Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

14 Ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Αν ετοιμάζεσαι για το επόμενο ταξίδι σου, τότε μέσα από αυτό το άρθρο θα βρεις τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, έτσι ώστε η αναζήτηση σου να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ άλλοτε.

Η αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κουραστική και εκνευριστική με όλες τις εκατοντάδες διαθέσιμες ιστοσελίδες που υπάρχουν και με όλες τις επιλογές που πρέπει να επιλέξεις. Για να αναζητήσεις μια πτήση, θα πρέπει να συμπληρώσεις ένα σωρό πληροφορίες, να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα των πτήσεων και των θέσεων και να δεις ποιο θα είναι το τελικό κόστος. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι επιθυμητά, τότε θα χρειαστεί να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία σε μια διαφορετική ιστοσελίδα. Και αν δεν βρεις ούτε στη δεύτερη, θα χρειαστεί να μπεις και σε μια τρίτη, και σε μια τέταρτη, και σε όσες χρειαστεί να βρεις την ιδανική πτήση με το οικονομικότερο εισιτήριο.

Μιας και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξοδέψει τόσο χρόνο για την αναζήτηση πτήσεων, εδώ και χρόνια ψάχνω, χρησιμοποιώ και ελέγχω τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, οι οποίες με κάθε αναζήτηση σου βγάζουν το πιο φθηνό εισιτήριο που υπάρχει μέσα από ένα κατάλογο από πληθώρα διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών. Αλλιώς γνωστές αυτές οι ιστοσελίδες και ως οι “μηχανές αναζήτησης φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων”, είναι ιδανικές καθώς θα συμπληρώνεις μια φορά τα στοιχεία σου και θα σου εμφανίζουν αποτελέσματα από διαφορετικές ιστοσελίδες αεροπορικών εταιρειών, έτσι ώστε να βρίσκεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από αρκετές διαφορετικές εταιρείες.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και γρήγορα αποτελέσματα

Υπάρχουν τόσες πολλές, κι όμως τόσες λίγες. Λειτουργικές, θα έλεγα. Οι παρακάτω ιστοσελίδες έχουν χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο για την αναζήτηση οικονομικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και άλλων υπηρεσιών, ενώ τις έχω δοκιμάσει και ο ίδιος μου σε όσα ταξίδια έκανα.

Το άρθρο θα ενημερώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα με νέες ιστοσελίδες.

1. Google Flights

Google Flights - Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το Google Flights (Πτήσεις Google) είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναζητάς πτήσεις με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Αρχικά, είναι και ο ασφαλέστερος, καθώς η Google θα σε μεταφέρει να ολοκληρώνεις την αγορά ενός εισιτηρίου απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας. Η μεγαλύτερη αναζήτηση του κόσμου παρέχει επίσης και μια απ’ τις καλύτερες μηχανές αναζήτησης για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, κάνοντας την αναζήτηση πιο εύκολη και γρήγορα από ποτέ άλλοτε.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία για την πτήση που θέλεις, όπως το μέρος στο οποίο ταξιδεύεις, την ημερομηνία που θέλεις να πετάξεις, τον αριθμό επιβατών και το τύπο της θέσης (οικονομικές, premium, business, μεταξύ άλλων). Το Google Flights υποστηρίζει επίσης και μερικές από τις γνωστότερες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Aegean, Austrian, Sky Express, SWISS, Lufthansa, Olympic, Air Serbia, Air France, Easy Jet, EgyptAir, British Airways, Scandinavian Airlines και πολλές πολλές ακόμα.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης το οποίο είναι ιδανικό ακόμα και για αρχάριους. Τα αποτελέσματα κατατάσσονται από τα φθηνότερα στα ακριβότερα και μπορείς να βάλεις ένα όριο στην τιμή. Από το αριστερό πλαϊνό μενού θα βρεις επίσης όλες τις υπόλοιπες σελίδες του Google Flights ώστε να ανακαλύψεις για πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν φτάσεις στον προορισμό σου, να δεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια ανά περιοχή μέσω του διαθέσιμου χάρτη, να βρεις ξενοδοχεία ή ακόμα και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

2. Momondo

Momondo - Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το Momondo είναι μια μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και εταιρειών για ενοικίαση αυτοκινήτων. Η αρχική σελίδα περιλαμβάνει ένα πεδίο αναζήτησης απ’ όπου μπορείς να ψάξεις για όλες τις διαθέσιμες πτήσεις που υπάρχουν από διάφορες ιστοσελίδες, επιλέγοντας την ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής, τους ενήλικες ή ανήλικους και αν ενδιαφέρεσαι για οικονομικές θέσεις, Business, Premium κ.α.

Με πιο απλά λόγια, το Momondo με μια αναζήτηση θα σου εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες πτήσεις από διάφορες εταιρείες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια (αν και τα φθηνά συχνά περιλαμβάνουν και αρκετές ή μεγάλες στάσεις, τις οποίες όμως μπορείς να τις δεις απευθείας μέσα από το Momondo). Η ιστοσελίδα παρέχεται εντελώς δωρεάν και έχει προτιμηθεί από τεράστια media όπως το The Daily Telegraph, το Forbes, το Time και την AOL, ενώ έχει βραβευθεί ως “Best Meta Search Website” και “Best Airfare Search Site”.

Το Momondo παρέχει επίσης και εφαρμογή για Android και iOS συσκευές, αλλά σε πολλές εμφανίζει προβλήματα, οπότε μένει απλά να κάνεις μια δοκιμή. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα τους η οποία λειτουργεί άψογα.

3. Kayak

Kayak - Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το Kayak, σε αντίθεση με το Momondo, δεν είναι μια OTA (Online Travel Agent) ιστοσελίδα, αλλά μια μηχανή αναζήτησης. Σκέψου το σαν την “Google” για την αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και λοιπών υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου από εδώ.

Το Kayak παρέχει έναν φιλικό σχεδιαστικό περιβάλλον χρήσης που δεν κουράζει στα μάτια και είναι αρκετά μινιμαλιστικός και εύκολος στην χρήση. Μιας και η ιστοσελίδα είανι μηχανή αναζήτησης, για να κλείσεις ένα αεροπορικό εισιτήριο θα χρειαστεί να μεταφερθείς στην ανάλογη ιστοσελίδα της ανάλογης αεροπορικής εταιρείας.

Με μια πρώτη ματιά, το Kayak σου εμφανίζει πρώτα τα καλύτερα αποτελέσματα που θεωρεί αυτό, βάση των εισιτηρίων που είναι για one-way από δύο διαφορετικές εταιρείες, ενώ σου δίνει την δυνατότητα να ψάξεις μόνο εισιτήρια βάση τιμής, τα οποία όμως μπορούν να περιλαμβάνουν από λίγες έως πολλές στάσεις.

4. Skyscanner

Skyscanner

Το Skyscanner είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, και κυρίως τώρα με το Covid-19, όπου η υπηρεσία παρέχει έναν παγκόσμιο χάρτη με τις χώρες που βρίσκονται στο κόκκινο, στο πράσινο, στο πορτοκαλί ή ακόμα και στο γκρι, έτσι ώστε να αποφύγεις να κάνεις στάσεις σε χώρες που βρίσκονται στο κόκκινο ή το πορτοκαλί, επιλέγοντας έτσι την πιο “safe” επιλογή.

Η ιστοσελίδα παρέχεται επίσης και στα Ελληνικά ενώ τα αποτελέσματα θα σου εμφανίζουν απ’ τις καλύτερες ή τις γρηγορότερες πτήσεις, μέχρι και αυτές με το χαμηλότερο κόστος. Μπορείς να βρεις πολύ φθηνά εισιτήρια, αλλά πρόσεχε με τις στάσεις και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν για κάθε πτήση – το τελευταίο άλλωστε που θες είναι για μια 3ωρη πτήση είναι να μετατραπεί σε 24ωρη πτήση.

Με το που επισκεφτείς την αρχική σελίδα του Skyscanner θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενώ τα αποτελέσματα θα έχεις την δυνατότητα να τα αλλάζεις βάση κόστους ή ταχύτητας.

5. Airshop

Airshop

Το Airshop.gr είναι μια εξαιρετική ιστοσελίδα διαθέσιμη στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, η οποία εμφανίζει τα φθηνότερα εισιτήρια από τις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Aegean Airlines, KLM Airlines, Lufthansa και Scandinavian Airlines. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ίσως σου έρθει λίγο “βαρύς”, αλλά όλες οι επιλογές βρίσκονται ακριβώς μπροστά στην οθόνη σου, κάνοντας την χρήση ακόμα πιο εύκολη και πρακτική.

Αν και στο Airshop σπάνια βρίσκω θέσεις εισιτηρίων με πολύ χαμηλό κόστος, καθώς εμφανίζουν αποτελέσματα από λίγες αεροπορικές εταιρείες, στην αρχική τους σελίδα θα βρίσκεις αρκετά συχνά εξαιρετικά φθηνές πτήσεις για random προορισμούς που επιλέγουν βάση του κόστους και της δημοτικότητας, υποθέτω.

Το Airshop είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και αξίζει να την κοιτάς κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να κλείσεις μια θέση.

6. Ticketswe

Ticketswe

Το Ticketswe είναι μια ελληνική μηχανή αναζήτησης η οποία συλλέγει δεδομένα από διάφορες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Ryanair, Wizz Air, Skyexpress, μεταξύ άλλων, και εμφανίζει στα αποτελέσματα της όλες τις διαθέσιμες πτήσεις, από τις οικονομικότερες στις ακριβότερες.

Αν ενδιαφέρεσαι να “σκοτώσεις τον χρόνο σου”, στην αρχική σελίδα του Ticketswe θα βρεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα καθημερινά, τότε θα πετυχαίνεις συχνά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια που ξεκινάνε από 50 ευρώ ή και λιγότερα για δημοφιλείς προορισμούς.

Τέλος, αν συνεχώς ψάχνεις για νέες πτήσεις μέσω της mobile ή tablet συσκευής σου, τότε θα βρεις ιδιαίτερα χρήσιμη την εφαρμογή του Ticketswe, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του Google Play Store.

7. Aegean Airlines

Aegean Airlines

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο καλύτερος και πιο ασφαλές τρόπος για να κλείσεις ένα εισιτήριο online είναι μέσω μιας επίσημης ιστοσελίδας. Η Aegean Airlines, όπως και κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία, παρέχει την δική της ιστοσελίδα, μέσα από την οποία έχεις την δυνατότητα να κάνεις κράτηση εισιτηρίων, πληρώνοντας άμεσα και γρήγορα με την πιστωτική, χρεωστική, προ-πληρωμένη (VISA, MasterCard, Maestro, μεταξύ άλλων) ή μέσω PayPal.

Η ιστοσελίδα της Aegean είναι διαθέσιμη φυσικά στα ελληνικά, καθώς επίσης και στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα ισπανικά, στα ρωσικά, στα γερμανικά και στα ολλανδικά. Παρέχεται επίσης εφαρμογή για Android και iOS συσκευές, ενώ σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις κρατήσεις σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, check-ins κ.α.

Η ιστοσελίδα της Aegean Airlines ενημερώνεται επίσης αρκετά συχνά με νέες πληροφορίες που αφορούν τα ταξίδια εν καιρούς Covid-19, ταξιδιωτικές οδηγίες και συμβουλές και πρόσθετες υπηρεσίες για ταξιδιωτική ασφάλεια, travel packages, μεταξύ άλλων.

8. Ryanair

Ryanair

Όπως και η Aegean, έτσι και η Ryanair Airlines παρέχει την δική της ιστοσελίδα, μέσα από την οποία μπορείς να ολοκληρώσεις κρατήσεις εισιτηρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ξενοδοχεία ή ακόμα και διάφορες δραστηριότητες ανάλογα με την περιοχή που επισκέπτεσαι.

Η αρχική σελίδα της Ryanair παρέχει ένα πεδίο αναζήτησης εισιτηρίων, συμβουλές και άρθρα για ταξιδιώτες, απαραίτητα για κάθε ταξίδι, δημοφιλείς προορισμούς και όλες τις βασικές σελίδες της εταιρείας, όπως τον χάρτη διαδρομών, την εύρεση εισιτηρίων, τις ενημερώσεις ταξιδιών, το πρόγραμμα πτήσεων και πολλά ακόμα.

Δυστυχώς, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας – αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο – είναι ιδιαίτερα κουραστικός στα μάτια και περίπλοκος στην χρήση για αρχάριους χρήστες. Αν και τα αποτελέσματα αναζήτησης που παρέχει η εταιρεία είναι ολίγο πιο σωστά μορφοποιημένα, προτιμώ να χρησιμοποιώ άλλες μηχανές αναζήτησης που συνεργάζονται με την Ryanair για να κλείνω τα εισιτήρια μου. Παρόλα αυτά, η επίσημη ιστοσελίδα είναι πάντοτε η προτιμότερη επιλογή.

9. Airtickets

Airtickets

Ένα από τα πράγματα που λατρεύω στο Airtickets είναι ο in-to-the-point σχεδιασμός του. Μπαίνεις, έχεις μπροστά σου το πεδίο αναζήτησης, συμπληρώνεις τις πληροφορίες και σου εμφανίζει έναν μίνιμαλ και σωστά μορφοποιημένο σχεδιασμό αποτελεσμάτων. Ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσουν, ωστόσο, είναι ορισμένες φορές που ανοίγει νέο παράθυρο και σε μεταφέρει στην σελίδα για να κάνεις κράτηση ξενοδοχείων, αυτοκινήτων και πάει λέγοντας – γενικά οι αυτόματες ανακατευθύνσεις είναι ιδιαίτερα εκνευριστικές όταν συμβαίνουν συχνά.

Παρόλα αυτά, θα βρεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Ryanair, Wizzair, Sky Express, Aegean Airlines, Eurowings, LOT Polish Airlines, KLM, μεταξύ αρκετών άλλων.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη επίσης στα ελληνικά και παρέχονται εφαρμογές για Android και iOS συσκευές, μέσα από τις οποίες θα μπορείς να ολοκληρώνεις κρατήσεις εισιτηρίων και άλλων επιπρόσθετων υπηρεσιών, καθώς επίσης και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για αλλαγές στο κόστος συγκεκριμένων πτήσεων που έχεις επιλέξει.

10. Trip Advisor

Trip Advisor

Το Trip Advisor είναι μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες παγκοσμίως για την online κράτηση εισιτηρίων, ξενοδοχείων, κρουαζιέρων, για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μηχανών, για κρατήσεις σε εστιατόρια και πολλά ακόμα. Η ιστοσελίδα παρέχεται στα ελληνικά και υπάρχει εφαρμογή για Android και iOS συσκευές, η οποία συγχρονίζεται με την ιστοσελίδα – εφόσον δημιουργήσεις λογαριασμό και συνδεθείς σε όλες τις συσκευές.

Ίσως η μεγαλύτερη δύναμη του Trip Advisor να είναι η τεράστια κοινότητα χρηστών που περιλαμβάνει. Για την ακρίβεια, στην ιστοσελίδα θα βρεις περισσότερες από 859 εκατομμύρια κρητικές για εστιατόρια, προορισμούς, εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, μεταξύ άλλων, τα οποία παρακολουθούν περισσότεροι από 463 εκατομμύρια μοναδικοί ταξιδιώτες κάθε μήνα.

Αν ενδιαφέρεσαι να αναζητήσεις για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, ή ακόμα και για κρατήσεις σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις και άλλα, τότε το Trip Advisor είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Μέσα από την ιστοσελίδα και τις εφαρμογές θα έχεις την δυνατότητα να συγκρίνεις τις τιμές για περισσότερα από 8,6 εκατομμύρια ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπειρίες, αεροπορικές εταιρείες και κρουαζιέρες.

