Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2024

RainyMood – Γράφοντας με τους ήχους της βροχής

Χρησιμοποίησε το RainyMood είτε κατά τη διάρκεια του blogging είτε πριν πέσεις για ύπνο.

Share

Αν είσαι λάτρης των υπέροχων ήχων που βγάζει η βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τότε το RainyMood.com είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ενώ αρκετοί άνθρωποι απεχθάνονται τους ήχους της βροχής, άλλοι χαλαρώνουν και άλλοι εμπνέονται. Η ιστοσελίδα κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομα της, αλλάζει το κλήμα προσφέροντας τον ίδιο ακριβώς ήχο που ακούς όταν βρέχει έξω. Απλά μπες στην ιστοσελίδα και οι ήχοι θα αρχίσουν να παίζουν αυτόματα, και αν θέλεις να κατεβάσεις τον ήχο, σου δίνει και αυτή την επιλογή.

Η ιστοσελίδα έχει και εφαρμογές για Android και iOS συσκευές (επί πληρωμής).

Τέλος, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ακούς τους ήχους (ενώ η ένταση από την ιστοσελίδα και τον υπολογιστή σου είναι ανοιχτή) προσπάθησε να ενημερώσεις-εγκαταστήσεις το Adobe Flash Player ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα με διαφορετικό περιηγητή (browser – αν και όλοι λειτουργούν μια χαρά).

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;