Πως να αποκτήσεις το Spotify Premium δωρεάν

Πως να αποκτήσεις το Spotify Premium δωρεάν

Ήξερες ότι μπορείς να αποκτήσεις το Spotify Premium δωρεάν; Και ναι, αναφέρομαι στην έκδοση της streaming υπηρεσίας η οποία σου επιτρέπει να ακούς μουσική και podcast επεισόδια με υψηλότερη ποιότητα, περισσότερες επιλογές και καθόλου διαφημίσεις.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο έχει γραφθεί και δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν συνεργάζεται ή έχει την οποιαδήποτε σχέση με τις παρακάτω προτεινόμενες εφαρμογές και σου προτείνω να σεβαστείς τα δικαιώματα των μουσικών αλλά και του Spotify.

Τι είναι το Spotify και ποια η διαφορά του με το Spotify Premium;

Το Spotify είναι η μεγαλύτερη μουσική streaming υπηρεσία που υπάρχει αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της υπηρεσίας, το Spotify έχει περισσότερα από 50 εκατομμύρια κομμάτια και πάνω από 700 χιλιάδες podcast επεισόδια τα οποία μπορείς να αναζητήσεις, ακούσεις και κατεβάσεις (με το Spotify Premium φυσικά). Η δωρεάν έκδοση σου επιτρέπει να ακούς κομμάτια αλλά αποκλειστικά με τυχαία σειρά, ενώ δεν μπορείς να ακούσεις ορισμένα από τα νέα κομμάτια που μπαίνουν στην υπηρεσία.

Διάβασε επίσης: Επεξεργασία βίντεο: 10 Δωρεάν προγράμματα

Με το Spotify Premium έχεις την δυνατότητα να κατεβάζεις τα κομμάτια και να τα ακούς χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ δεν υπάρχουν καθόλου διαφημίσεις και μπορείς να αλλάζεις όσα κομμάτια επιθυμείς και να παίζεις όποια θέλεις εσύ. Μπορείς ακόμα να δημιουργείς ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των podcast επεισοδίων.

Αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, το Spotify παρέχει τρία διαφορετικά premium συνδρομητικά πακέτα.

  • Για φοιτητές: Κοστίζει 3.49 ευρώ μηνιαίως.
  • Το κλασικό: Κοστίζει 6.99 ευρώ μηνιαίως.
  • Για οικογένειες: Κοστίζει 10.99 μηνιαίως για έως και 6 premium λογαριασμούς.

Αν δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις ένα από τα παραπάνω ποσά για να απολαμβάνεις κάθε μήνα όλα τα χαρακτηριστικά της streaming υπηρεσίας, τότε υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις το Spotify Premium δωρεάν.

Πως να αποκτήσεις το Spotify Premium δωρεάν

Αρχικά, αξίζει να σημειώσω πως το Spotify είναι διαθέσιμο τόσο για Windows και macOS, όσο και για Android και iOS συσκευές, μεταξύ και της web έκδοσης του, στην οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση απευθείας από τον web browser (περιηγητή) σου.

Πολλαπλοί premium λογαριασμοί

Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να έχεις συνεχώς το Spotify Premium δωρεάν. Όταν δημιουργείς ένα καινούργιο λογαριασμό, το Spotify σου δίνει έως και 3 μήνες δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης για το Spotify Premium. Φυσικά, για να έχεις συνεχώς διαφορετικούς λογαριασμούς σημαίνει πως θα πρέπει επίσης να δημιουργείς συνεχώς και ένα σωρό διαφορετικούς email λογαριασμούς, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κουραστικό μετά από ένα διάστημα.

Μπες στον οικογενειακό λογαριασμό ενός φίλου σου

Αν γνωρίζεις κάποιον που να έχει οικογενειακό λογαριασμό στο Spotify, τότε μπορείς να τον/την ρωτήσεις αν μπορεί να δημιουργήσει έναν και για εσένα. Έως και 6 χρήστες έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα την premium υπηρεσία, ενώ καθένας έχει το δικό του διαφορετικό προφίλ. Παρόλα αυτά, το κόστος μετά είναι γελοίο για 6 άτομα, οπότε θα ‘ταν εξαιρετική ιδέα αν έδινες και εσύ μερικά χρήματα μηνιαίως.

Εγκατέστησε το Spotify++

Ένας τρόπος για να χρησιμοποιείς το Spotify Premium δωρεάν στο iOS είναι με την χρήση του Spotify++ στο iPhone σου. Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να κάνεις jailbreak το iPhone σου για να χρησιμοποιήσεις τον συγκεκριμένο τρόπο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το TatuApp, το TweakApp, το AppValley ή το Cydia Impactor.

Τα βήματα για το TatuApp, TweakApp ή το AppValley:

  1. Απεγκατέστησε εντελώς την εφαρμογή του Spotify.
  2. Άνοιξε τον Safari στην iOS συσκευή σου και πήγαινε στην αρχική σελίδα του TatuApp, του TweakApp ή του AppValley.
  3. Κάνε κλικ στο “Install Now” κουμπί για να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στην συσκευή σου.
  4. Την πρώτη φορά που θα κάνεις κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξεις την εφαρμογή μπορεί να δεις ένα μήνυμα το οποίο αναφέρει πως η εφαρμογή δεν είναι από κάποιον έμπιστο προγραμματιστή ή εταιρεία. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις της συσκευής σου και από εκεί στην καρτέλα Γενικά > Διαχείριση Συσκευής και δώσε πρόσβαση στην εφαρμογή.
  5. Άνοιξε την εφαρμογή και αναζήτησε το Spotify++ και κατέβασε την εφαρμογή.
  6. Μόλις η εφαρμογή κατέβει, είσαι έτοιμος και έχεις την δυνατότητα να ακούς το Spotify Premium δωρεάν, με όλα του τα χαρακτηριστικά.

Αν χρησιμοποιείς Android συσκευή, τότε μπορείς να κατεβάσεις την APK εφαρμογή του Spotify++ από το παρακάτω κουμπί.

Το Spotify++ έχει καταργηθεί και στην θέση του βρήκα το Spotify MOD APK και την Unlocked έκδοση της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να εγγυηθώ για την λειτουργικότητα και την ασφάλεια καμίας από τις δύο εφαρμογές.


Εσύ κατάφερες να χρησιμοποιήσεις το Spotify Premium δωρεάν; Και αν ναι, ποιος από τους παραπάνω τρόπους ήταν ο καλύτερος για εσένα; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Featured Image Credits: Omid Armin στο Unsplash

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

1 σκέψη στο “Πως να αποκτήσεις το Spotify Premium δωρεάν”

Σχολιάστε