Πως να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5

Πως να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5

Αν και το GTA 5 είναι παρέχει μια καταπληκτική online εμπειρία, τα Solo Public Session είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μαζεύεις χρήματα κάνοντας ένα σωρό διαφορετικές δουλειές χωρίς να έχεις πάνω απ’ το κεφάλι σου όλους τους υπόλοιπους online παίκτες.

Δεν μπορώ καν να μετρήσω τις φορές όπου κατά τη διάρκεια μιας δουλειάς στο GTA 5, προσπαθώντας απεγνωσμένα να μαζέψω λίγα παραπάνω χρήματα – καθώς με αυτά κάνεις τα πάντα στο παιχνίδι – ανατιναζόταν το αυτοκίνητο που μόλις είχα κλέψει. Άλλες φορές, λίγο προτού παραδώσω ένα αυτοκίνητο, απλά ερχόταν κάποιος και με ανατίναζε, ή με σκότωνε και έκλεβε το αυτοκίνητο. Πόσο, μα πόσο εκνευριστικό μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι όταν οι online παίκτες σε αυτό δεν σε αφήνουν σε ησυχία;

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου θέλεις απλά να απολαύσεις το αγαπημένο σου παιχνίδι, μαζεύοντας χρήματα με άνεση, χωρίς να πέφτεις σε κάθε τρελαμένο 14χρονο “hacker wanna be” ο οποίος σε σκοτώνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Ξέρεις, περιπτώσεις που απλά οδηγείς και ξαφνικά έχεις ανατιναχτεί.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστή

Για να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά, υπάρχει ένα κολπάκι που μπορείς να κάνεις για να μπαίνεις σε Solo Public Session στο GTA 5 και να κάνεις όσα έκανες μέχρι τώρα, αλλά χωρίς άλλους παίκτες στο session σου. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη και θα εξηγήσω πως γίνεται στα Windows 10.

Πως να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5 από τα Windows 10

Πως να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5

Άνοιξε το παιχνίδι

Αρχικά, τρέξε το παιχνίδι.

Συνδέσου online

Σιγουρέψου πως έχεις συνδεθεί σε ένα online session με άλλους παίκτες.

Πάτα Alt + Ctrl + Delete

Πάτα το Alt + Ctrl + Del για να ανοίξεις τις ρυθμίσεις του λειτουργικού.

Μπες στη διαχείριση εργασιών

Κάνε κλικ στην “Διαχείριση εργασιών” που βρίσκεται στο τέλος.

Πάνε στην καρτέλα Επιδόσεις

Μπες στην καρτέλα “Επιδόσεις” απ’ όπου θα βρεις τα στατιστικά του επεξεργαστή, της μνήμης, του δίσκου κ.α.

Κάνε κλικ στο Άνοιγμα εποπτείας πόρων

Στο παραθυράκι τέρμα κάτω αριστερά, κάνε κλικ στα μπλε γράμματα που γράφουν “Άνοιγμα εποπτείας πόρων”.

Κάνε Αναστολή διεργασίας του GTA 5

Βρες στη λίστα προγραμμάτων το GTA 5 (θα βρίσκεται λογικά σε υψηλή θέση καθώς καταναλώνει αρκετούς πόρους) και κάνε δεξί κλικ και “Αναστολή διεργασίας”.Πως να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5

Κάνε Συνέχιση διεργασίας του GTA 5

Περίμενε 10-15 δευτερόλεπτα και ξανά κάνε δεξί κλικ και επέλεξε το “Συνέχισε διεργασίας”.Πως να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5

Μπες στο παιχνίδι

Ξανά μπες στο παιχνίδι και θα δεις ένα σωρό μηνύματα να εμφανίζονται στα δεξιά αναφέροντας πως όλοι οι online παίκτες αποσυνδέθηκαν από το session στο οποίο βρίσκεσαι και είσαι πλέον σε Solo Public Session.

Αν δεν δεις όλες τις ειδοποιήσεις πως οι online παίκτες αποσυνδέθηκαν από το session στο οποίο βρίσκεσαι, τότε μπορείς να ανοίξεις τον χάρτη του παιχνιδιού για να σιγουρευτείς πως δεν υπάρχει κανένας παίκτης μέσα.

Πως να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5

Στην περίπτωση όπου συνεχίζουν να υπάρχουν όλοι οι παίκτες στο ίδιο session, ακολούθησε την διαδικασία και περίμενε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω προτού ξανά επιλέξεις την συνέχιση διεργασίας.

Διάβασε επίσης: 5 δωρεάν παιχνίδια σαν το GTA Vice City για το Android

Αν πάλι το παιχνίδι σε πετάξει, τότε ξανά συνδέσου σε ένα online session και όταν ξανά πατήσεις στην αναστολή διεργασίας, περίμενε λιγότερα δευτερόλεπτα. Αν κρατήσεις την αναστολή περισσότερα δευτερόλεπτα απ’ ότι πρέπει, το παιχνίδι θα σε αποσυνδέσει. Αν κρατήσεις την αναστολή διεργασίας λιγότερα δευτερόλεπτα απ’ ότι πρέπει, το παιχνίδι δεν θα σε βάλει σε Solo Public Session.


Εσύ κατάφερες να μπεις σε Solo Public Session στο GTA 5; Και αν όχι, μπορείς να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου και ευχαρίστως να σε βοηθήσω να επιλύσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε