Συνέντευξη με τον Γιώργο Τενεκετζή – Λογότυπα και Bloggers [Podcast]

Μια συνέντευξη με τον Γιώργο Τενεκετζή για την δημιουργία λογοτύπων και favicons για bloggers. Την δουλειά του μπορείτε να την βρείτε στο νέο Instagram προφίλ του: @getendesign.

Ο Γιώργος ζει τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Κιλκίς και ασχολείται επαγγελματικά με την δημιουργία λογοτύπων, favicons, illustrations, business cards και με οτιδήποτε άλλο αφορά τις online κοινότητες. Έχει φτιάξει στο παρελθόν και αρκετές αφίσες για διάφορα events, ενώ παράλληλα δημιουργούσε λογότυπα και σχέδια για διάφορα τοπικά καταστήματα, τα οποία εν τέλη γινόντουσαν πινακίδες.

Το τελευταίο διάστημα δημιούργησε και το Instagram προφίλ του με username @getendesign στο οποίο μπορείς να βρεις όλες τις πρόσφατες δουλειές που ανεβάζει εκεί για διάφορες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και για bloggers.

Ορισμένες από τις δουλειές του τις παραθέτω παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Bz8PbFSoa9G/
https://www.instagram.com/p/Bz8PRcIoX8W/
https://www.instagram.com/p/Bz8PAm8oFZp/
https://www.instagram.com/p/Bz8OuCuIw2j/
https://www.instagram.com/p/Bz8Oh4soBWt/
https://www.instagram.com/p/Bz8OM7AI_7L/
https://www.instagram.com/p/Bz8N6SHovWD/

Φωτογραφία από τον Παναγιώτη Σακαλάκη για το Unsplash.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης είναι ο διαχειριστής του Inkstory και ειδικεύεται στη γραφή αναλυτικών οδηγών για το Blogging, το Vlogging, το Podcasting, το SEO και το WordPress. Το πάθος του για το blogging ξεκίνησε κάπου στα τέλη του 2006, όπου άνοιξε το πρώτο του blog και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Web Designing και Development.
Social Media:

Σχολιάστε