Κατέβασμα βίντεο από το YouTube εντελώς δωρεάν

Κατέβασμα βίντεο από το YouTube εντελώς δωρεάν

Αν ψάχνεις συνεχώς εύκολους τρόπους για κατέβασμα βίντεο από το YouTube εντελώς δωρεάν, ή ακόμα και MP3 μουσική, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα, καθώς περιλαμβάνει τις καλύτερες ιστοσελίδες (ή online converters) για να μετατρέπεις και να κατεβάζεις βίντεο και μουσική από το YouTube στον υπολογιστή σου.

Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες και προγράμματα που σου επιτρέπουν να κατεβάζεις βίντεο και μουσική από το YouTube εντελώς δωρεάν, και μέσα από αυτό το άρθρο θα δούμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές μας.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για κατέβασμα βίντεο από το YouTube

Οι παρακάτω ιστοσελίδες χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως και σου παρέχουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κατεβάζεις βίντεο από το YouTube. Έχε κατά νου πως αρκετές από αυτές τις ιστοσελίδες λειτουργούν online, που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα, ενώ ορισμένες προβάλλουν και ιδιαίτερα εκνευριστικές διαφημίσεις (παρόλα αυτά θα αναφέρω ποιες είναι αυτές).

1. Flvto

Κατέβασμα βίντεο από το YouTube εντελώς δωρεάν - Flvto

Ο λόγος που βάζω πρώτο στην λίστα το Flvto είναι επειδή όχι απλά λειτουργεί ως online μετατροπέας, αλλά κάνει το κατέβασμα βίντεο από το YouTube υπόθεση δευτερολέπτων. Η ιστοσελίδα παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα και ένας αρχάριος χρήστης και σου επιτρέπει να μετατρέψεις ένα YouTube βίντεο σε μορφή MP4, MP4 HD, AVI, AVI HD και MP3. Όπου υπάρχει η λέξη “HD” σημαίνει υψηλής ποιότητας. Το MP4 και το AVI είναι μορφές βίντεο, ενώ το MP3 είναι μορφή κομματιών. Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης και ένα πρόγραμμα που μπορείς να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις (αποκλειστικά για Windows) και μέσα από αυτό σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέπεις τα YouTube βίντεο σε περισσότερες διαφορετικές μορφές αρχείων (όπως WAV, AAC, MOV, WMV, WMA και πάει λέγοντας.


2. ClipConverter

Κατέβασμα βίντεο από το YouTube εντελώς δωρεάν

Το ClipConverter μπορεί να μην έχει τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό που θα βρεις, αλλά είναι από τις καλύτερες online υπηρεσίες για κατέβασμα βίντεο από το YouTube. Για την ακρίβεια, με το ClipConverter θα έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις βίντεο σε .MP4, .AVI, .3GP, .MOV, .MKV, αλλά και σε μορφές .MP3, .M4A και .AAC. Ουσιαστικά, μόλις επικολλήσεις τον σύνδεσμο από το βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις, η υπηρεσία σου επιτρέπει να επιλέξεις και την ποιότητα με την οποία θέλεις να κατέβει.


3. y2mate

y2mate

Το είναι μια εξίσου καταπληκτική λύση για όσους δεν θέλουν να χάνουν χρόνο με το κατέβασμα βίντεο από το YouTube. Ουσιαστικά, απλά αντιγράφεις τον σύνδεσμο ενός βίντεο, τον κάνεις επικόλληση μέσα στο πεδίο που σου παρέχεται και επιλέγεις σε τι μορφή θέλεις να το κατεβάσεις. Το y2mate παρέχει και μορφές για υψηλή ποιότητα βίντεο (ως .MP4 μορφή) αλλά και για μουσική (ως .MP3 μορφή στα 128kbps).


4. OnlineVideoConverter

OnlineVideoConverter

Με το OnlineVideoConverter θα έχεις την δυνατότητα να μετατρέψεις κάθε YouTube βίντεο και στη συνέχεια να το κατεβάσεις σε μια από αυτές τις μορφές: MP3, AAC, OGG, M4A, WMA, FLAC, WAV, MP4, AVI, MOV, MPG, FLV, WMV, και M4V. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ίσως μια από τις παλαιότερες του είδους, αλλά το τελευταίο διάστημα άρχισα να παρατηρώ ορισμένες εκνευριστικές διαφημίσεις οι οποίες σε πετάνε σε διαφορετικές ιστοσελίδες ή εμφανίζουν pop-up παράθυρα. Σε πολλές περιπτώσεις όπου πήγαινα να μετατρέψω ένα βίντεο μου εμφάνιζε σφάλμα, αναφέροντας πως κάτι πήγε στραβά, ενώ η μετατροπή του σίγουρα δεν είναι από τις γρηγορότερες. Ίσως το μοναδικό καλό που έχει η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι το γεγονός πως παρέχεται και στα ελληνικά, οπότε για κάποιον που δεν γνωρίζει αγγλικά θα του είναι ιδιαίτερα πιο εύκολο και βολικό.


Πως κατεβάζω βίντεο από το YouTube;

Για να κατεβάζεις εντελώς δωρεάν βίντεο από το YouTube, απλά αντέγραψε τον σύνδεσμο από το βίντεο της επιλογής σου και επικόλλησε τον στο πεδίο μετατροπής που παρέχει το κάθε online converter εργαλείο.

Διάβασε επίσης: Πως να χρησιμοποιήσεις δωρεάν τα Microsoft Office μέσω του Web

Εσύ ποιες από τις παραπάνω ιστοσελίδες προτιμάς περισσότερο για να κατεβάζεις βίντεο και μουσική από το YouTube; Γνωρίζεις κάποια καλή που ξέχασα να προσθέσω στη λίστα παραπάνω; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου και τις προτάσεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Featured Image Credits: Freestocks.org στο Pexels

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

6 σκέψεις στο “Κατέβασμα βίντεο από το YouTube εντελώς δωρεάν”

  • Καλησπέρα Άρη, πρώτα απ’ όλα θα μπορούσες να είσαι πιο ευγενικός με το σχόλιο σου. Μπορεί είτε να έπεσες πάνω σε κάποια διαφήμιση, είτε να χρησιμοποίησες μια υπηρεσία που παρέχει κάποιον περιορισμό. Χρησιμοποίησε κάποια άλλη υπηρεσία που σου επιτρέπει να κατεβάζεις απεριόριστα κομμάτια ή βίντεο.

   Απάντηση
 1. Πριν ανεβάσετε προτάσεις καλό θα ήταν να ελέγχετε αν είναι δωρεάν η όχι. Έχει δίκιο ο ARIS. Όλοι έχετε γίνει ειδικοί άλλα κανένα δεν είναι δωρεάν. Ανεβάστε μια πρόταση που όντως είναι δωρεάν και δεν έχει περιορισμούς. Διαφορετικά δικαιολογημένα θα τα ακούτε. Ενα πρόγραμμα και καλό. Δεκαπέντε έχω κατεβάσει ” δωρεάν” αλλά μόνο δωρεάν δεν είναι και μας σπάνε τα νεύρα. Μόνο ενα μπορείτε να δημοσιεύσετε. Αν όχι τότε μην προτείνετε γιατί θα νομίζουν ότι έχετε συμφέρον.

  Απάντηση
 2. Γεια σας, καλά όλα για ΑΡΧΗ, εκ των υστέρων πληρώνεις και όχι μόνο, όπως εγώ, που έχω πληρώσει σε 2 μάλιστα από αυτά που προτείνετε υποτίθεται για απεριόριστη χρήση και τώρα 6 μήνες μετά, δεν αναγνωρίζει το κλειδί ενεργοποίησης και παρ΄όλο που έχω επικοινωνήσει και μου έχουν δώσεο οδηγίες,είναι μία μεγάλη ΑΠΑΤΗ, ΟΛΑ!!!!!!!!!!

  Απάντηση
  • Λυπάμαι για την εμπειρία που είχες Μαρία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, σου έστειλαν καινούργιο κλειδί ενεργοποίησης και δεν λειτουργεί ούτε αυτό; Τους ενημέρωσες πως δεν λειτουργεί το καινούργιο που σου έστειλαν; Μια δωρεάν αξιόπιστη εναλλακτική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το vDownloader, το οποίο ωστόσο είναι πρόγραμμα για Windows. Η δωρεάν έκδοση του πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως.

   Απάντηση

Σχολιάστε