18 Ιστοσελίδες με δωρεάν WallPapers για PC και Κινητά

18 Ιστοσελίδες με δωρεάν WallPapers για PC και Κινητά

Σε ποιον δεν αρέσει να κατεβάζει και να βάζει τα δικά του wallpapers (ταπετσαρίες παρασκηνίου) στον υπολογιστή ή το κινητό του; Οι περισσότεροι φαντάζομαι, και γι ‘αυτό δημιούργησα μια λίστα με τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες από τις οποίες τείνω να κατεβάζω τα περισσότερα wallpapers.

Δεν υπάρχει τίποτα που λατρεύω περισσότερο από ένα ωραίο wallpaper στην οθόνη του υπολογιστή και του κινητού μου. Σε ένα προηγούμενο άρθρο είχα αναφερθεί για το πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Splash! για αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows και στο Android, αλλά και πως να χρησιμοποιήσεις το Bing WallPapers για να έχεις καθημερινά τις πανέμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες που επιλέγει η πασίγνωστη μηχανή αναζήτησης της Microsoft.

Αν παρόλα αυτά θέλεις δεν θέλεις να αλλάζουν αυτόματα τα wallpapers στον υπολογιστή ή το κινητό σου και θέλεις να επιλέξεις εσύ τα δικά σου, τότε οι παρακάτω ιστοσελίδες θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις εκατοντάδες χιλιάδες διαθέσιμα εντυπωσιακά wallpapers κάθε είδους.

 1. Wallpapers.com
 2. Unsplash.com
 3. Pixabay.com
 4. Pexels.com
 5. FreePik.com
 6. Burst.Shopify.com
 7. MSI.com
 8. Rog.Asus.com
 9. WallpaperHub.app
 10. Razer.com
 11. TheVerge.com
 12. HDWallPapers.in
 13. HDWallPapers.net
 14. Windows Themes
 15. WallPaperFlare.com
 16. Interfacelift.com
 17. WallHaven.cc
 18. WallPaperStock.net

Θα συνεχίσω να ανανεώνω τη σελίδα με περισσότερες ιστοσελίδες που παρέχουν HD δωρεάν wallpapers, ενώ αν χρησιμοποιείς κάποια συγκεκριμένη θα χαρώ να τη δω στις προτάσεις σου στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Για να αποκτήσεις τη καλύτερη δυνατή ποιότητα, προσπάθησε να κατεβάζεις τα wallpapers σου σε όσο πιο υψηλή ανάλυση γίνεται. Ένα wallpaper σε 4K διαστάσεις θα φαίνεται αρκετά πιο καθαρό από ένα με 1920×1080.

Τέλος, αν οι διαστάσεις είναι μικρότερες από αυτές της οθόνης σου, τότε τα Windows – και κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα – θα προσπαθήσουν να μεγεθύνουν την εικόνα ώστε να καλύπτει όλο το εύρος της οθόνης, με αποτέλεσμα να φαίνεται είτε θολά, είτε ακόμα και με pixels.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

Σχολιάστε