Συνεντεύξεις Podcasting

Συνέντευξη με τον Γιώργο Τενεκετζή – Λογότυπα και Bloggers [Podcast]

Ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 2 έτη από τον/ην Παναγιώτης Σακαλάκης

Μια συνέντευξη με τον Γιώργο Τενεκετζή για την δημιουργία λογοτύπων και favicons για bloggers. Την δουλειά του μπορείτε να την βρείτε στο νέο Instagram προφίλ του: @getendesign.

Ο Γιώργος ζει τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Κιλκίς και ασχολείται επαγγελματικά με την δημιουργία λογοτύπων, favicons, illustrations, business cards και με οτιδήποτε άλλο αφορά τις online κοινότητες. Έχει φτιάξει στο παρελθόν και αρκετές αφίσες για διάφορα events, ενώ παράλληλα δημιουργούσε λογότυπα και σχέδια για διάφορα τοπικά καταστήματα, τα οποία εν τέλη γινόντουσαν πινακίδες.

Το τελευταίο διάστημα δημιούργησε και το Instagram προφίλ του με username @getendesign στο οποίο μπορείς να βρεις όλες τις πρόσφατες δουλειές που ανεβάζει εκεί για διάφορες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και για bloggers.

Ορισμένες από τις δουλειές του τις παραθέτω παρακάτω:

Φωτογραφία από τον Παναγιώτη Σακαλάκη για το Unsplash.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Θέλεις να υποστηρίξεις το Inkstory;
Κάνε τις αγορές σου από τον Κατάλογο μας..

Avatar of Παναγιώτης Σακαλάκης

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.

Σχολίασε το άρθρο

Pin It