Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πούλα domains με την υπηρεσία Domains Market του Papaki.gr

Share

Πριν από λίγες ημέρες έπεσα πάνω στο Domains Market, μια υπηρεσία αγοράς και πώλησης domain names από το Papaki.gr, η οποία μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι πως χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τώρα το Papaki.gr και έχω γεμίσει με domains τα οποία έχουν μείνει παρατημένα ή κάνουν redirection σε διάφορα blogs μου. Οπότε η συγκεκριμένη υπηρεσία τους έπεσε πάνω μου την κατάλληλη στιγμή.

Αρχικά, σκεφτόμουν να αφήσω τα αχρησιμοποίητα domains να λήξουν, αλλά κάποια από αυτά είχαν μια ουσιαστική αξία, οπότε αποφάσισα να δω τι παίζει στην αγορά και αν άξιζε να προσπαθήσω να τα πουλήσω. Βρήκα αρκετές εταιρείες, αλλά οι περισσότερες από αυτές είχαν καταχωρημένα domains χρόνια και οι αγορές που πραγματοποιούνταν ήταν λιγοστές έως και μηδενικές. Τελικά έπεσα πάνω στο Domains Market του Papaki.gr και βρήκα την υγεία μου. Πρόσθεσα εκεί όλα τα domains που είχα και τώρα τα προωθώ κι εγώ στα κοινωνικά δίκτυα και αναμένω για τυχόν αγοραστή.

Όπως είχα γράψει και παλαιότερα για τη πώληση των domains, μπορεί να χρειαστούν από μέρες έως και μήνες έως ότου καταφέρεις να βρεις έναν αγοραστή. Αλλά από το να τα αφήσεις να λήξουν και να πάνε τζάμπα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα παρά να κάνεις μια προσπάθεια.

Domains Market του Papaki.gr – Πούλα domains

Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες που βρήκα, το Papaki.gr είναι από τις λίγες που δεν κρατάνε προμήθεια από τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται. Ωστόσο, για να προσθέσεις ένα domain θα χρειαστεί να πληρώσεις 4,90, με διάρκεια ενός έτους ανά domain, ή 299,90 για απεριόριστα domains και χρονικό όριο. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσεις να προσθέτεις τα πρώτα σου domains, είναι ένας λογαριασμός (τον οποίο ανοίγεις εντελώς δωρεάν).

Τέλος, κάτι το οποίο πολύ πιθανόν να εκτιμήσουν αρκετοί χρήστες της υπηρεσίας, το Papaki.gr δεν δημοσιεύει τα προσωπικά σου στοιχεία. Αντίθετα, όταν κάποιος αγοραστής θελήσει να επικοινωνήσει μαζί σου, συμπληρώνει μια φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία του.

Domains Market του Papaki.gr – Αγόρασε domains

Ας είμαστε ειλικρινής, στη σήμερον ημέρα όλα τα “πιασάρικα” domains είναι καταχωρημένα από άλλους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε ένα σύντομο και αξιομνημόνευτο domain το οποίο θα παρουσιάζει με δυναμικό τρόπο την επιχείρηση ή το blog μας. Με μια γρήγορη αναζήτηση όμως στο Domains Market του Papaki.gr, μπορείς να βρεις εκατοντάδες domains τα οποία διαθέτονται προς πώληση. Και που ξες, ίσως ένα από αυτά να είναι το επόμενο domain σου. 😉

Επισκέψου το Domains Market

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
1 Comment
Παλαιότερα
Νεότερα Top Σε Ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;