Δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

Δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

Μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές και ιστοσελίδες που σου επιτρέπουν να παρακολουθείς online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους, παρέχοντας σου δωρεάν ή premium υλικό.

Πλέον υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να παρακολουθείς online ταινίες και σειρές, είτε αυτοί οι τρόποι είναι δωρεάν, είτε απαιτούν να γίνεις συνδρομητής σε κάποια streaming υπηρεσία. Σε αυτό το άρθρο, έχω δημιουργήσει μερικές λίστες στις οποίες θα βρεις τις καλύτερες ιστοσελίδες και εφαρμογές για να παρακολουθείς premium ή δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους.

Στην περίπτωση που γνωρίζεις κάποια ιστοσελίδα ή εφαρμογή που δεν έχω προσθέσει στις παρακάτω λίστες, μη διστάσεις να μου την προτείνεις στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Οι καλύτερες streaming υπηρεσίες για online ταινίες και σειρές

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει όλες τις streaming υπηρεσίες οι οποίες όλο το υλικό που περιλαμβάνουν είναι απόλυτα νόμιμο. Έτσι, μπορείς να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές χωρίς άγχος.

Netflix

Πως να βάλεις ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix

Το Netflix είναι αναμφισβήτητα η γνωστότερη και μεγαλύτερη streaming υπηρεσία αυτή την στιγμή. Παρέχει μια τεράστια γκάμα από χιλιάδες ταινίες και σειρές, ενώ όλο το περιεχόμενο περιλαμβάνει και ελληνικούς υπότιτλους. Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη για Windows, Android και iOS, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας. Τα συνδρομητικά πακέτα του Netflix ξεκινούν από τα 7,99 € έως και τα 13,99 € μηνιαίως.

Διάβασε επίσης:

ΕΡΤFlix

ΕΡΤflix: Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές
Mockup Credits: xvector στο Freepik.com

Το ΕΡΤFlix είναι η απόλυτη δωρεάν εναλλακτική για όσους ζουν στην Ελλάδα και θέλουν να απολαμβάνουν online ταινίες και σειρές, εντελώς δωρεάν και νόμιμα. Το περιεχόμενο της υπηρεσίας ανανεώνεται συνεχώς και παρέχεται εφαρμογή τόσο για Android όσο και για iOS συσκευές. Δυστυχώς, η υπηρεσία δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια εφαρμογή για Windows, macOS ή Linux, αλλά μπορείς να απολαμβάνεις όλο το περιεχόμενο από την ιστοσελίδα.

Διάβασε επίσης: ΕΡΤflix: Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές

Disney+

Disney Plus

Αν και το Disney+ δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελλάδα, η εταιρεία αναφέρει πως αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία της μέσα στο 2021. Φυσικά, μπορείς να εγγραφείς στο newsletter της υπηρεσίας ώστε να ειδοποιηθείς με το που γίνει διαθέσιμη στην χώρα μας, καθώς θα έρθει με μια τεράστια γκάμα από αγαπημένες παλιές και καινούργιες ταινίες και σειρές.

Οι καλύτερες streaming υπηρεσίες για δωρεάν online ταινίες και σειρές

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει όλες τις παράνομες streaming υπηρεσίες για να παρακολουθείς δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Για τη χρήση αυτών των ιστοσελίδων, λαμβάνεις την πλήρη ευθύνη. Συχνά, τέτοιες υπηρεσίες είτε παρέχουν τις ταινίες μέσω κάποιου απομακρυσμένου ιδιωτικού server, είτε μέσω torrent ιστοσελίδων που μπορεί να περιλαμβάνουν μέχρι και ιούς ή malware. Παρόλα αυτά, οι παρακάτω streaming υπηρεσίες είναι οι καλύτερες που έχω βρει τα τελευταία χρόνια.

Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες και τους συνδέσμους για να κατεβάσεις κάθε πρόγραμμα και εφαρμογή, καθώς επίσης και οδηγίες για το πως λειτουργεί και τι είναι, μέσα στα παραπάνω άρθρα.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με δωρεάν online ταινίες και σειρές

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει ιστοσελίδες οι οποίες σου παρέχουν δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Για να παρακολουθείς μια ταινία ή ένα επεισόδιο, η ιστοσελίδα είτε θα σε μεταφέρει σε μια τρίτη ιστοσελίδα που περιλαμβάνει τον player, είτε έναν έτοιμο player από μια εξωτερική ιστοσελίδα. Όπως καταλαβαίνεις, αυτός ο τρόπος θεωρείται παράνομος, καθώς αυτές οι ιστοσελίδες δεν έχουν την έγκριση ή το νομικό δικαίωμα να παρέχουν το υλικό στους χρήστες τους.

