Ιστοσελίδες με μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά

8 Ιστοσελίδες με μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά

Μέσα από αυτό το άρθρο θα δούμε τις καλύτερες ιστοσελίδες για να παρακολουθείς εντελώς δωρεάν μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά, έτσι ώστε να απολαμβάνεις με την οικογένεια και τα παιδιά σου κάθε βραδιά ταινίας.

Αν και υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να παρακολουθείς μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά, σε αυτό το σημείο θα αναφέρω πως οι περισσότεροι δωρεάν τρόποι δεν είναι νόμιμοι, οπότε εάν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις ορισμένες από τις ιστοσελίδες ή τις υπηρεσίες, το κάνεις πάντοτε με δική σου ευθύνη. Στο άρθρο θα βρεις και τις καλύτερες συνδρομητικές υπηρεσίες για να παρακολουθείς νόμιμα μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά.

Διάβασε επίσης:

Σημείωση: Πολλές από τις ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν online ταινίες και σειρές μπλοκάρονται συνεχώς. Μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες όπως το Voody.online με τη χρήση VPN υπηρεσιών όπως το NordVPN.

Τα καλύτερα μέρη με μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά

Η παρακάτω λίστα θα συνεχίζει να ανανεώνεται ανά χρονικά διαστήματα με νέες ιστοσελίδες και τρόπους για να παρακολουθείς παιδικά. Αν γνωρίζεις κάποια που δεν έχω προσθέσει στο άρθρο, μη διστάσεις να την προτείνεις στα σχόλια στο τέλος.

1. Ertflix

Ertflix με μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά

Για το Ertflix είχα γράψει πριν από λίγο καιρό ένα review με τίτλο “ΕΡΤflix: Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές“. Η συγκεκριμένη streaming υπηρεσία περιλαμβάνει μια πληθώρα επιλογών από μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά που μπορείς να παρακολουθείς κάθε στιγμή, εντελώς δωρεάν και νόμιμα.

Η πλατφόρμα δεν προβάλλει διαφημίσεις και μπορείς να βρεις όλα τα παιδικά κάνοντας κλικ στην ενότητα “Children” από το μενού της τέρμα επάνω. Αν και στην ίδια ενότητα θα βρεις και ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους, μεταξύ τους υπάρχουν και αρκετά μεταγλωτισμένα κινούμενα σχέδια. Τα παιδικά τους ανανεώνονται επίσης ανά χρονικά διαστήματα, οπότε θα δεν θα σταματήσεις να βλέπεις συνεχώς καινούργιες ταινίες και σειρές, που είναι ιδανικές για μικρά παιδιά.

2. YouTube

YouTube με μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά

Το YouTube μπορεί να είναι μια πλατφόρμα για βίντεο, αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει πως η υπηρεσία φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες ταινίες, μεταξύ τους και αρκετά μεταγλωτισμένα παιδικά που μπορείς να παρακολουθείς δωρεάν, νόμιμα και από όποια συσκευή προτιμάς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην ιστοσελίδα και να αναζητήσεις “μεταγλωτισμένα παιδικά” και “μεταγλωτισμένα κινούμενα σχέδια” και θα βρεις μια γκάμα από διαθέσιμες ταινίες. Τέλος, υπάρχει επίσης και το YouTube Kids, το οποίο είναι ιδανικό για παιδιά καθώς δεν περιλαμβάνει περιεχόμενο για ενηλίκους.

3. Netflix

Netflix-Comic-book-and-superhero-movies-hidden-code

Το Netflix είναι μια απ’ τις γνωστότερες streaming υπηρεσίες παγκοσμίως. Αν δεν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο παρελθόν, τότε η υπηρεσία σου παρέχει τον πρώτο μήνα εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε να ελέγξεις όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο της.

Το Netflix παρέχει μια πληθώρα επιλογών από μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά αλλά και σε άλλες γλώσσες. Αν και οι περισσότερες ταινίες και σειρές συχνά έρχονται με ελληνικούς υπότιτλους, υπάρχουν αρκετά που είναι πλήρως μεταγλωτισμένα.

4. Voody Online

Voody Online με μεταγλωτισμένα παιδικά στα ελληνικά

Το Voody.Online είναι και αυτό με τη σειρά του μια ιστοσελίδα με εκατοντάδες διαθέσιμες ταινίες και σειρές. Η ιστοσελίδα παρέχει μια κατηγορία με μεταγλωτισμένα παιδικά, η οποία με τη σειρά της σου παρέχει – έως αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο – περισσότερες από 20 σελίδες γεμάτες από μεταγλωτισμένα κινούμε σχέδια.

Αν και η ιστοσελίδα προβάλλει και αυτή κάνα-δύο pop-up διαφημίσεις, το καλό με τη χρήση της είναι πως προσθέτει τους players των ταινιών απευθείας μέσα στην ίδια σελίδα και δεν σε μεταφέρει σε ιστοσελίδες τρίτων. Ο αριθμός των διαφημίσεων της δεν είναι επίσης τόσο εκνευριστικός όσο σε άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες.

Σύνδεσμος: https://voody-online.com/load/metaglwtism_na_paidik_online/

5. Gamato

Gamato

Το Gamato είναι μια ιστοσελίδα που παρέχει μια τεράστια γκάμα από ταινίες και σειρές τις οποίες μπορείς να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν. Αν και η ποιότητα δεν είναι πάντοτε η καλύτερη, ο κατάλογος με τα μεταγλωτισμένα παιδικά και κινούμενα σχέδια είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Για να βρεις όλα τα διαθέσιμα μεταγλωτισμένα παιδικά στο Gamato, απλά επισκέψου την ιστοσελίδα και από το μενού τέρμα επάνω κάνε κλικ στην κατηγορία “Παιδικά“. Οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε αυτή την ενότητα είναι πλήρως μεταγλωτισμένο. Η ιστοσελίδα παρόλα αυτά προβάλλει ιδιαίτερα εκνευριστικές pop-up διαφημίσεις και θα σε μεταφέρει σε άλλες σελίδες για να παρακολουθήσεις το περιεχόμενο, οι οποίες επίσης προβάλλουν αμέτρητες διαφημίσεις.

Σύνδεσμος: https://gamatotv.info/genre/gamato/

6. Tainio-Mania

Tainio-Mania

Το Tainio-Mania.online παρέχει και αυτό με τη σειρά του μια πληθώρα επιλογών στα παιδικά και τα κινούμε σχέδια, ενώ όπως και το Voody Online που ανέφερα παραπάνω, έτσι και αυτό προσθέτει τους players των ταινιών και σειρών απευθείας μέσα στην ιστοσελίδα του και δεν σε μεταφέρει σε τρίτες ιστοσελίδες.

Παρόλα αυτά, ακριβώς όπως και το Gamato, έτσι και το Tainio-Mania.online προβάλλει ορισμένες pop-up διαφημίσεις οι οποίες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα εκνευριστικές. Για να βρεις την ενότητα, απλά κάνε κλικ στα “μεταγλωτισμένα παιδικά” από το αριστερό πλαϊνό μενού της ιστοσελίδας.

Σύνδεσμος: https://tainio-mania.online/load/metaglwtismena-paidika-online/

7. Moomza

Moomza

Ένας από τους κύριους λόγους για να χρησιμοποιήσεις το Moomza είναι αποκλειστικά και μόνο για το γεγονός πως όχι μόνο δεν προβάλλει εκατοντάδες εκνευριστικές pop-up διαφημίσεις, αλλά παρέχει και ένα μοντέρνο και προσεγμένο σχεδιασμό, ο οποίος και δεν σου κουράζει τα μάτια, αλλά και είναι εύκολος στην πλοήγηση.

Από το μενού της ιστοσελίδας θα βρεις δύο επιλογές: Η μια αφορά τα μεταγλωτισμένα παιδικά και η άλλη τα κινούμενα σχέδια. Η διαφορά είναι πως στην ενότητα με τα κινούμενα σχέδια, πιθανότατα να πέσεις και πάνω σε παιδικά τα οποία δεν είναι μεταγλωτισμένα, αλλά περιλαμβάνουν ελληνικούς υπότιτλους. Οι players των ταινιών βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα και δεν σε μεταφέρει σε τρίτες υπηρεσίες.

Σύνδεσμος: https://moomza.com/metaglwtismena-paidika-online/

8. Filmatic

Filmatic

Το Filmatic έχει και αυτό με την σειρά του όμορφο και καλοστημένο σχεδιασμό, αλλά προβάλλει pop-up διαφημίσεις και, αν δεις πως η σελίδα δεν σκρολλάρει προς τα κάτω, απλά κάνε πρώτα ένα κλικ για να ανοίξει η διαφήμιση και στη συνέχεια θα σκρολλάρει μια χαρά.

Το πρόβλημα ωστόσο με την πλοήγηση στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι πως δεν παρέχει μια κατηγορία για όλες τις μεταγλωτισμένες ταινίες και θα πρέπει να μπεις στις ενότητες “Κινούμε σχέδια” και “Animated Series” και κάποια είναι μεταγλωτισμένα, ενώ άλλα όχι.

Σύνδεσμος: https://filmatic.online/load/kino_mena_sch_dia/

Συχνές ερωτήσεις για τα μεταγλωτισμένα παιδικά

Αν έχεις περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες, μη διστάσεις να αφήσεις το σχόλιο σου παρακάτω.

Πως μπορώ να παρακολουθώ νόμιμα μεταγλωτισμένα παιδικά;

Οι καλύτεροι (και νόμιμοι) τρόποι για να παρακολουθείς μεταγλωτισμένα παιδικά είναι από επίσημες streaming πλατφόρμες όπως το Ertflix, το Netflix, ή ακόμα και το YouTube. Το Ertflix θεωρείται η καλύτερη επιλογή καθώς η χρήση του είναι εντελώς δωρεάν, δεν προβάλλει διαφημίσεις και παρέχει μια πληθώρα επιλογών από κινούμενα σχέδια.

Μπορώ να παρακολουθώ κινούμενα σχέδια από την τηλεόραση;

Αν έχεις στη διάθεση σου μια Android TV ή ακόμα και ένα TV Box, τότε μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές όπως το Ertflix, το Netflix και το YouTube, ώστε να παρακολουθείς από εκεί τα κινούμενα σχέδια. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδέσεις το laptop στην τηλεόραση με ένα HDMI καλώδιο.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε