Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνδρομιτικά Πακέτα

Σχετικά με τα πακέτα μας

Τι είναι το Premium Περιεχόμενο;

Αποκτόντας ένα από τα συνδρομητικά μας πακέτα, λαμβάνεις άμεσα πρόσβαση σε όλο το premium υλικό μας, το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους συνδρομητές μας. Το premium περιεχόμενο είναι πιο αναλυτικό, περιλαμβάνει συχνά έρευνες και μελέτες και έχει ως κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές του κάτι άξιο για το κόστος που πληρώνουν.

Τι είναι το Premium Newsletter;

Το premium newsletter το λαμβάνουν μόνο οι συνδρομητές του Inkstory και περιλαμβάνει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις τόσο για την εβδομάδα που μας πέρασε, όσο και για την επόμενη που θα ακολουθήσει. Επιπλέον, θα λαμβάνεις προσφορές, εκπτώσεις, προτάσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου μειώσει το κόστος από πασίγνωστα εργαλεία και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι δημιουργοί περιεχομένου, καθώς επίσης και δωρεάν υλικό και εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να πας στο επόμενο επίπεδο. Στέλνεται ένα email κάθε Κυριακή πρωί.

Τι είναι οι Premium Ενημερώσεις;

Οι premium ενημερώσεις αφορούν όλα τα νέα, τις μικρές και μεγάλες αλλαγές, την ανάπτυξη και οτιδήποτε άλλο είναι επίκαιρο και σημαντικό να το γνωρίζει ένας δημιουργός περιεχόμενου. Για παράδειγμα, οι bloggers λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αλλαγές στους αλγορίθμους της Google και της Bing και ενημερώνονται με βήματα για το πως τι να ελέγξουν και πως να επιλύσουν τυχόν αλλαγές που τους έριξαν την κατάταξη του περιεχομένου τους. Οι podcasters λαμβάνουν ειδοποιήσεις αλλαγές στις τακτικές, τις στρατηγικές και τις οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει και εμφανίζεται στον κόσμο του podcasting και ούτω καθεξής.

Bonus Περιεχόμενο από Τρίτα Blogs

Ως Premium Μέλος του Inkstory, λαμβάνεις επίσης πρόσβαση στο περιεχόμενο του TechGuides.gr, ένα blog που αφορά τα πάντα γύρω απ' το online εισόδημα, την επιχειρηματικότητα, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους δημιουργούς περιεχομένου και οποιονδήποτε θέλει να μετατρέψει την ιδέα ή το πάθος του σε παθητικό εισόδημα.

Ελεύθερος
/ για πάντα

Περιορισμένο Περιεχόμενο

Ελεύθερος

Pro

/ ετησίως

Premium Περιεχόμενο

- Παρέμεινε ενημερωμένος/η για κάθε τι blogging.
- Δωρεάν templates για ύψιστη δημιουργικότητα.
- Κάνε τις ερωτήσεις σου, ζήτα βοήθεια!

$
150
$
0

*ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Starter

/ μηνιαίως

Για Υποστηρικτές

- Πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.
- Πρόσβαση στο premium newsletter.

$
15
$
0