Πως να βάλεις την ελληνική σημαία στο Twitter όνομα σου

Πως να βάλεις την ελληνική σημαία στο Twitter όνομα σου ??

Αν θέλεις να βάλεις την ελληνική σημαία στο Twitter όνομα σου, κάτι το οποίο κάνουν αρκετοί τις τελευταίες ημέρες για να υποστηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την χώρα τους, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Μπες στην ιστοσελίδα του Emojipedia και αντέγραψε το σύμβολο της ελληνικής σημαίας. Μόλις αντιγράψεις το σύμβολο, τότε ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να το επικολλήσεις στο Twitter όνομα σου, είτε από τον υπολογιστή, είτε από το κινητό, είτε και από το tablet.

Οδηγίες για να βάλεις την ελληνική σημαία στο Twitter όνομα σου από τον υπολογιστή:

  1. Πάνε στο προφίλ σου.
  2. Κάνε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία προφίλ“.
  3. Βάλε στο τέλος του ονόματος σου το παρακάτω σύμβολο.
  4. Πάτα αποθήκευση και είσαι έτοιμος.

Οδηγίες για να βάλεις την ελληνική σημαία στο Twitter όνομα σου από το κινητό:

Η διαδικασία για να βάλεις την σημαία στο προφίλ σου από το κινητό ή το tablet είναι ακριβώς η ίδια, αλλά την αναφέρω βήμα προς βήμα παρακάτω.

  1. Άνοιξε την εφαρμογή και πάνε στο προφίλ σου.
  2. Κάνε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία προφίλ“.
  3. Επικόλλησε στο τέλος του ονόματος σου το παρακάτω σύμβολο.
  4. Πάτα αποθήκευση.

Έχε κατά νου πως αν έχεις το Twitter σε dark mode, υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται το παραπάνω σύμβολο όταν το επικολλήσεις, αλλά θα εμφανιστεί η σημαία κανονικά μετά την αποθήκευση.

Διάβασε επίσης: Πως να ενεργοποιήσεις το νέο σχεδιασμό του Facebook

Αν θέλεις να βάλεις κάποιο άλλο εικονίδιο ή σημεία, τότε μπορείς να ψάξεις για περισσότερα στο Emojipedia. Η ιστοσελίδα παρέχει μια τεράστια γκάμα από emoji που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, τόσο στο Twitter που τα υποστηρίζει, όσο και σε ιστοσελίδες ή blogs, forums και πάει λέγοντας.

Για περισσότερες ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν emoji εικονίδια, ρίξε μια ματιά και στο EmojiCopy.

Αν αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα και δεν κατάφερες να προσθέσεις την σημαία ή κάποιο άλλο εικονίδιο στο Twitter όνομα σου, μη διστάσεις να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου και θα χαρώ να σε βοηθήσω περαιτέρω.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε