FlashScore - Live scores με αποτελέσματα αγώνων

FlashScore – Live scores με αποτελέσματα αγώνων

Αλλιώς γνωστό και ως escore, το FlashScore παρέχει live scores (αποτελέσματα αγώνων) για 33 αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ, το χόκεϊ, το ράγκμπι και αρκετά ακόμη. Η υπηρεσία καλύπτει επίσης 6.000 διοργανώσεις και όλες οι ειδοποιήσεις παρέχονται σε πραγματικό χρόνο.

Με 4.7 αστέρια στο Google Play Store από 13.000+ χιλιάδες χρήστες, το FlashScore είναι αναμφισβήτητα μια από τις γνωστότερες και καλύτερες υπηρεσίες για live scores (αποτελέσματα αγώνων). Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της υπηρεσίας στην περιγραφή τους, με το FlashScore δεν θα χάσεις ποτέ ξανά κάποιο γκολ!

Τα βασικά χαρακτηριστικά του FlashScore

Για τους λάτρεις των αθλημάτων που δεν θέλουν να χάνουν ουδεμία στιγμή από τα αγαπημένα τους αθλήματα, το FlashScore παρέχει μια εξαιρετική λύση ακόμα και για αρχάριους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους αγώνες και τα online scores.

Διάβασε επίσης: Sport Zone: Πως να βλέπεις ζωντανά live αγώνες σε υπολογιστή και κινητό

FlashScore - Live scores με αποτελέσματα αγώνων

Αποτελέσματα αγώνων με ευρεία κάλυψη

Μέσα από την εφαρμογή, θα έχεις την δυνατότητα να βρεις live scores για περισσότερα από 30 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων του ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ, χόκεϊ, ράγκμπι, μεταξύ άλλων. Καλύπτονται επίσης 6.000 διοργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο και μπορείς να παρακολουθείς περισσότερες από 1.200 διοργανώσεις μόνο για το ποδόσφαιρο.

Ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο

Την ίδια στιγμή που ο τηλεθεατής στην τηλεόραση θα δει ένα γκολ που μέτρησε, μια κόκκινη κάρτα που δόθηκε ή την ολοκλήρωση ενός σετ ή περιόδου, οι χρήστες του FlashScore θα μαθαίνουν τα ίδια νέα σε πραγματικό χρόνο. Ως εκ τούτου, όλα τα αποτελέσματα ανανεώνονται γρήγορα και δεν μένεις ποτέ με την απορία για το τι έγινε σε έναν αγώνα.

Ειδοποιήσεις και ευκολία

Μιας και επικρατεί ένας πανικός από διαφορετικά αθλήματα και αγώνες που γίνονται συνεχώς, μέσα από την εφαρμογή θα έχεις την δυνατότητα να ακολουθείς μόνο τους αγαπημένους σου αγώνες, τις διοργανώσεις αλλά και συγκεκριμένες ομάδες. Κάθε φόρα που θα ξεκινάει ένας αγώνας, θα μπαίνει ένα γκολ και πάει λέγοντας, θα σου έρχεται επίσης ειδοποίηση – αυτό βέβαια ισχύει μόνο για τις ομάδες και τους αγώνες που έχεις προσθέσει στα αγαπημένα σου.

Διάβασε επίσης: Live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση – Δωρεάν!

Σημείωση: Για όσους δεν θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από την εφαρμογή: Κάνουμε κλικ τέρμα επάνω αριστερά στις τρεις γραμμές και κάνουμε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά. Απενεργοποιούμε το χαρακτηριστικό “Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων push” και στη συνέχεια μπαίνουμε στις καρτέλες “Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων” και “Φωνητικές ειδοποιήσεις” και απενεργοποιούμε όσα δεν θέλουμε.

Συγχρονισμός

Μέσω του δικού σου λογαριασμού, θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις γρήγορες εναλλαγές μεταξύ του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet σου. Έχοντας την λίστα με τις αγαπημένες σου ομάδες απευθείας μέσα στον λογαριασμό σου.

Αξίζει να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό στο FlashScores είτε μέσω του email σου, είτε ακόμα και μέσω του Facebook ή Google λογαριασμού σου (λίγα κλικ υπόθεση).

Live περιγραφές

Αν δεν έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις τους αγαπημένους σου αγώνες μέσω της τηλεόρασης σου, τότε θα χαρείς να μάθεις πως το FlashScore παρέχει γρήγορες και λεπτομερείς ζωντανές περιγραφές (κειμένου) για κάθε αγώνα.

Dark Mode

Αν είσαι λάτρης του dark mode (σκοτεινή λειτουργία), μπορείς να ενεργοποιήσεις το dark mode και στις εφαρμογές της υπηρεσίας αλλά και στην ιστοσελίδα της. Τα μάτια σου θα σε ευχαριστήσουν πολλές φορές!

Διάβασε επίσης: Πως να κάνεις το Instagram μαύρο (Dark Mode) σε Android και iOS

Άλλα χαρακτηριστικά

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν τις συνθέσεις και την προϊστορία πριν την έναρξη κάθε αγώνα, που σημαίνει πως θα έχεις την δυνατότητα να δεις αν δυο ομάδες έχουν ξανά αναμετρηθεί στο παρελθόν μεταξύ τους. Παρέχονται επίσης και live βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο, οπότε για κάθε αγώνα θα βλέπεις ζωντανά όλα τα γκολ που θα μπαίνουν, καθώς επίσης και έναν πίνακα με τους τρέχοντας κορυφαίους σκόρερ.

Η διαθεσιμότητα του FlashScores

Μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό και να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς την υπηρεσία άμεσα μέσω της ιστοσελίδας αλλά και της Android και iOS συσκευής σου. Όλος παραδόξως, το FlashScores είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του HUAWEI AppGallery, οπότε αν έχεις κάποιο καινούργιο μοντέλο της εταιρείας χωρίς το Google Play Store, δεν θα έχεις πρόβλημα παρακολουθώντας τα αποτελέσματα αγώνων.

Featured Image Credits: Google Play Store / FlashScores

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

2 σκέψεις στο “FlashScore – Live scores με αποτελέσματα αγώνων”

    • Μιας και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αθλήματα, δεν είχα ιδέα για τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του. Έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα και τις εφαρμογές της τις προάλλες όταν αναζητούσα για έναν εύκολο τρόπο ώστε να βλέπω γρήγορα τα αποτελέσματα από τους αγώνες της Formula 1 και Formula 2 και έμεινα άφωνος όταν είδα την ταχύτητα με την οποία εμφανιζόντουσαν τα αποτελέσματα.

      Απάντηση

Σχολιάστε