Τα καλύτερα Torrent Sites για το 2020

Τα καλύτερα Torrent Sites για το 2020

Υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμα torrent sites που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αλλά ποια είναι τα πιο κορυφαία και δημοφιλέστερα; Ο ιστοσελίδες στην παρακάτω θεωρούνται πως είναι αυτή την στιγμή τα γνωστότερα και πιο αξιόπιστα torrent sites.

Σημείωση: Το Inkstory δεν σχετίζεται με καμία από τις παρακάτω ιστοσελίδες καθώς το παρόν άρθρο γράφεται καθαρά για πληροφοριακούς λόγους. Το κατέβασμα παράνομων torrent αρχείων μπορεί να αποφέρει νομικά προβλήματα.

Τα δημοφιλέστερα torrent sites

Η δημοτικότητα τους αφορά τα πιο πρόσφατα στατιστικά τους από το Alexa. Έχουμε κατά νου πως τα στατιστικά αλλάζουν αρκετά συχνά, αλλά θα προσπαθήσω να τα κρατάω όσο πιο σωστά γίνεται, ενημερώνοντας το άρθρο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Παρόλα αυτά, οι παρακάτω ιστοσελίδες είναι οι γνωστότερες εδώ και μερικά χρόνια τώρα.

1. ThePirateBay.org

ThePirateBay.org

Το The Pirate Bay υπάρχει για περισσότερα από 15 χρόνια πλέον και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα torrent sites παγκοσμίως. Παρέχει ένα σωρό διαφορετικά proxy domains, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και αρκετές φορές θα το βλέπεις πεσμένο.

Alexa Rank: 176


2. 1337x.to

1337x.to

Το 1337x εμφανίστηκε πριν από μερικά χρόνια και γρήγορα κατάφερε όχι μόνο να γίνει η δεύτερη δημοφιλέστερη torrent ιστοσελίδα, αλλά και να αποκτήσει μια ομάδα από torrent uploaders που συνεχώς ανεβάζουν φρέσκο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα. Παρότι αρκετές χώρες συνεχίζουν να το μπλοκάρουν, η ιστοσελίδα παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες και αλλάζει συνεχώς domain names για να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτήν.

Alexa Rank: 248


3. RARBG / Proxyrarbg.org

RARBG / Proxyrarbg.org

Το δημιουργήθηκε το 2008 και σήμερα βρίσκεται στην τρίτη θέση με τα καλύτερα και πιο κορυφαία torrent sites. Η ιστοσελίδα παρέχει πολλαπλά domain names και είναι αρκετά γνωστή χάρη στα υψηλής ποιότητας βίντεο που κυκλοφορεί.

Alexa Rank: 460


4. NYAA.si

NYAA.si

Το NYAA.si είναι μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες για όσους λατρεύουν τα anime. Η ιστοσελίδα είχε μπλοκαριστεί μέχρι και από την CloudFlare πριν από μερικά χρόνια, αλλά γρήγορα κατάφερε να βρει μια εναλλακτική λύση ώστε να συνεχίζουν οι χρήστες της να απολαμβάνουν όλα τα διαθέσιμα anime αρχεία.

Alexa Rank: 791


5. Torrentz2.eu

Torrentz.io

Το Torrentz2 άνοιξε αμέσως μετά το κλείσιμο του αυθεντικού Torrentz.eu site, το οποίο έκλεισε τις πόρτες του εθελοντικά το 2016. Μετά από αρκετά προβλήματα και χαμένους συνδέσμους από διάφορα torrents, το Torrentz2 κατάφερε να τα λύσει όλα και πλέον θεωρείται μια αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης για torrents.

Alexa Rank: 1,183


6. EZTV.io

EZTV.io

Το EZTV ευθύνεται για την γρήγορη κυκλοφορία επεισοδίων από όποια σειρά μπορείς να φανταστείς. Είναι υπεύθυνο για τις περισσότερες σειρές που βγαίνουν και ενώ παρέχει και την δική του ιστοσελίδα, τα torrents με τις σειρές που ανεβάζει μπορείς να τα βρεις και σε άλλες ιστοσελίδες όπως στο 1337x.

Alexa Rank: 1,328


7. YTS.mx

YTS.mx

Το YTS.mx είναι ο ανεπίσημος νικητής του επίσημου YTS ή YIFY γκρουπ. Η ιστοσελίδα ουσιαστικά παρέχει κυκλοφορίες τρίτων από τις δημοφιλέστερες ταινίες. Και ενώ πλέον έχουν απαγορευτεί απ’ το να ανεβάζουν σε άλλες ιστοσελίδες τα torrents τους, το YTS παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο κορυφαία και δημοφιλέστερα torrent sites.

Alexa Rank: 1,489


8. LimeTorrents2019.xyz

LimeTorrents2019.xyz

Το LimeTorrents υπάρχει για πάνω από μισή δεκαετία πλέον και ο ιδιοκτήτης του θεωρείται ένας από τους καλύτερους χάρη στις γρήγορες κινήσεις που κάνει όταν τον μπλοκάρει μια χώρα. Συνεχώς παρέχει καινούργια domain names και ανασχεδιάζει την αρχική του σελίδα.

Alexa Rank: 1,768


9. Zooqle.unblockit.red

Zooqle.unblockit.red

Το Zoogle παρέχει αυτή την στιγμή περισσότερα από 3.8 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα torrent αρχεία και παραμένει ένα από τα πιο κορυφαία torrent sites παγκοσμίως.

Alexa Rank: 4,244


10. TorrentDownloads.me

TorrentDownloads.me

Όπως και το The Pirate Bay, έτσι και το TorrentDownloads υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο του torrent. Η ιστοσελίδα κρατάει σταθερά την δέκατη θέση και παρέχει εκατοντάδες χιλιάδες νέα torrents στους εκατομμύρια χρήστες της.

Alexa Rank: 4,332


BONUS: Επιπλέον Torrent Sites που αξίζει να δεις

BONUS TORRENT SITESΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Torrents9http://www.torrents9.cc/
Demonoidhttps://www.demonoid.pw/
Fast Torrenthttp://fast-torrent.ru/
Sumo Torrenthttp://www.sumotorrent.sx/
Seed Peerhttps://www.seedpeer.eu/
Desi Torrentshttps://desitorrents.tv
Kickass Torrentshttps://katcr.co/new/
ISO Hunthttp://isohunts.to/
Academic Torrentshttp://academictorrents.com/
Monovahttps://monova.org/
Torrent Bithttp://www.torrentbit.net/
Extra Torrenthttps://extratorrent.ag/
Sky Torrenthttps://www.skytorrents.lol/
Demonoidhttps://www.demonoid.to/
Worldwide Torrentshttps://worldwidetorrents.me
Torrent Projecthttps://torrentproject2.se/
BitTorrenthttp://bittorrent.am/
Torrent Downloadshttps://www.torrentdownloads.me/
7TORhttp://7tor.org/
Torrent CDhttps://torrent.cd/
iDOPEhttps://idope.se/

Για λόγους τους οποίους δεν χρειάζεται να αναφέρω καν, δεν έχω προσθέσει συνδέσμους σε καμία από τις παραπάνω ιστοσελίδες. Έχω βάλει, παρόλα αυτά, την κατάληξη τους, ώστε να κάνεις μια αντιγραφή και επικόλληση και να μπεις σε όποια ιστοσελίδα προτιμάς.

Διάβασε επίσης: Gamato: Πως να παρακολουθείς δωρεάν ταινίες και σειρές

Εσύ ποια από τα παραπάνω torrent sites χρησιμοποιείς και γιατί; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Featured Image Credits: Marco Verch στο Flickr

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε