Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2024

Μια απλή και γρήγορη τεχνική για να μαζέψεις likes στην Facebook σελίδα σου

Share

Τις προάλλες καθώς ήμουν στο Facebook έπεσα πάνω σε μια γρήγορη τεχνική με την οποία μπορείς πολύ εύκολα να μαζέψεις περισσότερα likes για την σελίδα σου. Το συγκεκριμένο trick μπορείς να το εφαρμόσεις σε συγκεκριμένες σελίδες οι οποίες δεν ξεπερνάνε τα 100 χιλιάδες likes (συγνώμη σε όσους έχουν μεγαλύτερες σελίδες, αλλά αυτή η τεχνική δεν λειτουργεί σε εσάς).

Η τεχνική είναι πάρα πολύ εύκολη αλλά έχει και μια παγίδα. Για να προσκαλέσεις κάποιον να κάνει like στην σελίδα σου, θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει like σε μια από τις κοινοποιήσεις που έχεις δημοσιεύσει. Αν η κοινοποίηση, δηλαδή, έχει τουλάχιστον 4 likes και κάποια από αυτά είναι από ανθρώπους που δεν ακολουθούν την σελίδα σου και απλά έπεσαν πάνω στην δημοσίευση σου, τότε θα μπορέσεις να τους προσκαλέσεις.

Πως να εφαρμόσεις την τεχνική για να μαζέψεις περισσότερα likes

Μια απλή και γρήγορη τεχνική για να μαζέψεις likes στην Facebook σελίδα σου
Κάνε invite στους χρήστες που δεν έχουν κάνει like στην σελίδα σου.

Πρώτα απ’ όλα θα χρειαστεί να συνδεθείς από τον σταθερό υπολογιστή σου ή το laptop σου (δεν λειτουργεί από άλλες συσκευές), και θα πρέπει να είσαι με το δικό σου προφίλ και όχι με της σελίδας σου.

Πάνε στην Facebook σελίδα σου. Εγώ μπήκα στο Inkstory. Βρες μια κοινοποίηση που έχει αρκετά likes από ανθρώπους που δεν έχουν ακολουθήσει την σελίδα σου, κάνε κλικ στο “και … άλλοι” και ξεκίνα να τους προσκαλείς να κάνουν like.

Κάνοντας κλικ στο ‘και … άλλοι’ θα σου εμφανίσει ένα popup παράθυρο από το οποίο βλέπεις πόσοι έκαναν like στη κοινοποίηση σου, πόσοι ακολουθούν την σελίδα σου και πόσοι όχι. Οι χρήστες που δεν ακολουθούν την σελίδα σου και απλά έκαναν like στη κοινοποίηση σου, είναι συχνά αυτοί που σε βρίσκουν είτε από τα hashtags είτε από κάποιον χρήστη που έχει αναδημοσιεύσει το ποστ σου.

Αν πατήσεις στο ‘Προσκαλέστε’ κουμπί θα τους σταλθεί ένα μήνυμα από το προσωπικό σου προφίλ το οποίο θα τους προσκαλεί να ακολουθήσουν την σελίδα σου. Δεν θα κάνουν όλοι like στην σελίδα σου, αλλά από τα 100 άτομα το 15-30% θα κάνει (σύμφωνα με δικά μου τεστ).

Η συγκεκριμένη τεχνική δουλεύει για κάποιους συγκεκριμένους λόγους – προσκαλείς ανθρώπους να κάνουν like στην σελίδα σου οι οποίοι είχαν δείξει ένα ‘άλφα’ ενδιαφέρον με κάτι που δημοσίευσες παλαιότερα, άρα είναι λίγο-πολύ εξοικειωμένοι και με λίγη τύχη θα σε ακολουθήσουν.

Μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου:

1. Η πρόσκληση έρχεται από το προσωπικό σου προφίλ με το προσωπικό σου όνομα και τα προσωπικά σου στοιχεία. Αν το blog σου δεν είναι προσωπικό και είναι για κάποια επιχείριση ή μια σοβαρή ιστοσελίδα, καλό είναι να μην την ακολουθήσεις την παραπάνω τεχνική.

2. Όσο πιο πρόσφατα ένας άνθρωπος έκανε like σε μια δημοσίευση σου, τόσο πιο πιθανό να ακολουθήσει και την σελίδα σου όταν δει την πρόσκληση. Το να πας πέντε χρόνια πίσω σε παλιές δημοσιεύσεις και να ξεκινήσεις να προσκαλείς άτομα πολύ πιθανόν να αποδειχτεί χάσιμο χρόνου.

Ελπίζω να βρήκες το παρόν άρθρο ενδιαφέρον και να σε βοήθησε με την σελίδα σου. Αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις την παραπάνω τεχνική, μην ξεχάσεις να με ενημερώσεις για την πρόοδο της αφήνοντας τα σχόλια σου παρακάτω. Επίσης, αν έχεις κι εσύ κάποια τεχνική, μη διστάσεις να την μοιραστείς μαζί μας!

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.

12 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
12 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Top Σε Ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;