Όταν τα ζώδια blogάρουν! Οι bloggers ανάλογα με το ζώδιο τους

Ποτέ μου δεν πίστευα στα ζώδια και ποτέ μου δεν μου άρεσε να γράφω γι ‘αυτά. Σίγουρα, υπήρχαν περιπτώσεις όπου απολάμβανα – κατά κάποιον τρόπο – να ακούω για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου (Καρκίνος btw), άλλα μέχρι ένα σημείο.

Καθώς λοιπόν απολάμβανα το Tumblr εχθές το βράδυ, έπεσα πάνω σε μια λίστα η οποία εξηγούσε τα ζώδια, αλλά σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες φορές, αυτή την φορά αναφερόταν στους bloggers. Δεν θα πω ψέματα, μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Παρακάτω έχω μεταφράσει την λίστα η οποία αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται για όλο το έτος του 2016.

Σημείωση: Σε κάποια ζώδια αναφέρεται πως λατρεύουν να ποστάρουν fandom αναρτήσεις. Η λέξη fandom δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι ακριβώς αντιπροσωπεί ή σημαίνει. Με μια γρήγορη αναζήτηση κατάλαβα πως είναι από αυτές τις χιουμοριστικές (όχι πάντα) δημοσιεύσεις που γίνονται στο Tumblr. Φωτογραφίες παραδείγματος εδώ.

Κριός: Γράφει για οτιδήποτε. Έχει ένα προσωπικό blog και ποστάρει κυρίως για διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Ταύρος: Γράφει κυρίως για θέματα αισθητικής ή τρέχοντα γεγονότα.

Δίδυμοι: Γράφει κι αυτός κυρίως για τα ενδιαφέροντα του αλλά είναι πολύ κοινωνικός με τους αναγνώστες του.

Καρκίνος: Γράφει για πολύ συγκεκριμένα θέματα. Έχει ένα προσωπικό blog στο οποίο δημοσιεύει κάποιες φορές αρκετά τακτικά ενώ άλλες φορές πιο σπάνια. Συχνά γράφει για ασαφείς ή πολύ σίγουρα θέματα.

Λέων: Γράφει κυρίως για τα προσωπικά του συμφέροντα.

Παρθένος: Ενημερωτικά άρθρα με θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Ζυγός: Τρέχει blogs στα οποία γράφει κυρίως για αισθητικά θέματα, δεν βάζει αποκλεισμούς και είναι πολύ κοινωνικός με τους αναγνώστες του.

Σκορπιός: Πολύ σπάνια θα δημοσιεύσει προσωπικά θέματα. Αλλά κυρίως ποστάρει για αινιγματικά θέματα και fandom δημοσιεύσεις.

Τοξότης: Από ενημερωτικά άρθρα και fandom δημοσιεύσεις είναι πρώτος. Σε γενικές γραμμές, λατρεύει τις χιουμοριστικές δημοσιεύσεις.

Αιγόκερως: Παίρνει το blog του πιο σοβαρά από οποιονδήποτε άλλον blogger. Του αρέσουν τα χιουμοριστικά άρθρα και γράφει πολύ τακτικά – εκτός όταν έχει δουλειά.

Υδροχόος: Δημοσιεύει πολύ συγκεκριμένα και μοναδικά πράγματα. Λατρεύει τα “παιχνίδια” στο Tumblr και του αρέσει να κάνει πολλές ερωτήσεις και να βάζει πολλές “ετικέτες”.

Ιχθείς: Του αρέσουν οι προκλήσεις, ποστάρει για αισθητικά ή υποστηρικτικά θέματα και λατρεύει να εμπνέει άλλους ανθρώπους από τα άρθρα του.

Μου την δίνει που το παραδέχομαι, αλλά το δικό μου ζώδιο βγήκε κατά ένα σημείο σωστό. Κάποιες φορές γράφω πάρα πολύ συχνά ενώ άλλες πολύ σπάνια – και ναι, γράφω για πολύ συγκεκριμένα θέματα, όπως μπορείς άλλωστε να καταλάβεις από το συγκεκριμένο blog.

Εσύ τι ζώδιο είσαι; Συμφωνείς με αυτά που αναφέρει η παραπάνω λίστα;

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης είναι ο διαχειριστής του Inkstory και ειδικεύεται στη γραφή αναλυτικών οδηγών για το Blogging, το Vlogging, το Podcasting, το SEO και το WordPress. Το πάθος του για το blogging ξεκίνησε κάπου στα τέλη του 2006, όπου άνοιξε το πρώτο του blog και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Web Designing και Development.
Social Media:

7 σκέψεις στο “Όταν τα ζώδια blogάρουν! Οι bloggers ανάλογα με το ζώδιο τους”

Σχολιάστε