14 Ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Αν ψάχνεις για ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, ή ακριβά, αυτό σχετίζεται, τότε μερικές εξαιρετικές επιλογές είναι και οι παρακάτω:

Ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
Google FlightsMomondo
KayakSkyscanner
AirshopTicketswe
EskyPetas
AegeanRyanair
Olympic AirAegean Airlines
AirticketsTrip Advisor

Εσύ ποιες θεωρείς πως είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες με με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Γνωρίζεις κάποια που δεν έχω προσθέσει στο άρθρο; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σου στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Συχνές Ερωτήσεις για τα αεροπορικά εισιτήρια

Παρακάτω καλύπτω τις βασικότερες ερωτήσεις και απορίες που μπορεί να έχεις. Στην περίπτωση που έχεις κάποια απορία ή προβληματισμό, μπορείς να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου.

Που μπορώ να βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια;

Στο άρθρο θα βρεις τις καλύτερες, γνωστότερες και πιο έμπιστες ιστοσελίδες για την online κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων. Προτού ολοκληρώσεις μια κράτηση, σιγουρέψου πως έχεις κοιτάξει σε κάθε ιστοσελίδα για να εντοπίσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Ποιες ιστοσελίδες είναι έμπιστες για την online κράτηση εισιτηρίων;

Θεωρητικά, ο πιο έμπιστος και ασφαλής τρόπος για να κάνεις μια online κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων είναι μέσω μιας επίσημης ιστοσελίδας. Παρόλα αυτά, στις περισσότερες περιπτώσεις μια μηχανή αναζήτησης θα σε μεταφέρει επίσης σε μια επίσημη ιστοσελίδα για την τελική κράτηση.

Τι να προσέξω με την κράτηση εισιτηρίων τώρα με το Covid-19;

Λόγο της τωρινής κατάστασης με το Covid-19, προτού κάνεις μια online κράτηση, προτείνεται να επικοινωνήσεις πρώτα με την αεροπορική εταιρεία και να ρωτήσεις τι θα χρειαστείς για να ταξιδέψεις.

Να επιλέξω μια επίσημη ιστοσελίδα ή μια μηχανή αναζήτησης;

Οι επίσημες ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών είναι πάντοτε πιο έμπιστες. Παρόλα αυτά, οι μηχανές αναζήτησης συχνά σε μεταφέρουν στις επίσημες ιστοσελίδες για την τελική κράτηση των εισιτηρίων. Η διαφορά μεταξύ των δύο τύπων ιστοσελίδων είναι πως οι μηχανές αναζήτησης θα σου γλιτώσουν αρκετό χρόνο, καθώς σου παρέχουν αποτελέσματα με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από κάθε εταιρεία και ιστοσελίδα. Οι επίσημες ιστοσελίδες παρέχουν μόνο εισιτήρια από τις δικές τους εταιρείες και όχι από άλλες.

Τι θα χρειαστώ για να κάνω μια online κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων;

Εκτός από τις ουσιώδης πληροφορίες που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις για την κράτηση των εισιτηρίων σου, όπως το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, μεταξύ άλλων, θα χρειαστείς μια χρεωστική / πιστωτική ή προ-πληρωμένη κάρτα για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal, Payoneer, Skrill, Stripe κ.α.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για νέες εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια;

Οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες που αναφέρονται στο άρθρο παρέχουν τα δικά τους ενημερωτικά δελτία (newsletters). Κάνοντας εγγραφή σε αυτά θα λαμβάνεις όλους τους νέους διαθέσιμους προορισμούς, όλες τις νέες διαθέσιμες θέσεις, όλες τις εκπτώσεις και τις προσφορές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και πολλά ακόμα.


Έχεις να προτείνεις εφαρμογές ή ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια που δεν έχω προσθέσει στο άρθρο; Αν ναι, θα χαρώ να δω τις προτάσεις σου στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

1 σκέψη στο “14 Ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια”

Σχολιάστε