Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Cyfe – Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και τα στατιστικά συνήθεια

Share

Καιρό ήθελα να αναφερθώ στο Cyfe, ένα εργαλείο που με έχει βοηθήσει τα τελευταία χρόνια να κρατάω οργανωμένα τα πάντα σε μια σελίδα. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι bloggers αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με την οργάνωση και τον ελεύθερο χρόνο που μας απομένει για το blog μας. Ως εκ τούτου, η χρήση μερικών εργαλείων και υπηρεσιών μπορεί να μας σώσει πολύ χρόνο.

Για εσένα που δεν το γνωρίζεις, το Cyfe είναι ένα online εργαλείο το οποίο σου παρέχει τη δυνατότητα να βάλεις τις πιο σημαντικές υπηρεσίες του blog σου σε μια σελίδα και να τις κοιτάς από εκεί. Για παράδειγμα, από το προφίλ μου στο Cyfe έχω την ικανότητα να κοιτάω απευθείας πόσο online κόσμο έχει το blog μου, πόσα χρήματα έβγαλα, πόσους συνδρομητές έχω στο newsletter μου, από που με βρίσκει ο κόσμος (Google Analytics), πως τα πάει το Instagram μου, οι Facebook σελίδες μου και πάει λέγοντας.

Cyfe - Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και τα στατιστικά ζωή
Image Credits: Cyfe.com

Το Cyfe μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας εντελώς δωρεάν, αλλά έχει και ένα συνδρομητικό πακέτο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες (όπως εγώ για παράδειγμα). Το συνδρομητικό πακέτο, το οποίο ουσιαστικά σου παρέχει τη δυνατότητα να βάλεις απεριόριστα widgets και να έχεις πολλαπλούς πίνακες με διάφορα blogs, κοστίζει 19 δολάρια μηνιαίως ή 168 δολάρια ετησίως (με 20% έκπτωση).

Παρόλα αυτά, έχεις τη δυνατότητα να προσκαλέσεις φίλους να κάνουν εγγραφή (κάτι σαν affiliate) και με κάθε φίλο που εγγράφετε στην υπηρεσία, έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ένα επιπλέον widget. Στο τέλος, αν δεν κάνω λάθος, όταν συμπληρώσεις όλους τους affiliate χρήστες που προσκάλεσες, σου παρέχετε και έκπτωση για το συνδρομητικό πακέτο.

Cyfe - Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και τα στατιστικά ζωή
Image Credits: Cyfe.com

Πάμε να δούμε όμως τι μπορείς να κάνεις με το Cyfe και γιατί αποφάσισα να αφιερώσω στην υπηρεσία ένα ολόκληρο άρθρο και να σε κουράσω για άλλη μια φορά με τα blogging εργαλεία μου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Cyfe

Τα παρακάτω χαρακτηριστικά είναι ουσιαστικά αυτά που μπορείς να βάλεις στο προφίλ σου ώστε να παρακολουθείς τα στατιστικά και τις υπηρεσίες του blog σου. Υπάρχουν πολλά περισσότερα, αλλά από τον παρακάτω πίνακα μπορείς να δεις τα πιο γνωστά:

[wpsm_comparison_table id=”1″ class=”hover-col1 “]

Όπως μπορείς να καταλάβεις από τον παραπάνω πίνακα, το Cyfe είναι μια υπηρεσία που καλύπτει όλα τα blogging εργαλεία που θα χρειαστείς. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε κάθε υπηρεσία για να κοιτάς τα στατιστικά του blog σου. Μέσα από μια σελίδα θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τα κέρδη του blog σου, την επισκεψιμότητα, τη πρόοδο του SEO και πάει λέγοντας.

Cyfe Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και τα στατιστικά ζωή 5
Image Credits: Cyfe.com

Σημαντικό ρόλο παίζουν φυσικά και τα στατιστικά από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς μπορείς να συνδέσεις τη Facebook σελίδα σου, το Pinterest, το Twitter, το LinkedIn, το Google+ και πολλά ακόμα.

Cyfe - Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και τα στατιστικά ζωή
Image Credits: Cyfe.com

Εκτός από τη βασική λειτουργία του Cyfe, η οποία είναι να παρακολουθείς τα στατιστικά διάφορων υπηρεσιών, μπορείς επίσης να κάνεις απευθείας δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από συγκεκριμένα widgets, να βάζεις στόχους, ιστορικά δεδομένα, να αλλάξεις τον σχεδιασμό της υπηρεσίας και πολλά ακόμα.

Γενικότερα, είναι μια πολύ ενδιαφέρον υπηρεσία με την οποία μπορείς να οργανώσεις τα πιο σημαντικά στατιστικά του blog σου και να την κρατάς ανοιχτή ως καρφιτσωμένη καρτέλα στον browser.

Διάβασε επίσης: Το Social Warfare είναι το social sharing plugin που έψαχνες τόσο καιρό

Εσύ δοκίμασες το Cyfe; Κι αν ναι, πως σου φάνηκε; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω. Αν έχεις κάποιο blogging εργαλείο που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει τους υπόλοιπους bloggers, άφησε το κι αυτό να το κοιτάξουμε.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;