Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Νέο SkyWalker Free Press με άρθρο του Inkstory για το εισόδημα του blog σου

Share

Στη τέταρτη σελίδα του SkyWalker Free Press βρίσκεται το άρθρο του Inkstory – για άλλη μια φορά – για το πως να βγάλεις χρήματα από το blog σου.

Τιμή μας να βρισκόμαστε σε μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εφημερίδες της Ελλάδας, όπου χιλιάδες Έλληνες διαβάζουν για να αναζητήσουν ανοιχτές θέσεις εργασίας και για να γίνουν καλύτεροι στο blogging, στην επιχειρηματικότητα, στην εργασία και στην εκπαίδευση.

Αν και η Skywalker Free Press κυκλοφορεί κάθε Τρίτη σε 25.000 αντίτυπα με 48 σελίδες – και όλοι γνωρίζουμε πόσο ωραίο είναι διαβάζεις καθώς έχεις την αίσθηση του χαρτιού στα χεριά σου – θα βρεις επίσης τα τεύχη της και σε .PDF αρχεία μέσα από την ιστοσελίδα της.

Ενώ τα έντυπα τεύχη της κυκλοφορούν σχεδόν σε κάθε σημείο της Ελλάδας – με άλλα λόγια, θα τα βρεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου που λέει ο λόγος – έχω σταθεί δυστυχώς άτυχος καθώς στο Κιλκίς δεν υπάρχει ούτε ένα κατάστημα που να τα παρέχει, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να προσθέσω τα τεύχη τους με τα άρθρα του Inkstory στη συλλογή μου με τα περιοδικά και τις εφημερίδες που έχω και περιλαμβάνουν άρθρα μου.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999.

Αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος πως κάποια στιγμή θα πιάσω ένα από τα έντυπα τεύχη τους στα χέρια μου, το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα άρθρο μου, θεωρώ πως αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία να γράψω για την παρόν ιστοσελίδα/εφημερίδα καθώς μπορεί να σε βοηθήσει όχι μόνο να βρεις την επόμενη εργασία σου, αλλά και για να διαβάσεις φρέσκο μοναδικό περιεχόμενο για θέματα που αφορούν την εργασία, τον εθελοντισμό, την επιχειρηματικότητα και [τώρα] το blogging (να ‘μαι καλά).

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, με το που επισκεφτείς την ιστοσελίδα της, κατευθείαν θα βρεις μπροστά σου την μηχανή αναζήτησης που παρέχει για τους χρήστες της η SkyWalker.

SkyWalker - Αναζήτηση εργασίας

Μέσα από την μηχανή αναζήτησης – ειδικά σχεδιασμένη για αρχάριους και μη – έχεις την ικανότητα να αναζητήσεις για ανοιχτές θέσεις εργασίας σε διάφορες πόλεις και σε συγκεκριμένους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Έχεις επίσης την επιλογή να αναζητήσεις θέσεις εργασίας για μερική ή πλήρης απασχόληση, για εθελοντισμό, για πρακτική κ.α.

Και ναι, η ζωή σου μόλις έγινε λίγο ευκολότερη! Μπορείς επίσης να ρίξεις και μια ματιά στο blog τους, στο οποίο θα βρεις άρθρα με ανοιχτές θέσεις εργασίας και σεμινάρια καθώς επίσης και όλες τις καινούργιες επιχειρήσεις που ανοίγουν στη χώρα μας.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;