Πως να βάλεις ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix

Πως να βάλεις ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix

Αν θέλεις να βάλεις ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές, τότε υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείς να το κάνεις αυτό, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διαφορετική χώρα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή οι περισσότεροι χρήστες του Netflix είναι η δυσκολία για να αλλάξουν την γλώσσα των υποτίτλων. Αξίζει να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως οποιαδήποτε ταινία ή σειρά βρίσκεις στο Netflix, περιλαμβάνει και ελληνικούς υπότιτλους.

Διάβασε επίσης: Ελληνικοί υπότιτλοι για ταινίες και σειρές – Ιστοσελίδες και BS Player

Σημείωση: Αν ζεις στο εξωτερικό, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις μια ταινία ή μια σειρά η οποία δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη και στην ελληνική έκδοση του Netflix (και το αντίστροφο προφανώς). Αυτές οι ταινίες και οι σειρές δεν περιλαμβάνουν ελληνικούς υπότιτλους, αλλά είναι επίσης και πολύ λίγες.

Πως να κάνεις το Netflix στα ελληνικά

Κυρίως για όσους ζουν στο εξωτερικό, θα πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους να κάνουν το Netflix στα ελληνικά γιατί πολλές φορές όταν είναι στα αγγλικά ή σε κάποια άλλη γλώσσα δεν εμφανίζει τα ελληνικά ως επιλογή. Για να κάνεις το Netflix στα ελληνικά λοιπόν, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

1. Άνοιξε το Netflix από τον browser και όχι από την εφαρμογή. Επισκέψου την ιστοσελίδα εδώ.

2. Κάνε σύνδεση με τον λογαριασμό σου και κάνε κλικ στην φωτογραφία σου που βρίσκεται στο επάνω δεξί μέρος της streaming υπηρεσίας και κάνε κλικ στην επιλογή Account“.

Πως να κάνεις το Netflix στα ελληνικά

3. Από τη νέα σελίδα που θα σε μεταφέρει, κάνε κλικ στο βελάκι (βρίσκεται στο δεξιό μέρος του προφίλ σου) και από τις επιλογές που θα εμφανιστούν κάνε κλικ στην επιλογή “Language“.

Πως να κάνεις το Netflix στα ελληνικά

4. Επέλεξε τα ελληνικά ως προεπιλεγμένη και κύρια γλώσσα και κάνε κλικ στην επιλογή “Save” για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές.

Πως να κάνεις το Netflix στα ελληνικά

Υπέροχα, τώρα το Netflix θα είναι στα ελληνικά, είτε μπεις από την εφαρμογή, είτε από τον web browser σου. Σειρά έχει τώρα να επιλέξεις να εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι.

Πως να βάλεις ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix

Για να βάλεις τους ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix, εφόσον το άλλαξες στα ελληνικά, ακολούθησε τις παρακάτω βήμα προς βήμα οδηγίες.

1. Μπες στο Netflix από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα.

2. Κάνε κλικ να δεις μια ταινία ή ένα επεισόδιο σειράς.

3. Με το που ξεκινήσει να παίζει, κάνε κλικ στο εικονίδιο των υποτίτλων και επέλεξε ως γλώσσα υποτίτλων τα ελληνικά.

Πως να βάλεις ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix

4. Έτοιμο!


Αν συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις προβλήματα και δεν μπορείς να βάλεις τους ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix, τότε μπορείς επίσης να επισκεφτείς το Κέντρο Βοήθειας της υπηρεσίας και είτε να τους τηλεφωνήσεις, είτε να ξεκινήσεις μια live συνομιλία μαζί τους, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Live Chat” που βρίσκεται τέρμα κάτω δεξιά.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.
Social Media:

Σχολιάστε