Free YouTube Download: Κατέβασμα μουσικής και βίντεο

Free YouTube Download: Κατέβασμα μουσικής και βίντεο

Μια από τις πιο συχνές αναζητήσεις που παρατηρώ στο Inkstory Tech είναι το “Free YouTube Download“, με αρκετούς να αναζητούν να κατεβάσουν μουσική και βίντεο από τη πλατφόρμα του YouTube. Στο σημερινό άρθρο, θα δούμε πως μπορείς να κατεβάζεις με ευκολία τα αγαπημένα σου βίντεο και κομμάτια από το YouTube, εντελώς δωρεάν.

Αρχικά, να πω πως υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα, εφαρμογές και online υπηρεσίες από τις οποίες μπορείς να κατεβάζεις μουσική και βίντεο από το YouTube. Παρόλα αυτά, οι περισσότερες έρχονται με αμέτρητο αριθμό διαφημίσεων, σε μεταφέρουν συχνά σε διαφημιστικές ιστοσελίδες ανοίγοντας νέα παράθυρα και αναδυόμενα παράθυρα, ενώ πολλές φορές είναι ανίκανες να ολοκληρώσουν το κατέβασμα ενός τραγουδιού ή βίντεο.

Ο παρακάτω τρόπος είναι ιδιαίτερα εύκολος, ενώ θα βρεις και προηγούμενα άρθρα για να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερες παρόμοιες υπηρεσίες και τρόπους για να κατεβάζεις οτιδήποτε επιθυμείς από το YouTube.

Είναι ασφαλές να κατεβάζω μουσική και βίντεο από το YouTube;

Με μια γρήγορη αναζήτηση στη Google ή την Bing “Free YouTube Download“, θα βρεις εκατοντάδες χιλιάδες αποτελέσματα με μια πληθώρα επιλογών από προγράμματα και εφαρμογές που υπόσχονται να κατεβάζουν κάθε κομμάτι ή βίντεο εντελώς δωρεάν και γρήγορα. Παρόλα αυτά, πολλά από αυτά τα προγράμματα κρύβουν ιούς και malware που μπορούν να κλέψουν τα στοιχεία σου και να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή ή το κινητό σου. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσέχεις αρκετά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείς.

Υπάρχουν αρκετοί ανήθικοι τρόποι για να βγάλουν χρήματα οι hackers, και ένας εξαιρετικός τρόπος για να το κάνουν αυτό – και ιδιαίτερα συνηθισμένος – είναι παρέχοντας δωρεάν κακόβουλα προγράμματα και εφαρμογές, τα οποία με το που εγκατασταθούν, παρέχουν άμεση πρόσβαση στους προγραμματιστές που τα κατασκεύασαν. Ένα εξίσου συχνό πρόβλημα πλέον είναι και το mining, όπου κακόβουλα προγράμματα, εφαρμογές και ιστοσελίδες χρησιμοποιούν τους πόρους του υπολογιστή σου για να κάνουν mining κρυπτονομίσματα. Αν και το mining δεν είναι απαραίτητα κακόβουλο, θα δεις τον υπολογιστή ή το laptop σου να κολλάει και να χάνει επιδόσεις, ενώ για σταθερούς υπολογιστές ή ακόμα και servers, το mining μπορεί να αποφέρει υψηλότερα έξοδα στο ρεύμα.

Προτίμησε να χρησιμοποιείς προγράμματα μόνο από γνωστές εταιρείες, διάβαζε πάντα τις αξιολογήσεις άλλων ανθρώπων και εστίασε κυρίως στη χρήση ιστοσελίδων και PWA εφαρμογών και όχι στα παραδοσιακά προγράμματα και εφαρμογές. Για πλήρη ασφάλεια, χρησιμοποίησε μια VPN υπηρεσία όπως το NordVPN.

