Γράψε guest άρθρα στο Inkstory

Γράψε και δημοσίευσε τα δικά σου guest άρθρα στο Inkstory και αύξησε το εισόδημα, το κοινό και το SEO του blog σου.

Χρησιμοποιώντας το email παρακάτω μπορείς να στείλεις το δικό σου guest άρθρο στο Inkstory, αυξάνοντας το εισόδημα σου, το κοινό σου και το SEO του blog σου. Πως; Με κάθε άρθρο που δημοσιεύεις, γίνεται το εξής:

 • Προσθέτεις μια διαφήμιση σου στο άρθρο.
 • Προσθέσεις το όνομα και το σύνδεσμο του blog σου (άρα κλικ και backlink για SEO).

Προτού δημοσιεύεις το πρώτο σου άρθρο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις. Κάθε άρθρο περνάει αρχικά από μια διαδικασία ώστε να δημοσιεύονται μόνο τα σωστά άρθρα στο blog.

 1. Τα άρθρα δεν πρέπει να είναι μικρότερα από 500 λέξεις.
 2. Τα άρθρα δεν πρέπει να περιέχουν ανάρμοστες λέξεις.
 3. Τα άρθρα πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον μια φωτογραφία.
 4. Οι φωτογραφίες στα άρθρα πρέπει να είναι με επισήμανση για εκ νέου χρήση.
 5. Τα άρθρα πρέπει να είναι μοναδικά (απαγορεύονται οι αντιγραφές).
 6. Τα άρθρα πρέπει να βοηθάνε τους αναγνώστες
 7. Τα άρθρα πρέπει να περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο του/της συντάκτη/τριας
 8. Τα άρθρα πρέπει να αφορούν το blogging, το vlogging, ή το podcasting.

Φωτογραφίες με επισήμανση για εκ νέου χρήση μπορείς να βρεις στο Pixabay, στο Pexels και στο Unsplash.

Κάθε άρθρο περνάει πρώτα από έλεγχο του διαχειριστή και του αρχισυντάκτη και στη συνέχεια δημοσιεύεται. Στην περίπτωση που το άρθρο δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις ή θεωρείται πως δεν είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο blog και την θεματολογία του, ο συντάκτης θα ενημερωθεί μέσω email.

Πως θα επωφεληθείς από τα guest άρθρα

 • Αύξηση εισοδήματος: Μια διαφήμιση Adsense (πρόσθεσε τον κώδικα της διαφήμισης στο άρθρου) ή προσθήκη affiliate συνδέσμων. – Η Adsense ισχύει μόνο για τους συντάκτες που έχουν δικό τους λογαριασμό και γράφουν τουλάχιστον 2 άρθρα το μήνα.
 • Αύξηση επισκεψιμότητας: Πρόσθεσε το όνομα σου μαζί με το σύνδεσμο του blog σου στην αρχή του άρθρου για να κερδίσεις κλικ.
 • Βελτίωση του SEO: Με τον ενεργό σύνδεσμο [do-follow] προς το blog σου, θα έχεις επιπλέον ένα αξιόπιστο backlink (όσα πιο πολλά έχεις από έμπιστες σελίδες, τόσο θα αυξάνεται και το search ranking σου).

Είσαι έτοιμος να γράψεις το πρώτο σου guest άρθρο στο Inkstory ή να γίνεις συντάκτης; Στείλε το άρθρο σου στο info@inkstory.gr και είσαι good to go! 🙂

Θέλεις να γράφεις ανά χρονικά διαστήματα στο Inkstory; Ενημέρωσε μας για να σου δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό συντάκτη, ώστε κάτω από κάθε άρθρο να έχεις και το δικό σου author box, να προσθέτεις τις δικές σου διαφημίσεις από την Google Adsense και να προωθούνται περισσότερο τα άρθρα σου στην αρχική μας σελίδα.

Pin It