Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Το Inkstory επεκτείνεται! Πες γεια στο Tech και στο Dispatch

Share

Το Inkstory είναι πλέον εταιρεία, και καθώς βρίσκεται μέσα στις top ελληνικές ιστοσελίδες, άρχισε να επεκτείνεται. Πες γεια λοιπόν, στο Inkstory Tech και στο Inkstory Dispatch, δύο νέες υπό-σελίδες του Inkstory που ήρθαν για να μείνουν.

Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αναγνώστες του Inkstory. Αν δεν ήσασταν εσείς, δεν θα υπήρχε και το Inkstory αυτή την στιγμή! Παρόλα αυτά, υπάρχει και βασιλεύει, τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Δεν θα δεις νέο σχεδιασμό, καθώς λατρεύω τον μινιμαλισμό και ο συγκεκριμένος σχεδιασμός του blog έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές απ’ όλους σας, οπότε πάμε στα βασικά: Το Inkstory επεκτείνεται και γίνεται ακόμα καλύτερο, παρέχοντας περισσότερα.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως δεν πρόκειται να αλλάξει η θεματολογία του Inkstory. Η κύρια θεματολογία παραμένει το Blogging, το Vlogging και το Podcasting. Παρόλα αυτά, μιας και υπάρχει ολόκληρη εταιρεία από πίσω, η οποία πρέπει να διατηρηθεί και να συνεχίζει να εξελίσσεται, μετά από μήνες δουλειάς και μεγάλων αποφάσεων για το πως θα επεκτείνω το Inkstory ακόμα περισσότερο, αποφάσισα αντί να προσθέσω νέες κατηγορίες ή θεματολογίες, να φτιάξω υπό-σελίδες.

Πες γεια στο Inkstory Tech

Το Inkstory Tech είναι μια υποσελίδα του Inkstory που εστιάζει στους online βοηθητικούς οδηγούς, στην παρουσίαση προγραμμάτων, εφαρμογών και ιστοσελίδων, σε how-to βίντεο και στο online και offline gaming. Η υποσελίδα άνοιξε τον Οκτώβριο του 2019 και ενημερώνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση με νέους οδηγούς που εστιάζουν στον αρχάριο αλλά και τον επαγγελματία χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, το Inkstory Tech παρέχει τις εξής κατηγορίες: 

 • Προγράμματα
 • Κινητά (Android και iOS)
 • Υπολογιστές (Windows, Linux και macOS)
 • Εφαρμογές
 • How-To Οδηγούς
 • Gaming

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν βοήθεια για διάφορα τεχνολογικά θέματα, αφήνοντας τα σχόλια τους στο τέλος των άρθρων.

Το Inkstory Tech έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό που έχεις αγαπήσει τα τελευταία χρόνια στο Inkstory, αλλά με μικρές παραλλαγές στο λογότυπο και τα χρώματα (αντί για το κλασικό πορτοκαλί χρώμα, το Tech έρχεται με κόκκινο χρώμα).

Το Inkstory επεκτείνεται! Πες γεια στο Tech και στο Dispatch

Πες γεια στο Inkstory Dispatch

Το Inkstory Dispatch έρχεται και με αυτό με την σειρά του με παρόμοιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό ο οποίος έχει σχεδιαστεί βάση του αρχικού προτύπου. Έρχεται με μια απόχρωση του navy και το λογότυπο του είναι το ίδιο, με μια μικρή παραλλαγή.

Το Inkstory Dispatch είναι ένας κατάλογος με ένα σωρό διαφορετικά ελληνικά podcast κανάλια. Ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει ακόμα πολλά Κανάλια, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς υπάρχουν ήδη μερικά που αναμένεται να προστεθούν και βρίσκομαι ήδη σε επικοινωνία με μεγάλα και μικρά ελληνικά podcast Κανάλια ώστε να προστεθούν και αυτά.

Οι κατηγορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο Dispatch:

 • Τεχνολογικά Podcasts
 • Ταξιδιωτικά Podcasts
 • Lifestyle & Υγεία
 • Εκπαιδευτικά Podcasts
 • Επιχειρηματικά Podcasts
 • Κωμικά Podcasts
 • Μητρότητα & Οικογένεια
 • Ψυχαγωγία & Τέχνη
 • Ψυχολογία
 • Διάφορα / Άλλα

Μέσω του Dispatch, οι podcasters θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν τα Κανάλια τους για να τους βρει νέος κόσμος, αλλά και για να επωφεληθούν από το SEO του Inkstory σε εκατοντάδες διαφορετικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και στον κατάλογο αναζήτησης του Inkstory.

Τι άλλο θα φέρει το μέλλον;

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια, σε λίγους μήνες θα παρουσιάσω και το Inkstory Travel, μια ταξιδιωτική ιστοσελίδα η οποία θα περιλαμβάνει απίστευτες εμπειρίες και ιστορίες από μια ιστιοπλόο που έχει κάνει εκατοντάδες ταξίδια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς επίσης και έναν αρθρογράφο ακόμα, ο οποίος έχει γυρίσει την Ευρώπη με τα πόδια κάνοντας οτοστόπ και έχει εμπειρίες που λίγοι καταφέρνουν να ζήσουν. Επιπλέον ως εξτραδάκια θα υπάρχουν και ορισμένα δικά μου άρθρα.

Δεν είναι όμως απλά ταξιδιωτικά άρθρα. Άλλωστε, έχουμε γεμίσει από αυτά. Το Instory Travel θα περιλαμβάνει μεγάλες ιστορίες, τρελές εμπειρίες και οδηγούς για το πως να ταξιδεύεις με συγκεκριμένο τρόπο, σε συγκεκριμένα μέρη, οικονομικά, πρακτικά και έξυπνα. Άρθρα του τύπου “10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην Πράγα” ή “Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για τα φετινά Χριστούγεννα” δεν θα δημοσιεύονται στο blog.

Αν ενδιαφέρεσαι να γράφεις guest άρθρα στο νέο ταξιδιωτικό blog, αποκτώντας κόσμο και SEO προς το blog σου, αλλά και μοιράζοντας τις ιστορίες σου με τους αναγνώστες του Inkstory, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις στο [email protected].

Αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, το Inkstory Travel σχεδιάζεται και γράφονται άρθρα σε αυτό, με την ομάδα να δουλεύει ασταμάτητα. Κάθε guest blogger θα επωφεληθεί με κόσμο, SEO, προτάσεις προς προορισμούς, νέες γνωριμίες και θα καλείται, εφόσον μπορεί και θέλει, να συμμετέχει σε συγκεκριμένες επί πληρωμής δουλειές, οι οποίες αφορούν το γράψιμο άρθρων σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Εκτός από το Inkstory Travel, υπάρχουν και άλλα μικρά και μεγάλα projects τα οποία αναπτύσσονται αυτή την στιγμή, αλλά δεν είναι σίγουρο πιο από αυτά θα καταφέρει τελικά να κυκλοφορήσει και να δουλευτεί.


Εσένα πως σου φαίνεται το Inkstory Tech και Dispatch; Θεωρείς πως θα έπρεπε να κινηθεί το Inkstory και σε άλλες θεματολογίες; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
1 Comment
Παλαιότερα
Νεότερα Top Σε Ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;