Δωρεάν live streaming αγώνες Formula 1

Αν είσαι οπαδός της F1, τότε υπάρχουν ορισμένοι τρόποι στην Ελλάδα με τους οποίους μπορείς να παρακολουθείς επί πληρωμής ή δωρεάν live streaming αγώνες Formula 1, εντελώς νόμιμα και με μεγάλη ευκολία.

Όταν παρακολούθησα για πρώτη φορά το “Formula 1: Drive to Survice” στο Netflix, λάτρεψα στιγμιαία το extreme άθλημα, ενώ γρήγορα μετά την σειρά άρχισα να κοιτάω όλα τα διαθέσιμα βίντεο της F1 στο YouTube. Δυστυχώς, ένα από τα πράγματα που δεν γνώριζα, ήταν για το πως να παρακολουθώ εντελώς δωρεάν live streaming αγώνες Formula 1, με αποτέλεσμα να χάνω τους περισσότερους αγώνες.

Διάβασε επίσης: Sport Zone: Πως να βλέπεις ζωντανά live αγώνες σε υπολογιστή και κινητό

Στο σημερινό άρθρο, θα σου δείξω με ποιους τρόπους μπορείς να παρακολουθείς τους αγώνες της Formula 1, νόμιμα, δωρεάν ή επί πληρωμής και με μεγάλη ευκολία.

Δωρεάν live streaming αγώνες Formula 1

Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να παρακολουθείς δωρεάν live streaming αγώνες Formula 1, αλλά υπάρχει ένας εξαιρετικότατος και πανεύκολος τρόπος, ο οποίος λειτουργεί άψογα σε κάθε συσκευή.

ΕΡΤflix: Πως να βλέπεις δωρεάν online ταινίες και σειρές
Mockup Credits: xvector στο Freepik.com

ΕΡΤflix

Ο πιο εύκολος και δωρεάν τρόπος για να παρακολουθείς όλους τους live αγώνες της Formula 1 είναι μέσω του ΕΡΤflix, της δωρεάν εφαρμογής της ΕΡΤ. Φυσικά, οι αγώνες παίζονται και στο κανάλι της τηλεόρασης σου, αλλά αν δεν έχεις τηλεόραση (όπως και εγώ), τότε μπορείς να τους παρακολουθείς εντελώς δωρεάν μέσω της εφαρμογής.

Για να μην χάνεις ποτέ αγώνα, μπορείς να παρακολουθείς το πρόγραμμα αγώνων της Formula 1 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Τις ίδιες ώρες που ο υπόλοιπος κόσμος θα παρακολουθεί live τους αγώνες, θα τους παρακολουθείς και εσύ μέσω του ΕΡΤflix.


Cosmote TV

Μπορεί ο συγκεκριμένος τρόπος να μην είναι στην πραγματικότητα δωρεάν, αλλά αν είσαι συνδρομητής στο Cosmote TV, τότε θα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς τους αγώνες μέσω της τηλεόρασης σου, ή μέσω της εφαρμογής που παρέχει η εταιρεία για το laptop, PC, smartphone και tablet σου.

Διάβασε επίσης: Live αγώνες σε απευθείας streaming αναμετάδοση – Δωρεάν!

Όπως και με το ΕΡΤflix, έτσι και με το Cosmote TV, όλοι οι αγώνες της Formula 1 θα παίζοντας σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μην χάνεις καμία προσπέραση, κανένα τρακάρισμα και κανένα από τα τελικά σκορ.


Επί πληρωμής live streaming αγώνες Formula 1

Στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεσαι για το αν πληρώνεις για να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου αγώνες, τότε υπάρχει φυσικά και επί πληρωμής συνδρομητικός τρόπος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της F1.

Επί πληρωμής live streaming αγώνες Formula 1
Η αρχική σελίδα της Formula1.com

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Formula1.com έχεις την δυνατότητα να γίνεις συνδρομητής σε ένα από τα δύο διαθέσιμα πακέτα που παρέχουν αυτή την στιγμή.

TV Pro (για live αγώνες)TV Access (μόνο για replays)
Ζωντανή ροή για κάθε track session για όλα τα GPsΠλήρης πρόσβαση σε όλα τα replays και τα highlights των αγώνων
Πρόσβαση σε όλες τις ενσωματωμένες κάμερες των οδηγών και των ομάδωνΠρόσβαση σε όλες τις ενσωματωμένες κάμερες F1
Live αγώνες της F1, F2, F3 και Porsche SupercupΠρόσβαση σε όλα τα replays για αγώνες της F1, F2, F3 και Porsche Supercup
Πλήρης πρόσβαση σε όλα τα replays και τα highlights των αγώνωνΠρόσβαση σε όλο το ιστορικό αγώνων της Formula 1
Πρόσβαση σε όλο το ιστορικό αγώνων της Formula 1
Κόστος: 5.99€ (μηνιαίως)Κόστος: 2.99€ (μηνιαίως)

Παρακολουθήστε όλες τις συνεδρίες της F1 (δωρεάν πρακτικές, προκριματικά και αγώνες) ζωντανά ή κατ ‘απαίτηση από τον υπολογιστή / laptop, από το smartphone ή την tablet συσκευή σου. Η ζωντανή ροή των F2, F3, Porsche Supercup είναι επίσης (πλέον) διαθέσιμη προς όλους.


Εσύ από που παρακολουθείς τους live streaming αγώνες Formula 1; Προτιμάς τις συνδρομητικές υπηρεσίες ή τον δωρεάν τρόπο του ΕΡΤflix; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Featured Image Credits: Hanson Lu στο Unsplash

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.
Social Media:

Σχολιάστε