Άρθρα στο Inkstory:

Ιστοσελίδες με δωρεάν online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους:

Η παραπάνω λίστα ανανεώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα με νέους συνδέσμους, ενώ όσες ιστοσελίδες παύουν την λειτουργεία τους θα αφαιρούνται εντός 24 ωρών για την καλύτερη ποιότητα του άρθρου.

Οι καλύτερες torrent ιστοσελίδες για να κατεβάζεις τις online ταινίες και σειρές

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τις δημοφιλέστερες torrent ιστοσελίδες που παρέχουν (κυρίως) παράνομο υλικό. Η χρήση τους δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση, αλλά αν γνωρίζεις τι κάνεις, τότε η παρακάτω λίστα θα σε καλύψει πλήρως. Φυσικά, όλες οι ιστοσελίδες περιλαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες torrent αρχεία από περιεχόμενο που το βρίσκεις μόνο αν πλήρωνες.

1. ThePirateBay.org

ThePirateBay.org

Το The Pirate Bay υπάρχει για περισσότερα από 15 χρόνια πλέον και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα torrent sites παγκοσμίως. Παρέχει ένα σωρό διαφορετικά proxy domains, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και αρκετές φορές θα το βλέπεις πεσμένο.


2. 1337x.to

1337x.to

Το 1337x εμφανίστηκε πριν από μερικά χρόνια και γρήγορα κατάφερε όχι μόνο να γίνει η δεύτερη δημοφιλέστερη torrent ιστοσελίδα, αλλά και να αποκτήσει μια ομάδα από torrent uploaders που συνεχώς ανεβάζουν φρέσκο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα. Παρότι αρκετές χώρες συνεχίζουν να το μπλοκάρουν, η ιστοσελίδα παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες και αλλάζει συνεχώς domain names για να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτήν.


3. RARBG / Proxyrarbg.org

RARBG / Proxyrarbg.org

Το δημιουργήθηκε το 2008 και σήμερα βρίσκεται στην τρίτη θέση με τα καλύτερα και πιο κορυφαία torrent sites. Η ιστοσελίδα παρέχει πολλαπλά domain names και είναι αρκετά γνωστή χάρη στα υψηλής ποιότητας βίντεο που κυκλοφορεί.


4. Torrentz2.eu

Torrentz.io

Το Torrentz2 άνοιξε αμέσως μετά το κλείσιμο του αυθεντικού Torrentz.eu site, το οποίο έκλεισε τις πόρτες του εθελοντικά το 2016. Μετά από αρκετά προβλήματα και χαμένους συνδέσμους από διάφορα torrents, το Torrentz2 κατάφερε να τα λύσει όλα και πλέον θεωρείται μια αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης για torrents.


5. EZTV.io

EZTV.io

Το EZTV ευθύνεται για την γρήγορη κυκλοφορία επεισοδίων από όποια σειρά μπορείς να φανταστείς. Είναι υπεύθυνο για τις περισσότερες σειρές που βγαίνουν και ενώ παρέχει και την δική του ιστοσελίδα, τα torrents με τις σειρές που ανεβάζει μπορείς να τα βρεις και σε άλλες ιστοσελίδες όπως στο 1337x.


6. YTS.mx

YTS.mx

Το YTS.mx είναι ο ανεπίσημος νικητής του επίσημου YTS ή YIFY γκρουπ. Η ιστοσελίδα ουσιαστικά παρέχει κυκλοφορίες τρίτων από τις δημοφιλέστερες ταινίες. Και ενώ πλέον έχουν απαγορευτεί απ’ το να ανεβάζουν σε άλλες ιστοσελίδες τα torrents τους, το YTS παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο κορυφαία και δημοφιλέστερα torrent sites.


Bonus: Ελληνικά κανάλια και σελίδες για streaming αγώνων και sports

Αν δεν έχεις μεγάλο ενδιαφέρον για τις online ταινίες και σειρές και είσαι περισσότερο των αγώνων και των sports, ή ακόμα θέλεις να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου ελληνικά κανάλια απ’ το διαδίκτυο, τότε η παρακάτω λίστα θα σε καλύψει πλήρως.


Εσύ ποιες ιστοσελίδες ή εφαρμογές παρακολουθείς online ταινίες και σειρές; Γνωρίζεις κάποια ιστοσελίδα ή εφαρμογή που δεν έχω προσθέσει στο άρθρο; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σου στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Featured Image Credits: Tech Daily στο Unsplash.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε