ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Inkstory και το 2019 – Δώρα, εκπλήξεις και τα πιο δημοφιλή μας άρθρα

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το 2019 δεν ξεκίνησε αρκετά δυναμικά για τους αναγνώστες του Inkstory. Δεν ανέβηκαν καινούργια άρθρα, δεν έγιναν ενημερώσεις στα κοινωνικά μας δίκτυα και δεν ευχήθηκα μέσω του blog σε κανέναν. Ζητώ συγνώμη γι ‘αυτό, αλλά επιτέλους βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο για να περάσω τις γιορτές και τη νέα χρονιά με τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Με τη νέα χρόνια όμως έχω πολλά σχέδια για το Inkstory. Τόσα πολλά μάλιστα, που ήδη ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά. Από μοναδικά άρθρα που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλές απορίες πάνω στο blogging, εξαιρετικά νέα podcasts επεισόδια με συνεντεύξεις άλλων bloggers μέχρι και βίντεο οδηγούς (δες τα υπάρχον εδώ) για το πως να κάνεις ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Μπόλικο φρέσκο υλικό βρίσκεται καθ οδόν.

Αρχικά, όμως, θα ήθελα να παρουσιάσω δύο υπέροχα δώρα που μου έκαναν για το 2019 και λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που τα είδα.

Χειροποίητη κατασκευή από την Ελπίδα του Elpis Calling

Elpis Creations - Δώρο
Το δώρο της Ελπίδας βρισκόταν μέσα σε αυτή την υπέροχη.. συσκευασία;

Αν με γνωρίζεις έστω και λίγο, τότε ξέρεις πολύ καλά πως είμαι μεγάλος λάτρης των χειροποίητων κατασκευών. Από χειροποίητα κοσμήματα που μου έχει φτιάξει ο Άγγελος, μέχρι και χειροποίητα σημειωματάρια τσέπης και ζωγραφισμένα καλοκαιρινά καπέλα, είμαι ένας μικρός λάτρης του χειροποίητου. Με όλα αυτά κατά νου, μπορείς γρήγορα να καταλάβεις για πιο λόγο ενθουσιάστηκα όταν έλαβα και άνοιξα για πρώτη φορά το δώρο της Ελπίδας.

Εκτός αυτού, ασχολούμαι και με την μουσική, οπότε το δώρο της Ελπίδας ήταν τέλεια στοχευμένο και δημιουργημένο για όλα όσα αγαπώ και μου αρέσει να έχω.

Ελπίδα, όσα ευχαριστώ και αν σου πω, δεν φτάνουν για να σου εξηγήσω τα συναισθήματα μου και την χαρά μου για το υπέροχο δώρο σου!

10 χρόνια Linkwise, άλλος ένας χρόνος με ένα δώρο που δεν ήξερα ότι θέλω

Κάθε χρόνο λαμβάνω και από ένα δώρο από την Linkwise. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία μου στέλνει ένα δώρο το οποίο είτε ήθελα αλλά δεν είχα πάρει ακόμα, είτε δεν ήξερα πόσο το χρειαζόμουν.

Τα πρώτα δύο δώρα που μου έκανε η εταιρεία ήταν ένα ζευγάρι πανέμορφα γάντια τα οποία λειτουργούν σε touch-screen οθόνες, έτσι ώστε να μην κρυώνουν τα χέρια σου όταν ανοίγεις ή κρατάς το κινητό, και το δεύτερο δώρο περιλάμβανε VR γυαλιά τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το κινητό σου.

Η ειρωνεία εδώ είναι ως εξής: Όταν μου έστειλαν τα VR γυαλιά, δεν ήξερα καν το πόσο διασκεδαστικό είναι να παρακολουθείς διάφορα VR βίντεο με αυτά. Πέρασα πολλές ώρες παρακολουθώντας VR βίντεο στο διάστημα και είδα μέχρι και το «Rogue One: A Star Wars Story» με αυτά (αν και ζαλίστηκα σε κάποια φάση, αλλά άξιζε ο κόπος).

Όταν μου έστειλαν τα γάντια, ήμουν μόλις μερικές ώρες προτού πάω σε κάποιο κατάστημα και αγοράσω touch-screen γάντια. Ακούω συνεχώς μουσική, οπότε το να έχω touch-screen γάντια για να αλλάζω τα κομμάτια χωρίς να παγώνουν τα χέρια μου είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμένα.

Φέτος, μου έκαναν δώρο μια εξαιρετικά όμορφη τσάντα. Η τσάντα όχι απλά με βόλεψε πάρα πολύ, αλλά σκεφτόμουν να αγοράσω μια καθώς αυτή που είχα μέχρι και πρόσφατα, όχι απλά ήταν αρκετά παλιά, αλλά ήταν και τσάντα του ταχυδρόμου, με αποτέλεσμα να πονάει ο ώμος μου σε κάθε ταξίδι που κάνω.

