Πως να δεις πόσα ένσημα έχεις εύκολα και γρήγορα

Πως να δεις πόσα ένσημα έχεις εύκολα και γρήγορα (2022)

Αν βαρέθηκες να παίρνεις τον λογιστή σου κάθε φορά που θέλεις να δεις πόσα ένσημα έχεις μαζέψει συνολικά, μέσα από αυτό τον οδηγό θα βρεις όλα τα βήματα για να βλέπεις τα ένσημα που έχεις εύκολα, γρήγορα και σε λιγότερο από 5 λεπτά – αρκεί να γνωρίζεις τα στοιχεία του TAXISNET ώστε να συνδεθείς στο Gov.gr.

Για να μπορέσεις να δεις πόσα ένσημα έχεις μαζέψει συνολικά είτε όλα τα χρόνια που εργάζεσαι, είτε ακόμα και για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, θα χρειαστείς τα παρακάτω στοιχεία:

 1. Τα στοιχεία του TAXISNET.
 2. Αριθμό ΑΦΜ (ατομικό ή για επιχειρήσεις).
 3. Αριθμό ΑΜΜΑ.

Στην περίπτωση που δεν έχεις τα στοιχεία σύνδεσης του TAXISNET, θα χρειαστεί να τα ζητήσεις από τον λογιστή σου. Χωρίς αυτά δεν θα μπορέσεις να συνδεθείς στο Gov.gr ώστε να ελέγξεις πόσα ένσημα έχεις.

Πως να δεις πόσα ένσημα έχεις μαζέψει από το Gov.gr με τα στοιχεία του TAXISNET ή Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Ε.Α.Ο. από τον υπολογιστή ή το κινητό σου εύκολα και γρήγορα.

 1. Συνδέσου στο Gov.gr με τα στοιχεία του TAXISNET

  Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης (ΕΦΚΑ - GOV)

  Επισκέψου το Efka.Gov.gr και στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή “Είσοδος στην υπηρεσία” που βρίσκεται λίγο παρακάτω.

 2. Κάνε σύνδεση με τους κωδικούς TAXISNET, Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Ε.Α.Ο.

  Πως να δω τα ένσημα μου στο Gov με τα στοιχεία TAXISNET

  Αν έχεις διαθέσιμους τους κωδικούς του TAXISNET, τότε κάνε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια στο TAXISNET“. Αν έχεις τους κωδικούς Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Ε.Α.Ο., συμπλήρωσε τους στα διαθέσιμα πεδία. Αν επιλέξεις να συνδεθείς με τους κωδικούς TAXISNET θα μεταφερθείς στην επόμενη σελίδα απ’ όπου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις το όνομα χρήστη και το κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια να κάνεις κλικ στην επιλογή “Συνέχεια” και “Επιλογή” για να συνεχίσεις.

 3. Συμπλήρωσε το Α.Φ.Μ. και το Α.Μ.Κ.Α.

  Σύνδεση χρήστη στο TAXISNET για ένσημα

  Αν εργάζεσαι σε μια επιχείρηση, τότε συμπλήρωσε το Α.Φ.Μ. και το Α.Μ.Κ.Α. στην καρτέλα “Ασφαλισμένος” και στη συνέχεια κάνε κλικ στο κουμπί “Είσοδος“. Αν αφορά κάποια επιχείρηση / πολίτη, τότε κάνε κλικ στην καρτέλα “Επιχείρηση/Πολίτης” και συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία.

 4. Επέλεξε για ποιες ημερομηνίες θέλεις να τα δεις τα ένσημα που έχεις

  Πως να δεις πόσα ένσημα έχεις εύκολα και γρήγορα (2022)

  Μόλις συνδεθείς στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή “Πατήστε εδώ για την εμφάνιση του λογαριασμού σας” ώστε να μεταφερθείς στην επόμενη σελίδα. Από εκεί, επέλεξε για ποιους μήνες και χρονιές θέλεις να δεις τα ένσημα που έχεις και στη συνέχεια κάνε κλικ στο κουμπί “Έκδοση λογαριασμού“. Η ιστοσελίδα θα ανοίξει αυτόματα ένα PDF αρχείο που περιλαμβάνει όλα τα ένσημα που έχεις για τους μήνες και τις χρονιές που επέλεξες.


Μπορείς να ακολουθείς τα ίδια βήματα κάθε φορά που θα θέλεις να βλέπεις πόσα ένσημα έχεις διαθέσιμα. Αν σου εμφανίσει κάποιο σφάλμα κατά τη διάρκεια, μπορείς είτε να περιμένεις λίγες ώρες για να δεις μήπως πρόκειται για προσωρινό πρόβλημα με την υπηρεσία, είτε ακόμα και να το αναφέρεις στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Τα ένσημα θα εμφανιστούν σε ένα PDF αρχείο, το οποίο θα έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις σε κάθε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων σε σταθερούς υπολογιστές, laptops, κινητά και tablets. Αν όμως συμβεί κάτι και δεν ανοίγει το αρχείο, μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν προγράμματα όπως το Adobe Acrobat Reader για να προβάλεις PDFs. Αν το πρόγραμμα δεν σε βοηθήσει, έλεγξε τη λίστα με τα καλύτερα προγράμματα για επεξεργασία PDF αρχείων.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε