Ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί: Ιστοσελίδες και εφαρμογές

Ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί: Ιστοσελίδες και εφαρμογές

Υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που μπορείς να ακούσεις, αλλά ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές και ιστοσελίδες από τις οποίες μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς εύκολα και γρήγορα;

Διάβασε επίσης: Ελληνική Τηλεόραση: Δες Live TV δωρεάν από τον υπολογιστή

Μιας και το ραδιόφωνο παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα μέχρι και σήμερα, επί χρόνια καθόμουν και έψαχνα τους καλύτερους τρόπους για να έχω πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς, τόσο σε ελληνικούς όσο και σε ξένους. Είτε είσαι από κινητό, είτε από υπολογιστή, είτε από ένα ξεχασμένο παλιό tablet που με το ζόρι ανοίγει το Facebook, αυτές οι εφαρμογές και οι ιστοσελίδες θα σου λύσουν τα χέρια.

Ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί – Οι καλύτερες ιστοσελίδες

Η παρακάτω λίστα με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς θα ανανεώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα με νέους ελληνικούς και ξένους σταθμούς. Όσοι δεν λειτουργούν θα αφαιρούνται.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΞΕΝΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
E-radio.grInternet-radio.com
Radiofono.grChromaradio.com
Live24.grTunein.com
Radiotower.grOnlineRadioBox.com
Greekradios.grRadio.net
Onradio.grStreema.com

Πως να ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς από τα Windows

Αν δεν θέλεις να ακούς ράδιο από κάποια ιστοσελίδα και θέλεις να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή από το Microsoft Store ή ένα native πρόγραμμα για να ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς, τότε η παρακάτω λίστα θα σε καλύψει απόλυτα.

E-Radio GreeceOdio
TuneInJioSaavn Music & Radio
App RadioOnline Radio – Free Live FM AM
FM RadioRadio – FM AM

Πως να ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς από το Linux

Το Linux έχει αναμφισβήτητα τα καλύτερα προγράμματα για να ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ μπορείς παράλληλα να χρησιμοποιήσεις και κάποια από τις παραπάνω ιστοσελίδες της λίστας. Εναλλακτικά, τα παρακάτω προγράμματα παρέχονται εντελώς δωρεάν και είναι διαθέσιμα σχεδόν για όλες τις Linux διανομές.

Odio (προτείνεται)Radio Tray
Stream Tuner 2Lollypop
ClementineRhythmbox
GuayadequeCurse Radio

Οι καλύτερες ραδιοφωνικές εφαρμογές για Android και iOS

Από την παρακάτω λίστα, οι μισές εφαρμογές περιλαμβάνουν και ελληνικούς αλλά και ξένους σταθμούς. Οι περισσότεροι ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί βρίσκονται αναμφισβήτητα στο e-radio και στις υπόλοιπες που έχουν την λέξη “Greek” ή “Greece” στο όνομα τους.

TuneIn (Android ή iOS)E-Radio (Android ή iOS)
iHeartRadio (Android ή iOS)Pandora (Android ή iOS)
Radio FM (Android)Radio Greece (Android)
Greek Radios (Android)

Υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που μπορείς να ακούσεις, τόσο από ιστοσελίδες, όσο και από προγράμματα ή εφαρμογές. Όπως προανέφερα, οι παραπάνω λίστες θα ανανεώνονται ανά χρονικά διαστήματα με περισσότερες ιστοσελίδες και εφαρμογές, ενώ αν έχεις να μου προτείνεις κάποια, θα χαρώ να την δω στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Featured Image Credits: StockSnap στο Pixabay

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε