύτητες, τα ενοχλητικά templates και τις κατεστραμμένες σελίδες.

Κινούμενα σχέδια για τα παιδιά σου

Τέλος, επειδή στο Inkstory υπάρχουν αρκετοί bloggers γονείς που δεν έχουν ιδέα πως να καθησυχάσουν κάποιες φορές τα μικρά τους τερατάκια, στο OiPeirates θα βρείτε αρκετές ταινίες κινουμένων σχεδίων οι οποίες είναι μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Στο OiPeirates μπορείς να πλοηγηθείς εύκολα και γρήγορα, αλλά αν πιστεύεις ότι δυσκολεύεσαι, τότε ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βοηθητικό βίντεο που δημιούργησαν:

Σύντομη συνέντευξη με τους OiPeirates

OiPeirates - Online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους
Η απόλυτη ελληνική χολιγουντιανή ιστοσελίδα με online ταινίες και σειρές

Για ποιο λόγο άνοιξε το OiPeirates;

“Το OiPeirates άνοιξε με στόχο να παρέχει στο ελληνόφωνο κοινό του έναν εύκολο τρόπο για την παρακολούθηση δωρεάν online ταινιών και σειρών, χωρίς περίπλοκους τρόπους και χωρίς να εκνευρίζει τους χρήστες του.”

Τι εννοείται “χωρίς να εκνευρίζει τους χρήστες του;”

“Δες το ως εξής: Ανοίγεις το Popcorn Time, βρίσκεις μια ταινία, σβήνεις τα φώτα, παίρνεις αγκαλιά την κοπελιά σου, περιμένεις 2-3 λεπτά έως ότου ξεκινήσει η ταινία και πιο συγκεκριμένα να μιλούν οι ηθοποιοί, μέχρι να καταλάβεις πως οι υπότιτλοι είναι ασυγχρόνιστοι. Άντε ξανά απ ‘την αρχή.”

Κάθε πότε μπαίνουν καινούργιες κυκλοφορίες;

“Πρώτον, η ιστοσελίδα έχει ανεβασμένες πάνω από 7 χιλιάδες ταινίες και σειρές και μόλις κυκλοφορήσει μια καινούργια ταινία ή σειρά σε DVD ή BluRay, μετά από λίγες μέρες, οι διαχειριστές τις ανεβάζουν και στο site με ενσωματωμένους Ελληνικούς υποτίτλους.”

Άρα ανεβάζεται ότι καινούργιο βγαίνει, σωστά;

“Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε, από καινούργιες ταινίες, αυτή τη στιγμή έχει πάνω το xXx: Return of Xander Cage, Split, Arrival, Resident Evil: The Final Chapter και πολλές άλλες ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας.

Από καινούργιες σειρές μπορείς να παρακολουθήσεις τη σειρά Arrow, Flash, Supernatural, Supergirl, Marvel’s Agents of Shield, The Last King of England, τη σειρά The Bastard Executioner (πρέπει να δεις αυτή τη σειρά), το τελευταίο κύκλο του Game of Thrones και πολλές άλλες σειρές που μόλις κυκλοφόρησαν.”

Μπορεί ένας αρχάριους χρήστης να παρακολουθήσει εύκολα μια ταινία/σειρά;

“Πέραν από τους έτοιμους συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους, όλες οι ταινίες και οι σειρές είναι σωστά κατηγοριοποιημένες ανά γένος (κωμωδία, περιπέτεια, ρομαντικές, θρίλερ κ.τ.λ.), ανά δημοτικότητα, με τα περισσότερα σχόλια και πάει λέγοντας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει ιστοσελίδα πέρα του ότι μπορείς να δεις ταινίες online με ελληνικούς υποτίτλους, είναι ότι μπορείς να ζητήσεις κάποια παλιά ταινία που δεν είναι ανεβασμένη στην ιστοσελίδα για να στην ανεβάσουμε με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Οι χρήστες μπορούν ακόμα να επιλέξουν να δουν μια ταινία κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο της, καθώς επίσης να διαβάσουν πρώτα την περιγραφή και να δουν το trailer. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανοίγουν επιπλέον παράθυρα για να δουν το trailer στο YouTube και να διαβάσουν την πλοκή της ταινίας σε άλλη ιστοσελίδα.”

Εσύ από ποια σελίδα παρακολουθείς online ταινίες και σειρές και ποια είναι η άποψη σου για το OiPeirates; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης είναι ο διαχειριστής του Inkstory και ειδικεύεται στη γραφή αναλυτικών οδηγών για το Blogging, το Vlogging, το Podcasting, το SEO και το WordPress. Το πάθος του για το blogging ξεκίνησε κάπου στα τέλη του 2006, όπου άνοιξε το πρώτο του blog και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Web Designing και Development.
Social Media:

13 σκέψεις στο “OiPeirates – Online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους”

  • Πολύ ωραία και καθαρή σελίδα, αλλά πολλά είναι στα Αγγλικά, όπως για παράδειγμα οι περιγραφές των ταινιών. Αρκετοί δεν γνωρίζουν Αγγλικά γι ‘αυτό και μπαίνουν σε τέτοιες σελίδες και οι περιγραφές είναι πολύ σημαντικές διότι εξηγούν την υπόθεση μιας ταινίας.

   Απάντηση
 1. Εγω παντως εχω “Σπασει” στο Site δεν βλεπω καμια διαφημιση , μπορω και εχω app Στο κινητο μου ολα με ενα CLICK τα κανει αυτοματα ο perfect webBrowser και το ωραιο ειναι οτι δεν εχει σχεση με τους πειρατες αλλα με την σελιδα Hvid.to που αποθηκευουν ολα τα Video τους τα παιδια.
  Μπραβο παιδια ελπιζω να συνεχισετε να εχετε το site online Μου εχετε λυσει τα χερια.
  βεβαια σαν εναλακτικη εχω και αλλο site με 110.000 ταινιες και σειρες.
  Τωρα οποιος νομιζει οτι αυτα που του λεω ειναι ιστοριες για αγριους δεν εχει παρα να μου ζητησει ενα video και να ανεβασω στο youtube ακριβως τι εχω και πως το εχω.Επειδη ομως ξερω οτι δεν εχετε και πολυ μεγαλο προβλημα με τις διαφημισεις γιαυτο δεν εχω φτιαξει καποιο Videaki ακομα

  Απάντηση
  • Τα βίντεο είναι πάντα ο ιδανικός τρόπος για να βοηθάμε άλλους ανθρώπους με τις γνώσεις μας. Συν ένα από εμένα για το βίντεο και θα χαρώ [αν τελικά το φτιάξεις] να το προσθέσεις και εδώ στα σχόλια.

   Απάντηση
   • https://www.youtube.com/watch?v=ZozZ-inWjfs
    παρε αυτο το Video και διαβασε και τα σχολια το εκανα μολις τωρα στις 7/5/2019 και ωρα 22:30 Οποτε μπορεις να κανεις compare αυτα που σου δειχνω με αυτα που εχεις ηδη.
    Ξερω οτι στο web ακουμε πολλα τα περισοτερα ειναι μαλακιες.Εδω ομως ειναι αλλιως τα πραγματα αν ασχολησε 35 χρονια με τα PC και γραφεις κωδικα.Φυσικα οι ταινιες σου ειναι Ελάχιστες μιας και σου ειπα οτι εχω database με 110.000 tainieς και σειρες Online με την διαφορα οτι δεν εχουν ολες Υποτιτλους και γιαυτο εφτιαξα και κατι χρησιμοποιωντας τις δικες σου.
    το Γελιο στην υποθεση ειναι οτι οταν προσπαθησα να το δώσε σε 2-3 μαλακες που θελανε να βλεπουνε tainies μου ειπανε οτι δεν κατεβαζουν προγραμματα και αλλα τετοια .Ειναι τοσο αστείοι αυτοι οι χρηστες και καλα κανεις και τους γαμας με τις διαφημισεις πιστεψε με το ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ. Αυτα !Α και ξεχασα αυτο ειναι ΝΟΜΙΜΟ μιας και ειναι ενας BROSWER οπως ολοι απλα κοβει τις διαφημισεις με Elegant τροπο.Κανεις δεν μπορει να με κυνηγησει γιαυτο 🙂

    Απάντηση

Σχολιάστε