Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2024

Ελληνικά στιχάκια για συγγραφείς (Greek Quotes)

Share

Συνήθως μπαίνω στο Tumblr και διαβάζω ένα σωρό ελληνικά στιχάκια (quotes) για διάφορα θέματα και στη συνέχεια τα αναδημοσιεύω, αλλά πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισα να φτιάξω τα δικά μου. Για την ακρίβεια, η πρώτη μου σκέψη ήταν να βρω και να μεταφράσω από αγγλικά σε ελληνικά στιχάκια βγαλμένα από bloggers και συγγραφείς.

Στο εξωτερικό, υπάρχουν δημοφιλείς bloggers οι οποίοι δημιουργούν τα δικά τους στιχάκια με βάση τις εμπειρίες τους από το blogging, οπότε αποφάσισα να μεταφράσω μερικά από αυτά (προσθέτοντας το όνομα του κάθε blogger που τα δημιούργησε). Καθώς δημιουργούσα και μετέφραζα τα στιχάκια, μου ερχόντουσαν διάφορες ιδέες στο μυαλό για δικά μου στιχάκια, οπότε καθόμουν και τις σημείωνα στο μπλοκάκι τσέπης μου. Στο τέλος, κατέληξα με περισσότερα δικά μου ελληνικά στιχάκια για συγγραφείς και bloggers παρά με μεταφρασμένα άλλων ανθρώπων.

Inkstory Quote 1 Inkstory Quote 2 Inkstory Quote 3 Inkstory Quote 4 Inkstory Quote 5 Inkstory Quote 10 Inkstory Quote 9 Inkstory Quote 8 Inkstory Quote 7 Inkstory Quote 6 Inkstory Quote 11 Inkstory Quote 12 Inkstory Quote 13 Inkstory Quote 14 Inkstory Quote 15 Inkstory Quote 20 Inkstory Quote 19 Inkstory Quote 18 Inkstory Quote 17 Inkstory Quote 16

 

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;