Η τσάντα που μου έστειλαν είναι προφανώς για κάποιον που ασχολείται με την τεχνολογία, καθώς όχι μόνο παρέχει πολλά τσεπάκια μέσα για να βάζω το laptop μου και τον φορτιστή του, αλλά και για να χωράνε άνετα και ωραία όλα τα φλασάκια και τα σημειωματάρια τσέπης μου. Η τσάντα περιλαμβάνει επίσης και ένα καλώδιο USB και ένα καλώδιο για θύρα ακουστικών ώστε να συνδέω το κινητό μου ή μια οποιαδήποτε USB συσκευή και να ακούω μουσική ή podcasts καθώς η συσκευή βρίσκεται μέσα στην τσάντα. Τέλος, είναι αντικλεπτική καθώς το φερμουάρ βρίσκεται από τη μέσα μεριά της τσάντας, και έτσι οτιδήποτε και αν γίνει, δεν μπορεί να την ανοίξει κανείς για να κλέψει κάτι από μέσα ενώ δεν κοιτάω.

Διάβασε επίσης: Η Linkwise είναι το καλύτερο ελληνικό affiliate δίκτυο

Linkwise, σε ευχαριστώ που μου μετατρέπεις κάθε χρόνια και σε καλύτερη με τα υπέροχα δώρα σου!

Το Inkstory στα σχολειά!

Η νέα χρονιά γίνεται ολοένα και καλύτερη! Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ όλο και περισσότερα pingbacks από ιστοσελίδες σχολείων που χρησιμοποιούν τα κείμενα του Inkstory για να μάθουν στους μαθητές τους περί την αρθρογραφία αλλά και την χρήση του WordPress για να χτίζουν τις ιστοσελίδες τους στην πληροφορική.

Εκτός απ’ τα pingbacks, έχω λάβει τέσσερα μηνύματα από τέσσερις διαφορετικούς καθηγητές οι οποίοι ζήτησαν την άδεια μου για να χρησιμοποιήσουν ορισμένα κείμενα αλλά και πηγές από το Inkstory για να παρουσιάσουν στους μαθητές τους το WordPress. Πολλές από αυτές τις παρουσιάσεις έγιναν με την χρήση του Power Point.

Το γεγονός πως το Inkstory παρέχει τόσο ποιοτικό και αξιόπιστο περιεχόμενο που μέχρι και οι καθηγητές το εμπιστεύονται για να το παρουσιάσουν στους μαθητές τους, όχι απλά με χαροποιεί, αλλά με κάνει επίσης να συνειδητοποιώ πως το Inkstory είναι πλέον κάτι περισσότερο από ένα απλό blog που γράφει για το blogging και το WordPress.

Τα πιο δημοφιλή μας άρθρα για το 2018

To 2018 έκλεισε με πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές σελίδων για το Inkstory. Τα στατιστικά δυστυχώς είναι αρκετά πεσμένα, καθώς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχα παρατηρήσει πως ο κώδικας από το Google Analytics έλειπε από το blog (οι πολλές δοκιμές πάντα φέρνουν και ορισμένα προβλήματα). Παρόλα αυτά, θεωρώ πιο σημαντικό το γεγονός πως το Inkstory είναι η μεγαλύτερη blogging κοινότητα της Ελλάδας και μια αξιόπιστη πηγή, παρά τα στατιστικά και τον κόσμο που έχει.

Παρακάτω λοιπόν βρίσκονται τα πιο δημοφιλή άρθρα για το 2018:

 1. Τι να κάνεις αν δεν ανοίγει ξαφνικά το laptop σου
 2. 7 τρόποι με τους οποίους μπορείς να βγάλεις λεφτά από το blog σου
 3. Μια απλή και γρήγορη τεχνική για να μαζέψεις likes στην Facebook σελίδα σου
 4. Πως να κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως fashion blogger στην Ελλάδα
 5. GDPR – Τι είναι και πως να προετοιμάσεις το blog σου
 6. Τι είναι το Podcast και πως να ξεκινήσεις – Οδηγός για αρχάριους
 7. 4 τρόποι για να επωφεληθείς από τα Instagram Stories
 8. Οι καλύτερες blogging πλατφόρμες
 9. Tumblr – Τι είναι και πως να το εκμεταλλευθείς
 10. Πως να κυνηγάς τις διαφημιστικές εταιρείες ως blogger
 11. 20 ερωτήσεις με τον Άγγελο Κουτσό
 12. Blogging και εφορία – Εσύ τι κάνεις με τα χρήματα του blog σου;

Ο στόχος του Inkstory για το 2019

Το Inkstory δεν είναι πλέον ένα απλό blog, είναι πολλά περισσότερα. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για κάθε αρχάριο και επαγγελματία blogger, είναι ένα μέσο για τους καθηγητές που θέλουν να μάθουν στους μαθητές τους πως να χρησιμοποιούν το WordPress, να στήνουν local servers και να ασχολούνται με την αρθρογραφία. Είναι μια κοινότητα γεμάτη από εκπληκτικούς και δημιουργικούς ανθρώπους και πάνω απ’ όλα, είναι το μέρος στο οποίο θα ξέρω πως πάντα θα έχω την δυνατότητα να εκφραστώ μέσα από αυτό που αγαπώ.

Σας ευχαριστώ όλους για αυτήν την υπέροχη χρόνια! Το Inkstory χωρίς τους αναγνώστες και τους ανθρώπους που κρατούν ενεργή την κοινότητα του, είναι ένα blog χωρίς ουσία. Με εσάς, είναι ένας πανέμορφος και δημιουργός χώρος.

θΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ INKSTORY;

Κάνε τις αγορές σου από το Creative Market και ακολούθησε το Inkstory στο Facebook, στο Twitter, στο YouTube και στο Instagram.

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.

Pin It