Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Συνέντευξη με τον Γιώργο Τενεκετζή – Λογότυπα και Bloggers [Podcast]

Share

Μια συνέντευξη με τον Γιώργο Τενεκετζή για την δημιουργία λογοτύπων και favicons για bloggers. Την δουλειά του μπορείτε να την βρείτε στο νέο Instagram προφίλ του: @getendesign.

Ο Γιώργος ζει τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Κιλκίς και ασχολείται επαγγελματικά με την δημιουργία λογοτύπων, favicons, illustrations, business cards και με οτιδήποτε άλλο αφορά τις online κοινότητες. Έχει φτιάξει στο παρελθόν και αρκετές αφίσες για διάφορα events, ενώ παράλληλα δημιουργούσε λογότυπα και σχέδια για διάφορα τοπικά καταστήματα, τα οποία εν τέλη γινόντουσαν πινακίδες.

Το τελευταίο διάστημα δημιούργησε και το Instagram προφίλ του με username @getendesign στο οποίο μπορείς να βρεις όλες τις πρόσφατες δουλειές που ανεβάζει εκεί για διάφορες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και για bloggers.

Ορισμένες από τις δουλειές του τις παραθέτω παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Bz8PbFSoa9G/
https://www.instagram.com/p/Bz8PRcIoX8W/
https://www.instagram.com/p/Bz8PAm8oFZp/
https://www.instagram.com/p/Bz8OuCuIw2j/
https://www.instagram.com/p/Bz8Oh4soBWt/
https://www.instagram.com/p/Bz8OM7AI_7L/
https://www.instagram.com/p/Bz8N6SHovWD/

Φωτογραφία από τον Παναγιώτη Σακαλάκη για το Unsplash.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;