Live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση (δωρεάν)

Μπορείς να παρακολουθείς δωρεάν live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση από διάφορες greek live channels ιστοσελίδες, αλλά και από υπηρεσίες του εξωτερικού. Από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταξύ άλλων σπορ και αθλημάτων, οι παρακάτω ιστοσελίδες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Για να μην χάνεις και το χρόνο σου – και το ματσάκι – ψάχνοντας σε ένα σωρό διαφορετικές ιστοσελίδες, ο παρακάτω κατάλογος περιλαμβάνει τις καλύτερες με live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση, εντελώς δωρεάν! Θα διατηρώ επίσης την παρακάτω λίστα ανανεωμένη και θα προσθέτω καινούργιες ανά καιρούς, ενώ θα αφαιρούνται όσες παύουν να λειτουργούν.

Ιστοσελίδες με live αγώνες
IsHunter Νeo Streams GR
Sportrar FirstRowSports
VIPleague FirstRows
CricFree MagicGoals
OleoleTV Rojadirecta
CoolSport VIPBoxMe
SportsLiveStreamer

Δες επίσης:

Δεν μπορώ να δω live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τους αγαπημένους σου αγώνες σε live αναμετάδοση, παρακαλώ να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου και να μου αναφέρεις λεπτομερώς τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις, τι λειτουργικό σύστημα έχεις, καθώς επίσης και αν προσπαθείς να παρακολουθήσεις τους αγώνες μέσω υπολογιστή ή mobile/tablet συσκευής.

Ορισμένα πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τα εξής:

Δοκίμασε να παρακολουθήσεις τους αγώνες από διαφορετικό web browser

Αν για παράδειγμα προσπαθείς να δεις τους αγώνες μέσω του Google Chrome, δοκίμασε ξανά με τον Opera, τον Vivaldi ή τον Mozila Firefox, για να ελέγξεις πως το πρόβλημα δεν προέρχεται από το πρόγραμμα περιήγησης σου. Το ίδιο ισχύει και για τα κινητά και τα tablets.

Σιγουρέψου πως ο υπολογιστής ή οι συσκευές σου είναι πλήρως ενημερωμένες

Πολλές φορές, αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την παρακολούθηση πολυμέσων σε online ιστοσελίδες όταν οι εφαρμογές και τα προγράμματα μας δεν είναι ενημερωμένα στην πιο πρόσφατη έκδοση τους. Σιγουρέψου πως έχεις ενημερώσει όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή και όλες τις εφαρμογές στο κινητό σου. Έλεγξε επίσης αν έχεις λάβει και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το λειτουργικό σου σύστημα.

Τα βίντεο δεν παίζουν επειδή δεν έχω εγκατεστημένο το flash player

Η λειτουργεία του Flash Player έχει διακοπεί εντελώς από την Adobe. Δεν προτείνεται να κατεβάσεις το Adobe Flash Player από ιστοσελίδες τρίτων, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κολλήσει malware (ιό) το σύστημα σου.

Η ιστοσελίδα δεν είναι άλλο διαθέσιμη

Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο. Αν η ιστοσελίδα δεν ξανά ανέβει μέσα στις επόμενες ώρες, θα την αφαιρέσουμε από την λίστα μας και θα προσπαθήσουμε να την αντικαταστήσουμε με μια καλύτερη.

Πως να προστατευτείς από τις ιστοσελίδες με δωρεάν live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση

Συχνά, το μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων που σου παρέχουν την δυνατότητα να παρακολουθείς δωρεάν live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση, προβάλλουν αρκετές διαφημίσεις, οι οποίες φυσικά έχουν και trackers που παρακολουθούν στη συνέχεια το ιστορικό σου, έτσι ώστε να σου εμφανίζουν συγκεκριμένες διαφημίσεις και σε άλλες ιστοσελίδες που επισκέπτεσαι.

Για να προστατεύσεις την ιδιωτικότητα σου και να σταματήσεις να βλέπεις τόσες πολλές διαφημίσεις, σου προτείνω να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις έναν αξιόπιστο πρόγραμμα περιήγησης, όπως τον Vivaldi ή τον Brave Browser. Ο Vivaldi για παράδειγμα παρέχει το δικό του ενσωματωμένο ad-block σύστημα για να εξαφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό των διαφημίσεων, ενώ διατηρεί τα δεδομένα σου ασφαλή από τρίτες υπηρεσίες.

Ο καλύτερος τρόπος ωστόσο για να παραμένεις πάντοτε προστατευμένος/η, έχοντας διαφορετική διεύθυνση IP και εξαφανίζοντας κάθε ηλεκτρονικό αποτύπωμα σου, είναι με τη χρήση VPN υπηρεσιών. Η πιο αξιόπιστη VPN υπηρεσία που παρέχει χιλιάδες servers και είναι εύκολη στη χρήση είναι το NordVPN.

Μπορείς ακόμα να επιλέξεις ανάμεσα και στις καλύτερες δωρεάν VPN υπηρεσίες, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για πλήρη ασφάλεια και ανωνυμία ακόμα και από τον πάροχο που σου παρέχει το ίντερνετ, είναι με μια premium υπηρεσία.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βλέπεις άλλο τόσες πολλές διαφημίσεις και η IP διεύθυνση σου θα είναι κριμένη. Τέλος, με τον αποκλεισμό των trackers δεν θα βλέπεις άλλο διαφημίσεις από στοιχήματα και από κακόβουλες ιστοσελίδες με αγώνες.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι νόμιμο να παρακολουθώ Live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση δωρεάν;

Η χρήση παράνομων ιστοσελίδων παραμένει μέχρι και σήμερα παράνομη. Αν θέλεις να παραμένεις προστατευμένος/η καθώς παρακολουθείς τους αγαπημένους σου live αγώνες, χρησιμοποίησε VPN υπηρεσίες όπως το NordVPN.

Μου ζητάει μια ιστοσελίδα πληρωμή, τι κάνω;

Εκτός και αν εμπιστεύεσαι πλήρως μια ιστοσελίδα, μην δώσεις πουθενά τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής ή προ-πληρωμένης σου κάρτας. Όλες οι παραπάνω ιστοσελίδες παρέχουν δωρεάν live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση και δεν σου ζητάνε χρήματα για να τους παρακολουθήσεις. Αν κάποια ιστοσελίδα σου ζητήσει να πληρώσεις, απλά απέφυγε μελλοντικά από το να την ξανά χρησιμοποιήσεις και ενημέρωσε μας στα σχόλια παρακάτω ώστε να την αφαιρέσουμε.

Κάποιες από τις παραπάνω ιστοσελίδες ίσως να προβάλλουν επίσης διαφημίσεις, οι οποίες να σε μεταφέρουν σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Κλείσε τις υπόλοιπες σελίδες και ξανά επέστρεψε πίσω στην αρχική.

Μπορώ να παρακολουθήσω Live αγώνες από την τηλεόραση;

Αν η τηλεόραση σου βασίζεται πάνω στο Android λειτουργικό σύστημα της Google, ή σου παρέχει ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης (web browser) για να περιηγείσαι σε ιστοσελίδες, τότε μπορείς να επισκεφτείς κάθε ιστοσελίδα και από τη τηλεόραση σου.

Παρόλα αυτά, αν η τηλεόραση σου δεν είναι Smart TV ή Android TV και δεν παρέχει κανένα πρόγραμμα περιήγησης, τότε ο μόνος τρόπος θα ήταν αν σύνδεες το laptop με HDMI καλώδιο στην τηλεόραση και έκανες το streaming από το laptop.


Αν γνωρίζεις ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν αγώνες σε live streaming αναμετάδοση για ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα, αλλά δεν τις έχουμε προσθέσει στην λίστα μας, μη διστάσεις να μας τις προτείνεις στα σχόλια παρακάτω.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Πάρε μέρος στη συζήτηση!

 1. Avatar of ΑΘ.ΧηΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘ.ΧηΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ λέει:

  1ον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧ0-ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ
  2ον ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  ΘΑΝΑΣΗΣ 83 ΕΤΩΝ

  1. Καλησπέρα Θανάση, σε ποια ιστοσελίδα αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον ήχο και την αναμετάδοση;

 2. Avatar of ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ EYROPA LEAUGE Η NBA ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ

 3. Avatar of thita kapa thita kapa λέει:

  Τωρα δοκιμαζω τα προγραμματα. Ολα ειναι ενδιαφεροντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή Επάνω
Κλείσιμο
Περιήγηση Ετικετών