ΕΡΤflix: Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές

Το ΕΡΤflix (ertflix.gr) είναι μια streaming πλατφόρμα με δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της για τις Android συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των Smart TVs, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας της.

Δύσκολα θα περίμενε να δει κάποιος μια ισχυρή streaming πλατφόρμα στην Ελλάδα, αλλά η ΕΡΤ μας απέδειξε το αντίθετο, με μια δωρεάν εφαρμογή / ιστοσελίδα που έκλεψε τις καρδιές πολλών από εμάς. Δεν αναφέρομαι σε άλλη μια συνδρομητική υπηρεσία την οποία αν δεν την πληρώσεις στο τέλος του μήνα θα κοπεί η πρόσβαση σου στις ταινίες και τις σειρές, αλλά για μια εντελώς δωρεάν streming υπηρεσία της ΕΡΤ, διαθέσιμη προς όλους, χωρίς έξτρα κόστος.

Τι είναι το ΕΡΤflix;

Το ΕΡΤflix είναι μια online streaming υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να παρακολουθείς εντελώς δωρεάν ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη είτε μέσω της ιστοσελίδας ertflix.gr, είτε μέσω της εφαρμογής που παρέχεται για Android Smart TVs.

Σε αντίθεση με το Netflix, το Disney+, το Hulu και άλλες παρόμοιες streaming υπηρεσίες, το ΕΡΤflix εστιάζει αποκλειστικά στην Ελλάδα και το περιεχόμενο του (ταινίες και σειρές) υπάρχουν διαθέσιμες στην υπηρεσία για μόλις μερικές ημέρες και όχι για πάντα. Ως εκ τούτου, το ΕΡΤflix είναι μια streaming υπηρεσία που ανανεώνεται συνεχώς με φρέσκο περιεχόμενο, αφαιρώντας παράλληλα το παλιό.

ΕΡΤflix (ertflix.gr): Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές

Για κάθε ταινία που θέλεις να παρακολουθήσεις, το ΕΡΤflix σε ενημερώνει έως πότε θα παραμένει διαθέσιμη στην υπηρεσία του.

Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές μέσω του ΕΡΤflix

Ανέφερα επίσης πως το ΕΡΤflix δεν προβάλλει διαφημίσεις μέσα στην υπηρεσία του; Ως εκ τούτου, χωρίς να πληρώνεις, παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές χωρίς διαφημίσεις.

ΕΡΤflix: Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές

Πως να βλέπεις δωρεάν ταινίες και σειρές μέσω του ΕΡΤflix:

Άνοιξε την ιστοσελίδα

Επισκέψου το ertflix.gr μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείς στο κινητό ή τον υπολογιστή σου.

Επέλεξε μια ταινία

Επέλεξε μια ταινία που θέλεις να παρακολουθήσεις κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο ή την εικόνα της.

Κάνε κλικ στο Play

Ο player με την ταινία βρίσκεται τέρμα επάνω. Κάνε κλικ στο κουμπί του play για να ξεκινήσει να παίζει η ταινία.

Αν έχεις Smart TV με Android λειτουργικό σύστημα, τότε μπορείς να ανοίξεις την εφαρμογή του Play Store, να αναζητήσεις το ΕΡΤflix και μόλις το βρεις, απλά κάνε κλικ στην εγκατάσταση και είσαι έτοιμος/μη!

Έως και αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, το ΕΡΤflix δεν δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να αλλάξουν την ποιότητα των ταινιών, όπως μπορείς να κάνεις για παράδειγμα στο YouTube.

Όπως και το Netflix, έτσι και το ΕΡΤflix, θεωρητικά τουλάχιστον, ανεβάζει την ποιότητα ανάλογα με την σύνδεση που έχεις στο ίντερνετ. Έτσι, αν η σύνδεση σου είναι αργή, θα έχεις πάλι την δυνατότητα να παρακολουθείς ταινίες, αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση.


Εσύ χρησιμοποίησες το ΕΡΤflix; Και ναι, πως σου φάνηκε μέχρι στιγμής και μπήκες από το ertflix.gr ή μέσω της Android εφαρμογής που παρέχει η streaming υπηρεσία; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Mockup Credits: xvector στο Freepik.com

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή Επάνω
Κλείσιμο
Περιήγηση Ετικετών