Free YouTube Download: Είναι νόμιμο να κατεβάζω μουσική και βίντεο;

Το να κατεβάζεις μουσική ή βίντεο από ιστοσελίδες ήταν, είναι και θα παραμείνει παράνομο. Και φυσικά, το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο του YouTube, το οποίο σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας, είναι παράνομο. Αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, σχεδόν σε όλες τις χώρες παγκοσμίως είναι παράνομο το κατέβασμα βίντεο και μουσικής, ή ακόμα και η αντιγραφή περιεχομένου από το YouTube.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα βίντεο και κομμάτια στο YouTube τα οποία είναι ανεβασμένα από τους χρήστες τους με δικαιώματα Creative Common (CC). Αυτά μπορείς να τα κατεβάσεις νόμιμα. Υπάρχουν επίσης περιεχόμενο το οποίο έχει “ληγμένα” δικαιώματα – αυτά δηλαδή που δεν ανανεώθηκαν ποτέ – τα οποία θεωρητικά έχεις επίσης την δυνατότητα να τα κατεβάσεις εντελώς νόμιμα. Οτιδήποτε άλλο παραμένει παράνομο και αν σε πιάσουν, θεωρητικά θα υπάρξει και ένα ανάλογο πρόστιμο.

Free YouTube Download: Πως να κατεβάζεις μουσική και βίντεο δωρεάν

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορείς να κατεβάζεις μουσική και βίντεο δωρεάν μέσω του YouTube, με τη χρήση ορισμένων ιστοσελίδων. Αυτές οι ιστοσελίδες είναι η ιδανική λύση κάθε φορά που θέλεις να κατεβάσεις κάτι, καθώς δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τίποτα στον υπολογιστή σου, ενώ είναι επίσης διαθέσιμες και μέσω της Android ή iOS συσκευής σου – λειτουργούν επίσης και στο Xiaomi Mi TV Box.

Free YouTube Download ιστοσελίδες:

Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες, υπηρεσίες και προγράμματα που σου επιτρέπουν να κατεβάζεις μουσική και βίντεο δωρεάν από το YouTube. Επέλεξε όποια προτιμάς περισσότερο και στη συνέχεια ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα.

 1. Αντέγραψε τον σύνδεσμο ενός βίντεο

  Free YouTube Download: Κατέβασμα μουσικής και βίντεο

  Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να επισκεφτείς το YouTube. Βρες το βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις και αντέγραψε τον σύνδεσμο του.

 2. Επέλεξε μεταξύ βίντεο ή μουσικής

  Free YouTube Download: Κατέβασμα μουσικής και βίντεο

  Μόλις αντιγράψεις τον σύνδεσμο του βίντεο από το YouTube, στη συνέχεια πήγαινε στην ιστοσελίδα, στην υπηρεσία, το πρόγραμμα ή το online εργαλείο που επέλεξες και απλά επέλεξε σε τι μορφή θέλεις να κατεβάσεις το βίντεο. Σε .MP4 είναι για μορφή βίντεο, ενώ σε .MP3 ή .WAV (με το δεύτερο να έχει καλύτερη ποιότητα, αλλά μικρότερη υποστήριξη σε συσκευές) είναι σε μορφή κομματιού.

 3. Κατέβασμα μουσικής ή βίντεο

  Free YouTube Download: Κατέβασμα μουσικής και βίντεο

  Μόλις επιλέξεις τη μορφή στην οποία θέλεις να κατέβει το βίντεο, στη συνέχεια απλά επικόλλησε τον σύνδεσμο και κάνε κλικ στο κουμπί του download για να ξεκινήσει η μετατροπή και το κατέβασμα. Κατά πάσα πιθανότητα, η διαδικασία θα διαρκέσει μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Στην περίπτωση που κάποια ιστοσελίδα αποτύχει να κατεβάσει ένα βίντεο ή ένα κομμάτι και εμφανίσει κάποιο σφάλμα, απλά επικόλλησε τον σύνδεσμο του YouTube βίντεο σε μια διαφορετική ιστοσελίδα. Εναλλακτικά, έλεγξε τη σύνδεση του ίντερνετ σου ή ακόμα και αν το βίντεο που προσπαθείς να κατεβάσεις έχει τεθεί ως “ιδιωτικό”, όπου στη προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να γίνει “δημόσιο” για να μπορέσουν αυτές οι υπηρεσίες να το κατεβάσουν.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε