Ελληνικά στιχάκια για συγγραφείς (Greek Quotes)

Συνήθως μπαίνω στο Tumblr και διαβάζω ένα σωρό ελληνικά στιχάκια (quotes) για διάφορα θέματα και στη συνέχεια τα αναδημοσιεύω, αλλά πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισα να φτιάξω τα δικά μου. Για την ακρίβεια, η πρώτη μου σκέψη ήταν να βρω και να μεταφράσω από αγγλικά σε ελληνικά στιχάκια βγαλμένα από bloggers και συγγραφείς.

Στο εξωτερικό, υπάρχουν δημοφιλείς bloggers οι οποίοι δημιουργούν τα δικά τους στιχάκια με βάση τις εμπειρίες τους από το blogging, οπότε αποφάσισα να μεταφράσω μερικά από αυτά (προσθέτοντας το όνομα του κάθε blogger που τα δημιούργησε). Καθώς δημιουργούσα και μετέφραζα τα στιχάκια, μου ερχόντουσαν διάφορες ιδέες στο μυαλό για δικά μου στιχάκια, οπότε καθόμουν και τις σημείωνα στο μπλοκάκι τσέπης μου. Στο τέλος, κατέληξα με περισσότερα δικά μου ελληνικά στιχάκια για συγγραφείς και bloggers παρά με μεταφρασμένα άλλων ανθρώπων.

Inkstory Quote 1 Inkstory Quote 2 Inkstory Quote 3 Inkstory Quote 4 Inkstory Quote 5 Inkstory Quote 10 Inkstory Quote 9 Inkstory Quote 8 Inkstory Quote 7 Inkstory Quote 6 Inkstory Quote 11 Inkstory Quote 12 Inkstory Quote 13 Inkstory Quote 14 Inkstory Quote 15 Inkstory Quote 20 Inkstory Quote 19 Inkstory Quote 18 Inkstory Quote 17 Inkstory Quote 16

 

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης είναι ο διαχειριστής του Inkstory και ειδικεύεται στη γραφή αναλυτικών οδηγών για το Blogging, το Vlogging, το Podcasting, το SEO και το WordPress. Το πάθος του για το blogging ξεκίνησε κάπου στα τέλη του 2006, όπου άνοιξε το πρώτο του blog και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Web Designing και Development.
Social Media:

Σχολιάστε