Πως να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Πως να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα, και καθένας από αυτούς είναι δωρεάν και εύκολος στην πράξη. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τους καλύτερους τρόπους για να κάνεις τα Windows σου ταχύτερα, είτε είναι τα 10, είτε μια παλαιότερη έκδοση.

Οι υπολογιστές τείνουν να χάνουν τις αποδόσεις τους όσο περνάνε τα χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να γίνεται το ίδιο και για το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και “κόλπα” που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις από λίγο έως πολύ την ταχύτητα των Windows.

Βρες τα προγράμματα που απαιτούν πολλούς πόρους

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καθυστερούν τα Windows επειδή κάποιο πρόγραμμα που απαιτεί πολλούς πόρους από το σύστημα σου να τρέχει συνεχώς στο παρασκήνιο. Αν ξαφνικά είδες τα Windows να καθυστερούν, ή αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό αλλά αποφάσισες επιτέλους να διορθώσεις ό,τι τα καθυστερεί, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι το πίνακα με την “Διαχείριση Εργασιών” των Windows.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ανοίξεις την “Διαχείριση Εργασιών” των Windows:

 1. Πάτα Alt + Ctrl + Del και στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή “Διαχείριση Εργασιών.”
 2. Αναζήτησε τη λέξη “Διαχείριση Εργασιών” από το μενού της έναρξης.

Μόλις ανοίξεις το παράθυρο, σιγουρέψου πως βρίσκεσαι στην καρτέλα “Διεργασίες” και από εκεί δες ποια προγράμματα αυτή την στιγμή χρησιμοποιούν τους περισσότερους πόρους από τον υπολογιστή σου. Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω σε ένα πρόγραμμα μπορείς στη συνέχεια να πατήσεις στην επιλογή “Τέλος εργασίας” ή μπορείς απλά να επιλέξεις το πρόγραμμα και να πατήσεις την ίδια επιλογή που βρίσκεται τέρμα κάτω δεξιά στο παραθυράκι.

Βρες τα προγράμματα που απαιτούν πολλούς πόρους

Η CPU είναι ο επεξεργαστής σου, η Μνήμη είναι η μνήμη RAM σου, ο Δίσκος είναι ο σκληρός δίσκος, το Δίκτυο είναι το ίντερνετ σου και η GPU είναι η κάρτα γραφικών σου.

Προτού κλείσεις την “Διαχείριση Εργασιών” συνέχισε και στην επόμενη ενότητα του άρθρου για να βρεις ποια προγράμματα τρέχουν με την εκκίνηση του υπολογιστή σου.

Απενεργοποίησε τα προγράμματα που ανοίγουν κατά την εκκίνηση για να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου και φορτώνουν τα Windows, μαζί τους ξεκινάνε να λειτουργούν και ορισμένα προγράμματα. Κάποια από αυτά χρειάζονται για ορισμένες βασικές λειτουργίες των Windows, ενώ άλλα απλά καθυστερούν το λειτουργικό σύστημα απ’ το να ανοίξει αλλά και απ’ το να συνεχίζει να τρέχει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Διάβασε επίσης: SpeedTest – Πως να μετρήσεις την ταχύτητα του ίντερνετ σου

Όταν ένα πρόγραμμα το οποίο είναι αρκετά βαρύ ανοίγει μαζί με τα Windows κάθε φορά, αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνεχίζει να τρέχει και να λειτουργεί στο παρασκήνιο, χρησιμοποιώντας παράλληλα τους πόρους του συστήματος σου. Η πιο έξυπνη λύση σε αυτό το πρόβλημα λοιπόν είναι να απενεργοποιήσεις τα προγράμματα που δεν χρειάζεται να ανοίγουν κατά την εκκίνηση των Windows ώστε να αυξήσεις την ταχύτητα των Windows 10 (ή και παλαιότερης έκδοσης, όπως προανέφερα στην αρχή του άρθρου).

Από το παράθυρο της “Διαχείρισης Εργασιών” των Windows (Alt + Ctrl + Del) έχεις την δυνατότητα από την καρτέλα “Εκκίνηση” να δεις όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματα που ανοίγουν μαζί με τα Windows. Κάνε κλικ πάνω στο πρόγραμμα που θέλεις να απενεργοποιήσεις την εκκίνηση του και στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή “Απενεργοποίηση” που βρίσκεται τέρμα κάτω δεξιά στο παράθυρο.

