5 Ιστοσελίδες με Live Web Κάμερες στην Ελλάδα

5 Ιστοσελίδες με Live Web Κάμερες στην Ελλάδα

Αν σου αρέσει να παρακολουθείς διαφορετικές πόλις της Ελλάδας μέσα από live web κάμερες, τότε οι παρακάτω ιστοσελίδες θα σου προσφέρουν 24/7 ασταμάτητο live feed από εκατοντάδες διαφορετικές περιοχές της χώρας μας.

Επιπλέον, θα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς live ροές από εκατοντάδες άλλες χώρες και μέρη του πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένων από πανέμορφα τοπία, από πλοία και αεροδρόμια, μέσα σε μπαράκια και εμπορικά καταστήματα, καθώς επίσης και για πολλούς άλλους δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

1. Skyline Webcams

Skyline Webcams

Το Skyline Webcams είναι αναμφισβήτητα μια απ’ τις καλύτερες ιστοσελίδες που μπορείς να επισκεφτείς και να μείνεις εκεί για αρκετές ώρες. Έως και αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, το Skyline Webcames παρέχει live web κάμερες τόσο στην Ελλάδα, όσο και για 52 άλλες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν με άνεση live web κάμερες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το Skyline Webcams Premium κοστίζει μόλις 9,50€ ετησίως και σου παρέχει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, έναν διαδραστικό χάρτη, πρόσβαση στην κοινότητα και τη διαθέσιμη συνομιλία (chat), μια λίστα αγαπημένων και μια μηχανή αναζήτησης.

2. World Live Camera

World Live Camera

Αν σου αρέσει να παρακολουθείς από live web κάμερες μέρη σε διάφορα σημεία του κόσμου, μα κυρίως σε δημοφιλείς προορισμούς, τότε το Word Live Camera είναι μια εξαιρετική ιστοσελίδα με πληθώρα επιλογών. Αν και η ιστοσελίδα δεν παρέχεται στα ελληνικά, το περιβάλλον είναι εύκολο στην πλοήγηση και έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα να παρακολουθείς εκατοντάδες περιοχές με γρήγορα και εύκολα.

Έως και αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, το Word Live Camera παρέχει live web κάμερες σε περισσότερες από 200 χώρες, με καινούργιες περιοχές και κάμερες να προστίθενται κάθε βδομάδα. Για να παρακολουθείς ακόμη περισσότερα μέρη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κατηγορίες της ιστοσελίδας, στις οποίες θα βρεις live web κάμερες με ζώα, σε μπαράκια, σε πλοία, με πανέμορφα τοπία, σε παραλίες, σε αθλητικά μέρη, σε πισίνες και πολλά ακόμη.

3. EarthCam

EarthCam

Το EarthCam ιδρύθηκε το 1996 και αυτή την στιγμή η εταιρεία εδρεύει στο βόρειο Νιου Τζέρσεϋ και έχει άλλα 12 γραφεία παγκοσμίως. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, “Το Earthcam υπάρχει για να ενθαρρύνει την εξερεύνηση, να προωθήσει την ανακάλυψη και να συνδέσει τους ανθρώπους μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας με live κάμερες”. Μάλιστα, η ιστοσελίδα παρέχει για αρκετές τοποθεσίες live streaming, time-lapse βίντεο και 360° Capture Reality για εταιρικούς πελάτες και κυβερνητικούς οργανισμούς σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν θα βρεις αρκετές live web κάμερες στην Ελλάδα, το EarthCam παρέχει ζωντανή ροή για μερικά από τα δημοφιλέστερα σημεία του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των Times Square, Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, Άγαλμα της Liberty, Miami Beach, Bourbon Street, Temple Bar στο Δουβλίνο, τον Πύργο CN, την Ατλαντίδα του Palm Dubai και το Abbey Road Crossing στο Λονδίνο.

4. WebCamTaxi

WebCamTaxi

Η πρώτη κάμερα του WebCamTaxi βγήκε live πίσω στο 1999. Σήμερα, η ιστοσελίδα παρέχει περισσότερες από 3,000 live web κάμερες σε ολόκληρο τον κόσμο, και συνεχίζει να μεγαλώνει παρέχοντας ολοένα και περισσότερες καθώς περνάει ο καιρός. Πολλές από τις live web κάμερες του WebCamTaxi λειτουργούν επίσης μέσω του YouTube, που σημαίνει πως θα απολαμβάνεις τον κλασικό και γνώριμο video player.

Τον Φεβρουάριο του 2022, το Webcamtaxi.com είχε 2.59 εκατομμύρια προβολές στις live web κάμερες του μέσα σε μόλις 24 ώρες. Πολλές από αυτές τις προβολές εμφανίστηκαν κυρίως σε κάμερες στην Ουκρανία. Στο WebCamTaxi θα βρεις επίσης μια πληθώρα επιλογών, από παραλίες, τοπία, πόλις, ζώα, αεροδρόμια και μπαράκια, έως και 24/7 live ροή για να παρακολουθείς γάτες να παίζουν, να τρώνε και να κοιμούνται.

5. YouTube

YouTube Live Videos

Το YouTube δεν είναι μόνο η δημοφιλέστερη πλατφόρμα για φιλοξενία και παρακολούθηση βίντεο, αλλά και το ιδανικό μέρος για να παρακολουθείς εκατοντάδες χιλιάδες live ροές, μεταξύ τους και πόλις, περιοχές, καταστήματα, γνωστούς δρόμους και οδούς και πολλά πολλά ακόμη. Υπάρχουν αρκετά Κανάλια που παρέχουν live web κάμερες στο YouTube, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις σωστά.

Για να βλέπεις μόνο τα live βίντεο, κάνε μια αναζήτηση στο YouTube όπως Αθήνα ή Live in Athens και από τα φίλτρα των αποτελεσμάτων, επέλεξε κάτω από την ενότητα “Λειτουργίες” να εμφανίζονται μόνο τα “Ζωντανά“. Με αυτό τον τρόπο δεν θα βρίσκεις εκατομμύρια βίντεο, αλλά μόνο οτιδήποτε υπάρχει live. (Μπορείς να βρεις τις οδηγίες από την παρακάτω εικόνα).

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε