Ιστοσελίδες Προτάσεις

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 7 μήνες από Παναγιώτης Σακαλάκης

Αν ψάχνεις για τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, είτε λόγο Covid-19, είτε επειδή αναζητάς για έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κλείνεις γρήγορα θέσεις, τότε αυτό το άρθρο θα σε καλύψει πλήρως.

Η αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κουραστική και εκνευριστική με όλες τις εκατοντάδες χιλιάδες διαθέσιμες ιστοσελίδες που υπάρχουν και με όλες τις επιλογές που πρέπει να επιλέξεις. Για να αναζητήσεις μια πτήση, πρέπει να συμπληρώσεις ένα σωρό πληροφορίες, να αναζητάς, και αν δεν βρεις την κατάλληλη θέση με το κατάλληλο κόστος, να μπεις σε μια άλλη ιστοσελίδα και να επαναλάβεις όλη την διαδικασία.

Μιας και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξοδέψει τόσο χρόνο για την αναζήτηση πτήσεων, εδώ και χρόνια ψάχνω, χρησιμοποιώ και ελέγχω τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, οι οποίες με κάθε αναζήτηση σου βγάζουν είτε το πιο φθηνό εισιτήριο που υπάρχει μέσα από μια αεροπορική εταιρεία, είτε μέσα από μια λίστα με διαφορετικές γνωστές αεροπορικές εταιρείες. Έτσι, θα μπορείς να κοιτάς όλες τις διαθέσιμες πτήσεις, για όποια ημερομηνία έχεις επιλέξει, και ανά φθηνότερες προς ακριβότερες.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισητήρια και γρήγορα αποτελέσματα

Υπάρχουν τόσες πολλές, και όμως τόσες λίγες. Λειτουργικές, θα έλεγα. Οι παρακάτω ιστοσελίδες έχουν χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο για την αναζήτηση οικονομικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και άλλων υπηρεσιών, ενώ τις έχω δοκιμάσει και ο ίδιος μου.

Το άρθρο θα ενημερώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα με νέες ιστοσελίδες.
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020

Momondo

Momondo - Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το Momondo είναι μια μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και εταιρειών για ενοικίαση αυτοκινήτων. Η αρχική σελίδα περιλαμβάνει ένα πεδίο αναζήτησης απ’ όπου μπορείς να ψάξεις για όλες τις διαθέσιμες πτήσεις που υπάρχουν από διάφορες ιστοσελίδες, επιλέγοντας την ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής, τους ενήλικες ή ανήλικους και αν ενδιαφέρεσαι για οικονομικές θέσεις, Business, Premium κ.α.

Με πιο απλά λόγια, το Momondo με μια αναζήτηση θα σου εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες πτήσεις από διάφορες εταιρείες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια (αν και τα φθηνά συχνά περιλαμβάνουν και αρκετές ή μεγάλες στάσεις, τις οποίες όμως μπορείς να τις δεις απευθείας μέσα από το Momondo). Η ιστοσελίδα παρέχεται εντελώς δωρεάν και έχει προτιμηθεί από τεράστια media όπως το The Daily Telegraph, το Forbes, το Time και την AOL, ενώ έχει βραβευθεί ως “Best Meta Search Website” και “Best Airfare Search Site”.

Το Momondo παρέχει επίσης και εφαρμογή για Android και iOS συσκευές, αλλά σε πολλές εμφανίζει προβλήματα, οπότε μένει απλά να κάνεις μια δοκιμή. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα τους η οποία λειτουργεί άψογα.

Kayak

Kayak - Οι καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το Kayak, σε αντίθεση με το Momondo, δεν είναι μια OTA (Online Travel Agent) ιστοσελίδα, αλλά μια μηχανή αναζήτησης. Σκέψου το σαν την “Google” για την αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και λοιπών υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου από εδώ.

Το Kayak παρέχει έναν φιλικό σχεδιαστικό περιβάλλον χρήσης που δεν κουράζει στα μάτια και είναι αρκετά μινιμαλιστικός και εύκολος στην χρήση. Μιας και η ιστοσελίδα είανι μηχανή αναζήτησης, για να κλείσεις ένα αεροπορικό εισιτήριο θα χρειαστεί να μεταφερθείς στην ανάλογη ιστοσελίδα της ανάλογης αεροπορικής εταιρείας.

Με μια πρώτη ματιά, το Kayak σου εμφανίζει πρώτα τα καλύτερα αποτελέσματα που θεωρεί αυτό, βάση των εισιτηρίων που είναι για one-way από δύο διαφορετικές εταιρείες, ενώ σου δίνει την δυνατότητα να ψάξεις μόνο εισιτήρια βάση τιμής, τα οποία όμως μπορούν να περιλαμβάνουν από λίγες έως πολλές στάσεις.

Skyscanner

Skyscanner

Το Skyscanner είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, και κυρίως τώρα με το Covid-19, όπου η υπηρεσία παρέχει έναν παγκόσμιο χάρτη με τις χώρες που βρίσκονται στο κόκκινο, στο πράσινο, στο πορτοκαλί ή ακόμα και στο γκρι, έτσι ώστε να αποφύγεις να κάνεις στάσεις σε χώρες που βρίσκονται στο κόκκινο ή το πορτοκαλί, επιλέγοντας έτσι την πιο “safe” επιλογή.

Η ιστοσελίδα παρέχεται επίσης και στα Ελληνικά ενώ τα αποτελέσματα θα σου εμφανίζουν απ’ τις καλύτερες ή τις γρηγορότερες πτήσεις, μέχρι και αυτές με το χαμηλότερο κόστος. Μπορείς να βρεις πολύ φθηνά εισιτήρια, αλλά πρόσεχε με τις στάσεις και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν για κάθε πτήση – το τελευταίο άλλωστε που θες είναι για μια 3ωρη πτήση είναι να μετατραπεί σε 24ωρη πτήση.

Με το που επισκεφτείς την αρχική σελίδα του Skyscanner θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενώ τα αποτελέσματα θα έχεις την δυνατότητα να τα αλλάζεις βάση κόστους ή ταχύτητας.

Airshop

Airshop

Το Airshop.gr είναι μια εξαιρετική ιστοσελίδα διαθέσιμη στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, η οποία εμφανίζει τα φθηνότερα εισιτήρια από τις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Aegean Airlines, KLM Airlines, Lufthansa και Scandinavian Airlines. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ίσως σου έρθει λίγο “βαρύς”, αλλά όλες οι επιλογές βρίσκονται ακριβώς μπροστά στην οθόνη σου, κάνοντας την χρήση ακόμα πιο εύκολη και πρακτική.

Αν και στο Airshop σπάνια βρίσκω θέσεις εισιτηρίων με πολύ χαμηλό κόστος, καθώς εμφανίζουν αποτελέσματα από λίγες αεροπορικές εταιρείες, στην αρχική τους σελίδα θα βρίσκεις αρκετά συχνά εξαιρετικά φθηνές πτήσεις για random προορισμούς που επιλέγουν βάση του κόστους και της δημοτικότητας, υποθέτω.

Το Airshop είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και αξίζει να την κοιτάς κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να κλείσεις μια θέση.

Bonus ιστοσελίδες

Αν ψάχνεις για ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, ή ακριβά, αυτό σχετίζεται, τότε μερικές εξαιρετικές επιλογές είναι και οι παρακάτω:

Εσύ ποιες θεωρείς πως είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες με με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Γνωρίζεις κάποια που δεν έχω προσθέσει στο άρθρο; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σου στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.

Σχολίασε το άρθρο