Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Το The Blogging Dispatch τώρα και στο TuneIn και IMDb

Share

Το The Blogging Dispatch, το Podcast Κανάλι του Inkstory.gr με host τον Παναγιώτη Σακαλάκη, είναι πλέον διαθέσιμο στο IMDb και στο TuneIn, και δεν θα μπορούσα να πω τίποτε άλλο εκτός από: Εκατομμύρια ευχαριστώ σε όλους σας που με υποστηρίζετε τόσα χρόνια!

Ως full-time blogger, δεν υπάρχει τίποτα που με χαροποιεί περισσότερο απ’ το να κοιτάω τα στατιστικά του blog μου και να βλέπω συνεχώς χιλιάδες επισκέψεις. Τα μηνύματα που μου στέλνετε, τα σχόλια σας σε διάφορα άρθρα του blog και οι ειδοποιήσεις που λαμβάνω σε καθημερινή βάση, με γεμίζουν με αγάπη και χαρά!

Στα σημερινά νέα, το The Blogging Dispatch, το podcast κανάλι μου, καταχωρήθηκε στο IMDb και στο TuneIn. Αλλά γιατί αυτά είναι σημαντικά νέα; Σε αντίθεση με το TuneIn, στο οποίο καταχώρησα ο ίδιος μου το κανάλι (καθένας μπορεί να το κάνει από εδώ), στο IMDb δεν μπορείς να καταχωρήσεις το Podcast σου. Το γεγονός πως προστέθηκε μαζί με μια σελίδα της εταιρείας (Inkstory Ο.Ε.) και μαζί με μια δική μου σελίδα, είναι απ’ τις μεγαλύτερες τιμές!!

Τι είναι το IMDb;

Το IMDb (Internet Movie Database) είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα παγκοσμίως για να ανακαλύπτεις κάθε πληροφορία για κάθε ταινία, σειρά, ηθοποιό, podcaster ή κάθε καλλιτέχνη. Η ιστοσελίδα παρέχει, για παράδειγμα, το trailer, μια σύντομη και μια περιληπτική περιγραφή, τους ηθοποιούς, τα fun facts, τις σεζόν και το κάθε επεισόδιο από κάθε σειρά και κάθε άλλη πληροφορία που θα χρειαστείς.

Είναι η ιστοσελίδα που έμπαινα από μικρό παιδί για να δω αν οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί έπαιξαν σε κάποια καινούργια ταινία ή σειρά, ή για να μάθω περισσότερα για μια ερχόμενη. Είναι η ιστοσελίδα που βαθμολογούσα οτιδήποτε παρακολουθούσα – και συνεχίζω να κάνω μέχρι και σήμερα – και το μέρος στο οποίο έφτιαχνα όλες τις λίστες με τις αγαπημένες μου ταινίες και σειρές, αλλά και αυτές που έβαζα στη watchlist για να τις παρακολουθήσω αργότερα.

Τι σου επιτρέπει να κάνεις;

  • Να μάθεις τα πάντα γύρω από μια ταινία ή μια σειρά.
  • Να ανακαλύψεις νέες ταινίες, σειρές και podcasts.
  • Να μάθεις τα πάντα γύρω απ’ τους αγαπημένους σου ηθοποιούς, όπως ένα σύντομο βιογραφικό τους και σε ποιες ταινίες / σειρές / podcasts έχουν παίξει.
  • Να δημιουργήσεις λογαριασμό και να δημιουργείς προσωπικές ή δημόσιες λίστες με ταινίες, σειρές και podcasts, καθώς επίσης και να βαθμολογείς δημόσια.
  • Να βοηθήσεις στην ανάπτυξη του IMDb παρέχοντας πληροφορίες για ταινίες, σειρές, καλλιτέχνες και podcasts.

Αν είσαι movie freak, σίγουρα θα τη λατρέψεις! Και αν φτιάξεις λογαριασμό και βρεθείς σε εκείνα τα μέρη, μην ξεχάσεις να βαθμολογήσεις και το The Blogging Dispatch.

Inkstory The Blogging Dispatch IMDb scaled
Η σελίδα του “The Blogging Dispatch” και του Παναγιώτη Σακαλάκη στο IMDb.

Τι είναι το TuneIN;

Στο TuneIn από την άλλη πλευρά, καταχώρησα μόνος μου το Podcast Κανάλι, και καθένας μπορεί να το κάνει από αυτή την σελίδα. Παρόλα αυτά, το TuneIn είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ανοίγω κάθε πρωί, καθώς λατρεύω να δουλεύω ακούγοντας τους αγαπημένους μου ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επιπλέον, μιας και γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, αν τη χρησιμοποιείς κι εσύ, τότε θα βρεις όλα τα επεισόδια διαθέσιμα στην πλατφόρμα του TuneIn.

Τι σου επιτρέπει να κάνεις;

  • Να ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς.
  • Να ακούς podcast επεισόδια.
  • Να δημιουργήσεις λογαριασμό και να οργανώνεις τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcast κανάλια σε ενότητες (σαν φακέλους).

Το TuneIN μπορείς να το χρησιμοποιείς απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης (web browser) σου, είτε ακόμα και να κατεβάσεις τις εφαρμογές του για Windows, macOS, Android και iOS.

The Blogging Dispatch in TuneIn Radio
Η σελίδα του “The Blogging Dispatch” στο TuneIn.

Η τρίτη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλες τις δημοφιλείς streaming υπηρεσίες.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;