Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Το Social Warfare είναι το social sharing plugin που έψαχνες τόσο καιρό

Share

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Social Warfare είναι ένα (από τα πολλά) social sharing WordPress πρόσθετο, και είναι το μοναδικό που προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε blogger. Αν και είχα ως σκοπό να γράψω ένα άρθρο με τα δημοφιλέστερα δωρεάν και επί πληρωμής social sharing πρόσθετα του WordPress, αποφάσισα να αφοσιωθώ πρώτα σε αυτό που χρησιμοποιώ ο ίδιος και μετά σε όλα τα υπόλοιπα.

Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει το Monarch, το AddThis και το Easy Social Share Buttons (αναφέρομαι σε επί πληρωμής πρόσθετα αυτή την στιγμή), αλλά το μόνο που με βόλεψε καλύτερα μέχρι σήμερα, εμένα και εκατοντάδες άλλους επαγγελματίες bloggers, είναι το Social Warfare. Ίσως σε αυτό ευθύνεται η απλότητα των κουμπιών του, ίσως οι επιλογές και τα εργαλεία που παρέχει, ή ίσως και η τιμή του.

Επέλεξα να χρησιμοποιήσω το Social Warfare για πολλούς λόγους (τους οποίους αναφέρω παρακάτω), και ήταν το τελευταίο social sharing πρόσθετο το οποίο θα τέσταρα – τελευταίο και καλύτερο απ’ ότι φαίνεται. Προηγουμένως χρησιμοποιούσα το Easy Social Share Buttons αλλά δυστυχώς κάτι δεν μου καθόταν καλά με τη μέτρηση του στις δημοσιεύσεις (το counter δηλαδή) και σε μερικά από τα στυλ που παρείχε.

Γιατί αποφάσισα να συνεχίζω να πληρώνω το Social Warfare

Social Warfare Pro

Αρχικά, μου κέντρισε το ενδιαφέρον που αρκετοί από τους bloggers που ακολουθώ χρησιμοποιούν σε όλα τους τα blogs μόνο αυτό το πρόσθετο. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα παρόμοια πρόσθετα σαν το Social Warfare εκεί έξω, γιατί όλοι χρησιμοποιούν μόνο αυτό; Αν το συνδυάσεις με τα στυλ και τις επιλογές που παρέχει το Monarch, θεωρούσα πως είχε φτωχή γκάμα εργαλείων. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν μια δοκιμή, οπότε το αγόρασα και από τα πρώτα κιόλας λεπτά το αγάπησα.

Αρχικά, είναι φθηνό. Για την ακρίβεια, είναι πολύ φθηνό. Αν το συγκρίνεις με όλα τα ανταγωνιστικά πρόσθετα, το Social Warfare κοστίζει μόλις 29 δολάρια το χρόνο για ένα blog, 135 δολάρια για 5 blogs ή 250 δολάρια για 10 blogs. Πολλά από τα προηγούμενα πρόσθετα που δοκίμασα, έπρεπε είτε να πληρώνω πάνω από 50-100 δολάρια το χρόνο, είτε πάνω από 10 δολάρια το μήνα. Άλλα πρόσθετα σου δίνονται δωρεάν, αλλά για να έχεις πρόσβαση στις υπόλοιπες ρυθμίσεις τους πρέπει να πληρώσεις.

Διάβασε επίσης:

Εκτός από την τιμή του, τα κουμπιά των δημοσιεύσεων (social buttons) φορτώνουν απίστευτα γρήγορα και είναι βελτιστοποιημένα για κάθε οθόνη και συσκευή. Μπορείς επίσης να αλλάξεις τα χρώματα των κουμπιών, να δημιουργήσεις τα δικά σου, ή να διαλέξεις από τα 75 διαφορετικά σε σύνολο στυλ που παρέχει. Το πρόσθετο παρέχει επίσης έξτρα εργαλεία όπως Click-To-Tweet, Custom Tweets, Twitter Cards, Δημοφιλή Άρθρα (για τη πλευρική στήλη – sidebar), Προστασία Άρθρων, Πρόγραμμα αναλυτικών και επιτρέπει third party πρόσθετα. Με λίγα λόγια, με ένα πρόσθετο δεν χρειάζεσαι 3-4 άλλα πρόσθετα, και όπως έχω ξανά γράψει στο παρελθόν, όσο λιγότερα πρόσθετα έχεις τόσο το καλύτερο.

Η ιστοσελίδα του πρόσθετου παρέχει επίσης και μια σελίδα για τους χρήστες που θέλουν να γίνουν Affiliates στην υπηρεσία. Οι σύνδεσμοι σε αυτό το άρθρο για παράδειγμα είναι όλοι με το affiliate σύνδεσμο που μου δόθηκε μετά την εγγραφή μου. Αν αρκετοί από τους αναγνώστες σου πραγματοποιήσουν αγορά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα χρήματα για να ανανεώσεις τη συνδρομή σου για άλλον ένα χρόνο ή και περισσότερο.

Εσύ ποιο social sharing πρόσθετο χρησιμοποιείς στο blog σου;

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.

5 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
5 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Top Σε Ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;

Το Social Warfare είναι ένα εκπληκτικό social sharing πρόσθετο για κάθε blogger που χρησιμοποιεί WordPress και θέλει ένα αξιόπιστο, γρήγορο και όμορφα σχεδιαστικά πρόσθετο για να διευκολύνει τους αναγνώστες του να δημοσιεύουν τα περιεχόμενα του.Το Social Warfare είναι το social sharing plugin που έψαχνες τόσο καιρό