Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

3 Συγγραφείς που θα σε κάνουν πιο έξυπνο και ευφυή

Ο καθένας μπορεί να γράψει λέξεις. Ωστόσο, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τις "ταιριάζουν" μεταξύ τους.

Share

Μερικοί άνθρωποι είναι “ευλογημένοι” με ένα δώρο που τους επιτρέπει να επηρεάζουν ολόκληρες μάζες ανθρώπων, προσπαθώντας να τους κάνουν καλύτερους. Αυτό το δώρο είναι η γραφή.

Ο καθένας μπορεί να γράψει λέξεις. Ωστόσο, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τις  “ταιριάζουν” μεταξύ τους, να τις κάνουν να εμπνέουν τους αναγνώστες τους και να τους επιστρέφουν πολλά περισσότερα.

Ξέρεις κανέναν τέτοιο συγγραφέα; Πολύ πιθανόν, όλοι έχουμε έναν αγαπημένο που μας εμπνέει ή λατρεύουμε να διαβάζουμε κάθε βιβλίο του. Θα μπορούσα να μιλήσω για μεγάλους συγγραφείς που όλοι γνωρίζουν και λατρεύουν, αλλά αυτή τη φορά θα εστιάσω περισσότερο σε τρεις που πολύ πιθανόν να μην γνωρίζεις.

Kimanzi Constable

Kimanzi-Constable

Ο Kimanzi Constable είναι ένας συγγραφέας που εστιάζει περισσότερο στην Επιχειρηματικότητα ενώ γράφει ταυτόχρονα για τη The Huffington Post. Είναι επίσης best seller συγγραφέας χάρη στο βιβλίο του με τίτλο ‘Are You Living Or Existing?’. Ο Constable από πάντα είχε μια αγάπη για το γράψιμο, αλλά του πήρε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να το “αγκαλιάσει” και να ξεκινήσει να ζει από αυτό.

Παράτησε το λύκειο και έμεινε άστεγος για κάποιο διάστημα. Μετά από αρκετά χρόνια που έκανε κακή διαχείριση της ζωής του, παίρνοντας τις λάθος αποφάσεις σχεδόν για οτιδήποτε κι αν έκανε, έφτασε στο σημείο να ζυγίζει 170 κυλά και να έχει χρέος άνω των 180 χιλιάδων δολαρίων. Κάθε μέρος της ζωής του κατέρρεε συνεχώς.

Κάποια στιγμή, ανακάλυψε την αγάπη του για το γράψιμο. Κατάφερε να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ‘Tales of The Everyday Working Man.’ Δυστυχώς γι ‘αυτόν, το βιβλίο του είχε πολύ λίγες πωλήσεις, οπότε έπρεπε να μάθει πολλά περισσότερα για το publishing. Ενάμιση χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο ‘Are You Living Or Existing?’ το οποίο είχε τεράστια επιτυχία.

Έως σήμερα, ο Kimanzi έχει πωλήσει πάνω από 100 χιλιάδες βιβλία και διδάσκει άλλους συγγραφείς συγκεκριμένες στρατηγικές για να επιτύχουν και αυτοί με τα δικά τους. Αναγνωρίζει πως το να γίνεις ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Σε πολλά από τα άρθρα του, διδάσκει τους αναγνώστες του πως να ελέγχουν τα συναισθήματα τους, αντί να αφήνουν τα συναισθήματα να ελέγχουν αυτούς.

Isabelle Rizo

Isabelle-Rizo

Η Isabelle Rizo είναι ο ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας marketing The BellaVie. Η αγάπη του για την εκπαίδευση άλλων στο εξωτερικό τον οδήγησε να ανοίξει το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Global Education Partnership.

Ως γυναίκα, η Isabelle συνεργάζεται με μεγάλες μάρκες και επιχειρηματίες και τους βοηθάει να γίνουν πιο αυθεντικοί στην αγορά ώστε να ανεβεί η αποδοτικότητα τους στις πωλήσεις.

Η Isabelle έχει κάτι μοναδικό, ωστόσο, δεν φοβάται όταν είναι ευάλωτη μπροστά στο κοινό της και είναι αυθεντική έως εκεί που δεν πιάνει μελάνι (άλλωστε κανένας δεν θέλει να βλέπει έναν faker). Η Isabelle θα σε εμπνεύσει να βρεις τον εαυτό σου και να ανακαλύψεις την ουσία του “πυρήνα” σου προκειμένου να δημιουργήσεις κάτι με πάθος και με βάση την επιχειρηματικότητα.

Kenneth Eade

Kenneth-Eade

Ο Kenneth Eade είναι ένας βραβευμένος σκηνοθέτης και best seller συγγραφέας που έχει δημοσιεύσει έξη μυθιστορήματα τα οποία μεταδίδουν γνώσεις σχετικά με σημαντικά ζητήματα όπως το GMOs, την αστυνομική βία και τη καταδίωξη στον κυβερνοχώρο. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές και στο The Huffington Post.

Ο Eade ασχολήθηκε με τη δικηγορία για πάνω από 30 χρόνια προτού γίνει συγγραφέας. Τα μυθιστορήματα του είναι μοναδικά χάρη σε έρευνες και τρέχοντα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζωή μας. Για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα μυθιστορήματα του είναι αρκετά διασκεδαστικά όταν τα διαβάζεις και ταυτόχρονα εκπαιδεύουν τους αναγνώστες τους για την ελευθερία στη σύγχρονη ζωή τους. Ο Eade δημιουργεί ένα καστ από ενδιαφέρον και μοναδικούς χαρακτήρες που αγαπάς όλο και περισσότερο καθώς διαβάζεις τα μυθιστορήματα τους, οι οποίοι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με έναν πολιτικά χιουμοριστικό τρόπο.

Featured photo credit: Thomas Leuthard από το flickr.com

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;