Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Deep Focus: Η απόλυτη λίστα κομματιών που δεν σε αποσυντονίζει

Share

Η μουσική είναι το παν για εμένα. Ακούω τα αγαπημένα μου κομμάτια το πρωί όταν ξυπνάω, το μεσημέρι όταν τρώω, το βράδυ όταν κοιμάμαι αλλά και όταν δουλεύω. Δυστυχώς, όσο απολαυστική μπορεί να γίνει η μουσική, αλλά τόσο μπορεί να σε αποσυντονίσει από αυτά που θέλεις να γράψεις. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έγραφα ένα άρθρο και η μουσική με έκανε να ξεχνάω τι ήταν αυτό που ήθελα να γράψω στη συνέχεια, οπότε αποφάσισα να ανανεώσω τις λίστες μου στο Spotify δημιουργώντας κάθε μια για διαφορετικό σκοπό.

Η Deep Focus λίστα, την οποία έχει δημιουργήσει το Spotify, περιέχει κομμάτια τα οποία δεν πρόκειται να σε αποσυντονίζουν από την δουλειά σου ενώ μπορούν να σε χαλαρώσουν, τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές ώρες. Είναι σίγουρα μια must-have λίστα σε κάθε Spotify λογαριασμό.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Παναγιώτης Σακαλάκηςhttps://inkstory.gr
Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.

3 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
3 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Top Σε Ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Αναζητάς περισσότερα;