Παναγιώτης Σακαλάκης – Ποιος είμαι

Ένα ήσυχο βράδυ, πριν από περίπου έξι χρόνια, καθόμουν στο σαλόνι έχοντας στο ένα χέρι ένα ποτήρι κρασί και στο άλλο το πληκτρολόγιο. Καθώς διάβαζα διάφορα άρθρα, ξαφνικά έπεσα πάνω σε ένα το οποίο αφορούσε το blogging, τη μπλογκόσφαιρα και τους bloggers. Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησα το πρώτο μου blog και στη συνέχεια πολλά ακόμη.

Για πολλούς, το blogging είναι ένας τρόπος για να αδειάζουν το κεφάλι τους, για εμένα, είναι ολόκληρος ο κόσμος μου. Είτε γράφοντας για το δικό μου blog, είτε για κάποιο επίκαιρο θέμα σε μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό, για εμένα παραμένει το ίδιο απολαυστικό.

“Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.”

Για πάνω από δύο χρόνια έγραφα κυρίως για Χολιγουντιανά θέματα, ανδρική μόδα, υγεία, διατροφή και άρθρα που περιείχαν μελέτες από διάφορα Πανεπιστήμια. Με τον καιρό είχα την ευκαιρία να γράψω σε διάφορα blogs για επίκαιρα θέματα τα οποία αφορούσαν την τεχνολογία, στη συνέχεια μεταφέρθηκα στη gaming θεματολογία η οποία με μετέφερε για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως συντάκτη σε gaming forums.

Όταν ξεκίνησα να γράψω για θέματα τα οποία με ενδιέφεραν (ταινίες, σειρές, ηθοποιούς, ανδρική μόδα, εισόδημα και startup επιχειρήσεις), βρήκα τον εαυτό μου να γράφει σε περιοδικά και μεγάλα portal. Από τότε έως σήμερα γράφω ανά χρονικά διαστήματα για διάφορα (τοπικά κυρίως) περιοδικά, ιστοσελίδες και ως guest blogger σε μικρά blogs – συν στη δική μου ιστοσελίδα και στο παρόν προσωπικό μου blog.

Με τα λίγα με τα πολλά, καλωσόρισες στο Inkstory.eu. Ονομάζομαι Παναγιώτης Σακαλάκης και είμαι ο διαχειριστής του Homeboy.gr & Inkstory.eu. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το blogging για πάνω από έξι χρόνια τώρα και άνοιξα το παρόν blog για να σε βοηθήσω να βελτιώσεις το γράψιμο σου, να βρεις νέες ιδέες και να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο blog.