Υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές στο Play Store αυτή την στιγμή που αλλιώς θα πλήρωνες για να τις αποκτήσεις. Ο κορονοϊός είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους αυτές οι εφαρμογές παρέχονται αυτή την στιγμή δωρεάν, αλλά πρέπει να τις προλαβαίνεις κάθε φορά.
Όταν μια εφαρμογή στο Play Store η οποία κοστίζει ένα ποσό ξαφνικά παρέχεται από τους δημιουργούς της εντελώς δωρεάν, συχνά παρέχεται δωρεάν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και όποιος προλάβει να την αποκτήσει πρόλαβε. Η αναζήτηση όμως αυτών των εφαρμογών απαιτεί χρόνο και αρκετό ψάξιμο, είτε αυτό το κάνεις απευθείας μέσα από το Play Store της Google, είτε ψάχνοντας σε άλλες ιστοσελίδες για πρόσφατα άρθρα. Αλλά επειδή αρκετοί δεν έχουμε τον χρόνο και την πολυτέλεια να καθόμαστε και να ψάχνουμε για επί πληρωμής εφαρμογές που ξαφνικά διατίθενται δωρεάν, βρήκα έναν καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο.
Δωρεάν εφαρμογές στο Play Store που αλλιώς θα πλήρωνες – Πως να τις βρίσκεις με ευκολία
Αντί να κάθεσαι και να ψάχνεις για δωρεάν εφαρμογές στο Play Store που αλλιώς θα πλήρωνες, μπορείς να κατεβάσεις μερικές εφαρμογές οι οποίες θα κάνουν αυτή την δουλειά για εσένα. Με πιο απλά λόγια, αυτές οι εφαρμογές θα ανανεώνονται σε καθημερινή βάση και θα σου παρέχουν σε μια οργανωμένη λίστα όλες τις εφαρμογές στο Play Store που παρέχονται αυτή την στιγμή δωρεάν για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Διάβασε επίσης:
- CyberFlix TV – Δωρεάν εφαρμογή με ταινίες και σειρές στο Android
- Δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία εικόνας σε Android και iOS
- Πως να αποκτήσεις το Spotify Premium δωρεάν
- Πως να κάνεις το Instagram μαύρο (Dark Mode) σε Android και iOS
Αξίζει να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως όλες οι δωρεάν εφαρμογές στο Play Store που αλλιώς θα πλήρωνες για να τις αποκτήσεις, αν τις εγκαταστήσεις μια φορά, ακόμα και αν μετά τις διαγράψεις, θα τις έχεις για πάντα δωρεάν και θα μπορείς να τις ξανά εγκαταστήσεις όποτε επιθυμείς, ακόμα και αν αγοράσεις μια καινούργια συσκευή. Αν έχεις δύο κινητά ή ένα κινητό και ένα tablet τα οποία είναι συνδεδεμένα με τον ίδιο λογαριασμό στο Google Play, θα μπορείς και στις υπόλοιπες συσκευές να εγκαταστήσεις αυτές τις εφαρμογές.
AppsFree – Paid apps and games for free
Το AppsFree είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη μου εφαρμογή αυτή την στιγμή. Με το που την κατεβάσεις και την εγκαταστήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να ανακαλύπτεις συνεχώς premium εφαρμογές και παιχνίδια τα οποία παρέχονται αυτή την στιγμή δωρεάν για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Θα βρεις επίσης αρκετές επί πληρωμής εφαρμογές που παρέχουν wallpapers, icon packs και πολλά ακόμα.
Η εφαρμογή έρχεται με material 2.0 design, υποστηρίζει dark mode, ανανεώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, σε ειδοποιεί συνεχώς για νέες δωρεάν εφαρμογές στο Play Store που αλλιώς θα πλήρωνες για να τις αποκτήσεις και με το που κάνεις κλικ πάνω σε μια εφαρμογή σε μεταφέρει αυτόματα στο Play Store για να την εγκαταστήσεις. Ίσως το μόνο αρνητικό με το AppsFree να είναι το γεγονός πως προβάλλει διαφημίσεις, αλλά τουλάχιστον θα το αποκτήσεις δωρεάν και χάρη σε αυτό, εκατοντάδες άλλες εφαρμογές.
AppSales: Paid Apps Gone Free & On Sale
Το AppSales είναι παρόμοια εφαρμογή με το AppsFree και πάνω-κάτω κάνουν και οι δύο την ίδια δουλειά: Σου παρέχουν δωρεάν εφαρμογές στο Play Store που αλλιώς θα πλήρωνες για να τις αποκτήσεις. Όλες οι εφαρμογές που θα βρεις μέσα από το AppSales παρέχονται δωρεάν για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με το AppsFree, το AppSales σου επιτρέπει να αναζητάς εφαρμογές βάση του κόστους, βάση των πιο πρόσφατων και βάση των πιο δημοφιλή εφαρμογών.
Το AppSales παρέχει και αυτό με την σειρά του material 2.0 design και υποστηρίζει πλήρως το dark mode. Ανανεώνεται συνεχώς με νέες εφαρμογές και σε ενημερώνει κάθε φορά που μια premium εφαρμογή παρέχονται δωρεάν για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εκτός από τις απλές κλασικές εφαρμογές, θα βρίσκεις επίσης και παιχνίδια, wallpapers, icons packs κ.α.
Paid Apps Free – Apps Gone Free For Limited Time
Το Paid Apps Free ανανεώνεται καθημερινά με νέες εφαρμογές που παρέχονται δωρεάν για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εφαρμογές της λίστας, το Paid Apps Free εκτός από την λίστα που σου παρέχει με τις δωρεάν εφαρμογές στο Play Store που αλλιώς θα πλήρωνες, σου παρέχει και μια διαφορετική ενότητα για τις επί πληρωμής εφαρμογές που αυτή την στιγμή έχουν έκπτωση. Αυτό σημαίνει πως αν ήθελες να αγοράσεις μια εφαρμογή αλλά θεωρούσες πως ήταν ακριβή, ίσως την βρεις στην λίστα του Paid Apps Free με χαμηλωμένο κόστος.
Το Paid Apps Free δεν παρέχει material design, αλλά αυτό δεν θα ‘πρεπε να σε ανησυχεί καθώς παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης το οποίο είναι ιδιαίτερα μινιμαλιστικό και αρκετά εύχρηστο για καθημερινή χρήση και αναζήτηση εφαρμογών. Φυσικά, όπως και κάθε άλλη εφαρμογή της λίστας, το Paid Apps Free εμφανίζει ειδοποιήσεις κάθε φορά που υπάρχει μια νέα δωρεάν εφαρμογή.
Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες εφαρμογές που σου παρέχουν λίστες με δωρεάν εφαρμογές στο Play Store που αλλιώς θα πλήρωνες για να τις αποκτήσεις, αλλά ούτε καλές αξιολογήσεις έχουν από τους χρήστες, ούτε είναι διαθέσιμες και για όλες τις Android συσκευές. Παρόλα αυτά, αν ψάχνεις να βρεις και άλλες, τότε μερικές από αυτές είναι το myAppFree, το Paid Apps Gone Free – PAGF και το Apps Sale.
Εσύ ποια από τις παραπάνω εφαρμογές προτιμάς και γιατί; Έχεις να μου προτείνεις κάποια εφαρμογή που δεν έχω προσθέσει στο άρθρο; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σου στα σχόλια παρακάτω.
Featured Image Credits: Jonathan Kemper στο Unsplash