Γράφοντας

RainyMood – Γράφοντας με τους ήχους της βροχής

Ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 4 έτη από τον/ην Παναγιώτης Σακαλάκης

Αν είσαι λάτρης των υπέροχων ήχων που βγάζει η βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τότε το RainyMood.com είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ενώ αρκετοί άνθρωποι απεχθάνονται τους ήχους της βροχής, άλλοι χαλαρώνουν και άλλοι εμπνέονται. Η ιστοσελίδα κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομα της, αλλάζει το κλήμα προσφέροντας τον ίδιο ακριβώς ήχο που ακούς όταν βρέχει έξω. Απλά μπες στην ιστοσελίδα και οι ήχοι θα αρχίσουν να παίζουν αυτόματα, και αν θέλεις να κατεβάσεις τον ήχο, σου δίνει και αυτή την επιλογή.

Η ιστοσελίδα έχει και εφαρμογές για Android και iOS συσκευές (επί πληρωμής).

Τέλος, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ακούς τους ήχους (ενώ η ένταση από την ιστοσελίδα και τον υπολογιστή σου είναι ανοιχτή) προσπάθησε να ενημερώσεις-εγκαταστήσεις το Adobe Flash Player ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα με διαφορετικό περιηγητή (browser – αν και όλοι λειτουργούν μια χαρά).

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Θέλεις να υποστηρίξεις το Inkstory;
Κάνε τις αγορές σου από τον Κατάλογο μας..

Avatar of Παναγιώτης Σακαλάκης

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.

Σχολίασε το άρθρο

Pin It