TikTok στα Windows: Εγκατάσταση και χρήση

TikTok στα Windows: Εγκατάσταση και χρήση

Χρησιμοποιείς την εφαρμογή καθημερινά για να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου βίντεο, αλλά θέλεις το TikTok στα Windows για να ανεβάζεις βίντεο από τον υπολογιστή σου; Αν ναι, τότε μια νέα εφαρμογή μόλις εμφανίστηκε στο Microsoft Store για τα Windows 10.

Το TikTok είναι αναμφισβήτητα μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως αυτή την στιγμή, αλλά και ένας εξαιρετικός “προορισμός” για όσους θέλουν να σκοτώσουν την ώρα τους. Στο TikTok, τα σύντομα βίντεο είναι διασκεδαστικά, μοναδικά και αφορούν διαφόρων ειδών θεμάτων. Είτε ασχολείσαι με σπορ, είτε με μόδα, είτε με το Βlogging ή το Vlogging, στο TikTok θα βρεις κάθε είδους θεματολογία με σύντομα βίντεο από τους εκατομμύρια χρήστες του.

Παρόλο που το TikTok όμως είναι μια τόσο μεγάλη και γνωστή εφαρμογή, δεν υπάρχει κάποια επίσημη έκδοση της για τα Windows. Μπορείς, φυσικά, να χρησιμοποιήσεις την web έκδοση της (την ιστοσελίδα δηλαδή), αλλά δεν θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μέσα από την web έκδοση της. Ως εκ τούτου, η Bytedance Pte. Ltd. κατασκεύασε την δική της εφαρμογή για τα Windows 10, η οποία είναι διαθέσιμη προς όλους μέσω του Microsoft Store.

Τα χαρακτηριστικά του TikTok στα Windows:

  • Παρακολούθησε απεριόριστα βίντεο, κάνε likes και shares.
  • Αναζήτησε και ανακάλυψε νέα βίντεο από τις top κατηγορίες όπως Κωμωδία, Gaming, DIY, Φαγητά, Σπορ, Memes, Κατοικίδια και πολλά ακόμα.
  • Κάνε παύση και συνέχιση ενός βίντεο με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Επεξεργάσου με ευκολία τα βίντεο σου με εκατομμύρια διαθέσιμα μουσικά κλιπάκια και ήχους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει κατηγοριοποίηση της μουσικής ώστε να επιλέγεις Hip Hop, Edm, Pop, Rock, Rap και Country κομμάτια με ευκολία.
  • Διαθέσιμα φίλτρα, εφέ και AR αντικείμενα για να προσθέτεις στα βίντεο σου.
  • Εργαλεία επεξεργασίας βίντεο απευθείας μέσα από την εφαρμογή, όπως να κόβεις, να ενώνεις και να κάνεις βασικές αλλαγές στα κλιπς.

Η εφαρμογή έχει κατασκευαστεί από τρίτη εταιρεία και δεν πρόκειται για επίσημη έκδοση από το TikTok. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή φαίνεται να είναι PWA, που σημαίνει πως τρέχει απευθείας από τον Microsoft Edge.



Εσύ χρησιμοποίησες το TikTok στα Windows 10; Και αν ναι, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου μέχρι στιγμής; Υπάρχει μήπως κάποια άλλη εφαρμογή που γνωρίζεις και λειτουργεί καλύτερα στα Windows; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις και τις προτάσεις σου στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

2 σκέψεις στο “TikTok στα Windows: Εγκατάσταση και χρήση”

Σχολιάστε