Μεταφορά χρημάτων από PaySafe σε PayPal

Πριν από λίγες ημέρες ο κολλητός μου έδωσε μια Paysafe κάρτα από την οποία ήθελε να μεταφέρει τα χρήματα του στον PayPal λογαριασμό του. Μη γνωρίζοντας για το πως πραγματοποιείται μια τέτοια μεταφορά, αποφάσισα να ψαχτώ λίγο πέφτοντας σε αρκετά άρθρα τα οποία υποστήριζαν πως ναι μεν γίνεται η μεταφορά από διάφορες υπηρεσίες, ναι μεν σου κρατάνε μεγάλα ποσά ενώ αρκετές μπορεί να μην σου τα επιστρέψουν ποτέ.

Δυστυχώς, το να πάρεις το ρίσκο να χρησιμοποιήσεις κάποια από αυτές δεν αξίζει αφού όχι απλά μπορούν να κρατήσουν τα χρήματα σου, αλλά είναι αδύνατον ακόμη και για την ίδια την PaySafe να σου επιστρέψει τα χρήματα. Με λίγα λόγια, τα αποχαιρετάς μια για πάντα. Οπότε αποφάσισα να δω τι έχει να πει η ίδια η εταιρεία. Επικοινώνησα με την Paysafe και ρώτησα με ποιον τρόπο γίνεται να μου επιστραφούν τα χρήματα, είτε στον PayPal λογαριασμό μου είτε στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Δεν έλαβα καμία απάντηση από την εταιρεία.

Paysafe to Paypal

Μετά από συνεχές ψάξιμο κατάλαβα πως οι δύο εταιρείες δεν συνεργάζονται για συναλλαγές χρημάτων, οπότε είτε θα ρισκάρεις σε μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων από Paysafe σε PayPal είτε δίνεις την Paysafe κάρτα σου σε κάποιον που έχει PayPal λογαριασμό και την θέλει και σου δώσει το ανάλογο ποσό. Ειδάλλως, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μια προσπάθεια να επικοινωνήσεις κι εσύ με την Paysafe ή να ξοδέψεις τα χρήματα της κάρτας σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που υποστηρίζει την εταιρεία.

Ασφαλές μεταφορά από Paysafe σε Paypal

Ενημέρωση (26/04/2016): Υπάρχει τρόπος να μεταφέρετε τα χρήματα της Paysafe κάρτα σας στον Paypal λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών.

  1. Κάνε δωρεάν εγγραφή στο paysafecard.
  2. Παράγγειλε online μια paysafecard MasterCard.
  3. Πρόσθεσε την paysafecard MasterCard ως μέσο πληρωμής στον λογαριασμό σου στο PayPal.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από την εταιρεία:

Μετά την παραγγελία, η paysafecard MasterCard σάς αποστέλλεται ταχυδρομικά εντός 5 έως 10 ημερών. Προσοχή: Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας χρεώνεται ένα ετήσιο τέλος ύψους 9,90 EUR απευθείας στον λογαριασμό σας στο my paysafecard.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω διαδικασία μπορείς να διαβάσεις από εδώ.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης είναι ο διαχειριστής του Inkstory και ειδικεύεται στη γραφή αναλυτικών οδηγών για το Blogging, το Vlogging, το Podcasting, το SEO και το WordPress. Το πάθος του για το blogging ξεκίνησε κάπου στα τέλη του 2006, όπου άνοιξε το πρώτο του blog και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Web Designing και Development.
Social Media:

4 σκέψεις στο “Μεταφορά χρημάτων από PaySafe σε PayPal”

  1. Προς το παρόν δεν ισχύει για την Ελλάδα..
    https://www.paysafecard.com/el-gr/sychnes-erotiseis/order-paysafecard-mastercard/

    Επίσης αναφέρεις ότι “Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας χρεώνεται ένα ετήσιο τέλος ύψους 9,90 EUR”. Αυτό το ποσό δεσμεύεται από το υπόλοιπο σου κάθε 1 χρόνο χρήσης της κάρτας ή είναι χρέωση εφάπαξ?

    Απάντηση

Σχολιάστε