Απενεργοποίησε τα προγράμματα που ανοίγουν κατά την εκκίνηση για να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Καλό είναι να κρατήσεις όλα τα προγράμματα που είναι για την κάρτα γραφικών ή την κάρτα ήχου σου, καθώς επίσης και όσα φορτώνουν για να ελέγχουν για ενημερώσεις (συνήθως αυτά καταναλώνουν πολύ λίγους πόρους και για μόλις μερικά δευτερόλεπτα). Προγράμματα όπως το Skype, το Spotify, το Discord και πάει λέγοντας, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουν μαζί με τα Windows.

Κλείσε τα προγράμματα από την “Εμφάνιση κρυφών εικονιδίων” των Windows

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα, όπως τα antivirus και το Skype, που τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο των Windows, ακόμα και αν πατήσεις στη “Χ” επιλογή για να τα κλείσεις. Αυτά τα προγράμματα, παρόλα αυτά, μπορείς να τα βρεις εύκολα και έχεις την δυνατότητα να τα κλείσεις εντελώς απευθείας μέσα από την “Εμφάνιση κρυφών εικονιδίων” των Windows.

Κάνε κλικ στο βελάκι που δείχνει προς τα πάνω και βρίσκεται τέρμα κάτω δεξιά στη μπάρα των Windows για να εμφανιστούν όλα τα προγράμματα που τρέχουν αυτή την στιγμή στον υπολογιστή σου. Στη συνέχεια, κάνε δεξί κλικ και κλείσε όσα δεν χρειάζεσαι.

Κλείσε τα προγράμματα από την "Εμφάνιση κρυφών εικονιδίων" των Windows

Μείωσε τα κινούμενα σχέδια και τα εφέ για να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Αυτός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα (ή και τα 7, 8 και 8.1). Με απλά λόγια, τα Windows χρησιμοποιούν αρκετά εφέ και animations για να δείχνουν πιο ωραία και να αισθάνεσαι πως ορισμένες απλές λειτουργίες λειτουργούν άψογα. Παρόλα αυτά, όλα τα animations και τα εφέ είναι παντελώς ανούσια και δεν υπάρχει λόγος να τα έχεις ενεργοποιημένα – εκτός φυσικά αν έχεις OCD, τότε προχώρα στην επόμενη ενότητα.

Διάβασε επίσης: Επεξεργασία φωτογραφίας: Δωρεάν προγράμματα και εφαρμογές

Για να απενεργοποιήσεις όλα τα εφέ και τα animations των Windows, θα χρειαστεί να ανοίξεις τις “Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους.” Για να το κάνεις αυτό, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι:

 1. Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο με τον υπολογιστή και στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή “Ιδιότητες.” Από το νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί, κάνε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους” που βρίσκεται στο αριστερό μέρος της οθόνης.
 2. Άνοιξε το μενού της έναρξης και αναζήτησε “Αυτός ο υπολογιστής“. Κάνε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο και πάτα στις “Ιδιότητες.” Από το νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί, κάνε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους” που βρίσκεται στο αριστερό μέρος της οθόνης.
Πως να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Μόλις εμφανιστεί το μικρό παραθυράκι με τις “Ιδιότητες συστήματος” των Windows, κάνε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις” που βρίσκεται στην ενότητα “Επιδόσεις.” Από εκεί, έχεις την δυνατότητα είτε να κρατήσεις όλα τα εφέ και τα animations ενεργά, είτε να σταματήσεις ορισμένα, είτε όλα μαζί. Επέλεξε την επιλογή “Ρύθμιση για βέλτιστη απόδοση” και πάτα “Εφαρμογή” και “ΟΚ.”

Μείωσε τα κινούμενα σχέδια και τα εφέ για να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Μόλις απενεργοποιήσεις όλα τα εφέ και τα animations, θα δεις μια μικρή διαφορά στον τρόπο με τον οποίο ανοίγουν και κλείνουν τα παράθυρα των Windows, στον τρόπο με τον οποίο κινούνται όταν τα σέρνεις και οι σκιές κάτω από τα εικονίδια και τα παράθυρα θα εξαφανιστούν. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεις την γραμματοσειρά στα Windows να έχει αλλάξει προς το χειρότερο, τότε ενεργοποίησε την επιλογή “Στρογγυλεμένες άκρες των γραμματοσειρών οθόνης” για να επανέλθουν μόνο αυτές.

Αφαίρεσε τα πρόσθετα από τον browser σου (ή επέλεξε κάποιον άλλον)

Αν χρησιμοποιείς τον Google Chrome σε έναν υπολογιστή ο οποίος δεν έχει αρκετή μνήμη RAM, γρήγορο SSD δίσκο και καλό επεξεργαστή, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο Chrome καταναλώνει τους περισσότερους πόρους του συστήματος σου, κάνοντας έτσι τα Windows να καθυστερούν σε οτιδήποτε άλλο κάνεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις τον web browser που χρησιμοποιείς με κάποιον διαφορετικό έτσι ώστε να δεις αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα των Windows.

Μερικοί από τους δημοφιλέστερους περιηγητές είναι ο Opera, ο Vivaldi, ο Mozilla Firefox, ο Brave και ο Microsoft Edge Chromium.

Αν δεν θέλεις να αλλάξεις τον περιηγητή σου με κάποιον άλλο, τότε έλεγξε μήπως έχεις πολλά εγκατεστημένα πρόσθετα τα οποία καθυστερούν τον browser και καταναλώνουν έξτρα πόρους από το σύστημα σου.

Για να δεις όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα που έχεις στον Google Chrome, κάνε κλικ στις τρεις τελίτσες που βρίσκονται τέρμα επάνω δεξιά και στη συνέχεια πάνε στην καρτέλα “Περισσότερα Εργαλεία” και κάνε κλικ στην επιλογή “Πρόσθετα.”

Απενεργοποίησε όλα τα πρόσθετα που δεν χρειάζεσαι, ή διέγραψε τα εντελώς για να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα, αλλά και τον ίδιο τον περιηγητή σου.

Καθάρισε τον σκληρό σου δίσκο από περιττά αρχεία από την “Εκκαθάριση δίσκου” των Windows

Καθώς περνάει ο καιρός τα Windows τείνουν να κρατάνε αρκετά διαφορετικά αρχεία στον δίσκο σου, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι περιττά και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα απολύτως. Έτσι, η Microsoft έχει ενσωματώσει ένα μικρό εργαλείο το οποίο θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις χώρο από τον δίσκο σου αλλά και να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Άνοιξε έναν φάκελο και πάνε στην ενότητα “Υπολογιστής” όπου εμφανίζονται εκεί όλοι οι διαθέσιμοι και συνδεδεμένοι δίσκοι. Κάνε δεξί κλικ πάνω στον τοπικό δίσκο (C:) και στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή “Ιδιότητες.”

Καθάρισε τον σκληρό σου δίσκο από περιττά αρχεία από την "Εκκαθάριση δίσκου" των Windows

Βεβαιώσου πως βρίσκεται στην καρτέλα “Γενικά” και κάνε κλικ στην επιλογή “Εκκαθάριση δίσκου.”

Ένα μικρό παραθυράκι θα εμφανιστεί κατευθείαν κάνοντας σάρωση τα αρχεία των Windows. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση (συχνά κρατάει μερικά δευτερόλεπτα) θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ποια αρχεία θέλεις να διαγράψεις. Επέλεξε τα όλα και άφησε κενή την επιλογή για τα “Στοιχεία λήψης” και πάτα κλικ στην επιλογή “Εκκαθάριση αρχείων συστήματος.”

Καθάρισε τον σκληρό σου δίσκο από περιττά αρχεία από την "Εκκαθάριση δίσκου" των Windows

Αυτός ο τρόπος δεν θα διαγράψει κανένα από τα προσωπικά σου αρχεία ή τα προγράμματα σου. Αυτό το εργαλείο καθαρίζει και διαγράφει μόνο τα αρχεία τα οποία δεν είναι πλέον απαραίτητα για να τρέχουν τα Windows.

Αν δεις μια επιλογή που έχει μέσα την ονομασία “Ενημερώσεις των Windows” ή “Windows Updates” τότε έχε κατά νου πως αυτή η επιλογή σου επιτρέπει να διαγράψεις τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows 10 που κρατήθηκαν μετά από μια μεγάλη ενημέρωση στην περίπτωση προβλήματος, όπου ο χρήστης θα έπρεπε να κάνει αναγκαστική επαναφορά. Αν τα Windows δεν εμφανίζουν προβλήματα και δεν θέλεις να επαναφέρεις το σύστημα σου σε μια παλαιότερη έκδοση, τότε επέλεξε την επιλογή για να διαγράψεις αυτά τα αρχεία, απελευθερώνοντας έτσι από λίγα έως πάρα πολλά GB.

Κάνε ανασυγκρότηση και έλεγχο σφαλμάτων στον σκληρό σου δίσκο

Αν και στην πραγματικότητα η ανασυγκρότηση δεν είναι πλέον απαραίτητη για τα πιο μοντέρνα συστήματα και για τους χρήστες που έχουν SSD δίσκους, μπορείς και πάλι να κάνεις μια δοκιμή και να αφήσεις τα Windows να βελτιστοποιήσουν τον δίσκο σου. Συνήθως, αυτή η διαδικασία γίνεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα στους SSD δίσκους, αλλά αν έχεις HDD δίσκο, τότε είναι σημαντικό να κάνεις ανασυγκρότηση μια στο τόσο.

Αν και δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα για την ανασυγκρότηση των δίσκων σου, όταν χρησιμοποιείς για παράδειγμα έναν HDD δίσκο και κάνεις μια μεγάλη αντιγραφή αρχείων μέσα σε αυτόν (ας πούμε από ένα μεγάλο παιχνίδι), αυτά τα αρχεία μπορεί να έχουν ανασυγκροτηθεί επειδή τα Windows δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν να τα βελτιστοποιήσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ανασυγκρότηση είναι μια εύκολη διαδικασία η οποία δίνει λύση στην ανασυγκρότηση και την βελτιστοποίηση των αρχείων σου.

Για να κάνεις ανασυγκρότηση στον δίσκο σου, άνοιξε έναν φάκελο, πάνε στην καρτέλα “Ο υπολογιστής μου” απ’ όπου εμφανίζονται όλοι οι διαθέσιμοι δίσκοι και κάνε δεξί κλικ πάνω στον “Τοπικό δίσκο (C:)” επιλέγοντας την επιλογή “Ιδιότητες.”

Πως να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα

Από το νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πάνε στην καρτέλα “Εργαλεία” και κάνε κλικ στην επιλογή “Βελτιστοποίηση.”

Από το νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επέλεξε τον δίσκο (C:) και στη συνέχεια κάνε κλικ στην “Ανάλυση” και μετά στην “Βελτιστοποίηση.” Αν δεν σου επιτρέπει να κάνεις κλικ στην ανάλυση, τότε πάτα κατευθείαν κλικ στην βελτιστοποίηση. Η ανάλυση αλλά και η βελτιστοποίηση μπορεί να κρατήσουν από μερικά δευτερόλεπτα έως αρκετά λεπτά για να ολοκληρωθούν, αλλά μπορείς παράλληλα να σερφάρεις στο διαδίκτυο όσο η διαδικασία λειτουργεί.

Κάνε ανασυγκρότηση και έλεγχο σφαλμάτων στον σκληρό σου δίσκο

Μόλις τελειώσει η ανασυγκρότηση, από το ίδιο παράθυρο κάνε κλικ στην επιλογή “Έλεγχος” για να ελέγξουν τα Windows αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σκληρό σου δίσκο.

Απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς

Όσα πιο πολλά προγράμματα έχεις εγκατεστημένα, τόσο πιο πολύ θα καθυστερεί το σύστημα για να τα φορτώσει και να τα δει όλα. Αν υπάρχουν προγράμματα ή εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς, μπορείς τα απεγκαταστήσεις ώστε να αυξήσεις την χωρητικότητα στον δίσκου σου και να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα.

Διάβασε επίσης: Πως να βγάλεις λεφτά από το ίντερνετ

Αν είσαι στα Windows 10, τότε άνοιξε το μενού της έναρξης και κάνε δεξί κλικ και “Απεγκατάσταση” και σε όσα προγράμματα ή εφαρμογές δεν θέλεις να έχεις εγκατεστημένα πλέον. Σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows, άνοιξε το μενού της έναρξης και αναζήτησε την λέξη “Πίνακας Ελέγχου.”

Απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς

Από εκεί, κάνε κλικ στην επιλογή “Προγράμματα” και στη συνέχεια “Προγράμματα και δυνατότητες” για να μπεις στον πίνακα με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα.

Κάνε δεξί κλικ σε όποιο πρόγραμμα θέλεις να απεγκαταστήσεις και πάτα στην επιλογή “Κατάργηση/αλλαγή.”

Απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς

Αν θέλεις να καταργήσεις όλες τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές που έρχονται με τα Windows 10 και δεν σου επιτρέπουν να τις απεγκαταστήσεις, τότε μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το IObit Uninstaller και να κάνεις μαζική απεγκατάσταση μέσα από αυτό. Το IObit Uninstaller είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα από την IObit το οποίο σου επιτρέπει να απεγκαταστείς εφαρμογές και προγράμματα, καθώς επίσης και να κάνεις βασικό καθαρισμό περιττών συνδεδεμένων συσκευών.

Επανέφερε τα Windows 10 με ένα κλικ

Αν κανένας από τους παραπάνω τρόπους δεν σε βοήθησε στο να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα, τότε θα χαρείς να μάθεις πως η Microsoft παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα να επαναφέρουν τα Windows με λίγα μόλις κλικ, χωρίς να χάσουν τα σημαντικά τους αρχεία.

Άνοιξε το μενού της έναρξης και κάνε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να μπεις στην σελίδα των ρυθμίσεων των Windows 10.

Επανέφερε τα Windows 10 με ένα κλικ

Από εκεί, κάνε κλικ στην επιλογή “Ενημέρωση και ασφάλεια.”

Επανέφερε τα Windows 10 με ένα κλικ

Πάνε στην καρτέλα “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας” και δημιούργησε αρχικά ένα backup ώστε να σιγουρευτείς πως οτιδήποτε και αν συμβεί, θα μπορείς να τα ξανά επαναφέρεις όλα και να τα κάνεις έτσι όπως ήταν προτού την επαναφορά.

Επανέφερε τα Windows 10 με ένα κλικ

Μόλις δημιουργήσεις ένα backup, πάνε στην καρτέλα “Αποκατάσταση” και κάνε κλικ στην επιλογή “Γρήγορα αποτελέσματα” που βρίσκεται κάτω από την ενότητα “Επαναφορά αυτού του υπολογιστή.”

Επανέφερε τα Windows 10 με ένα κλικ

Η Microsoft σου παρέχει δύο επιλογές:

 1. Διατήρηση των αρχείων μου: Με αυτή την επαναφορά τα Windows θα κρατήσουν όλα τα προσωπικά σου αρχεία, αλλά θα καταργήσουν όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα.
 2. Κατάργηση όλων: Αυτή η επιλογή θα διαγράψει τα πάντα από τον σκληρό σου δίσκο και θα εγκαταστήσει τα Windows 10 από την αρχή. Μπορείς να θεωρήσεις αυτόν τον τρόπο και ως format.

Επέλεξε την επαναφορά που θέλεις να κάνουν τα Windows και στη συνέχεια κάνε υπομονή έως ότου ολοκληρωθεί. Θα σου ζητηθεί να κάνεις και επανεκκίνηση μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, έτσι ώστε να φορτώσουν τα Windows με τις αρχικές τους ρυθμίσεις και φυσικά πιο φρεσκαρισμένα από ποτέ άλλοτε.


Εσύ κατάφερες να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα; Ποιες από τις παραπάνω οδηγίες βελτίωσαν την ταχύτητα του λειτουργικού σου συστήματος; Μήπως έχεις να μου προτείνεις και άλλες συμβουλές που δεν έχω προσθέσει στο άρθρο; Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Photo of author
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social Media:

3 σκέψεις στο “Πως να κάνεις τα Windows 10 πιο γρήγορα”

 1. Format κάνω τώρα, αλλά αργεί πάρα πολύ. Είναι στο 40% ακόμη εδώ και ώρα. Απλά αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο δωρεάν Antivirus.

  Απάντηση
 2. Καλησπέρα κιόλας Παναγιώτη.
  Συγκεκριμένα μου γράφει στην οθόνη: Ανανέωση της συσκευής σας 40%

  Απάντηση

Σχολιάστε